Luo kaunis sukupuukaavio netissä & tulosta se julisteena

Luo kaunis sukupuukaavio netissä & tulosta se julisteena

Olemme laittaneet perhesivustolle koko joukon tyylikkäitä sukupuukaaviomalleja – tutki niitä ’Tulosta kaavioita ja kirjoja’ osiossa!  Luo kaunis sukupuukaavio vain muutamalla klikkauksella ja jaa se sukusi ja ystäviesi kanssa ilmaiseksi. Olemme myös julkaisseet uuden ammattimaisen julisteiden tulostuspalvelun – ihanteellinen lahja tulevana jouluna.

Esittele sukusi historia hurmaavalla kaaviolla tai julisteella (klikkaa suurentaaksesi)

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu:

Uudet kaaviotyypit ja -tyylit – Useampia kaaviomuotoja on nyt saatavilla, Kuten rusetti- ja tiimalasimuodot. Voit valita 18’sta houkuttelevasta kaaviotyylistä jolla kauniisti esitetään sukupuusi. Voit myös personoida kaaviosi poimimalla käsin useista satavilla olevista taustakuvista, fonteista, väriyhdistelmistä, kuvakehyksistä, reunakoristeista ja otsikoista. Edelleen voit muokata kaaviotasi valitsemalla mitä tietoa näytetään kuten nimet, syntymäpäivät, häiden vuosipäivät, henkilökohtaiset valokuvat, muistiinpanot, ja muut elämänkerralliset tiedot. Talleta PDF dokumenttina ja jaa se sukusi ja ystäviesi kanssa sähköpostilla.

Valitse haluamasi sukupuukaavion tyyli

Ammattimainen julisteen tulostusmahdollisuus – Tilaa juliste sukupuustasi ja kansainvälisen postituksen avulla se toimitetaan kaikkialla maailmaan. Tulosteet voidaan tilata painettuina erilaisille paperityypeille (standardi-, himmeä ja kiiltävä valokuvauspaperi, vinyyli ja kanvaasi), melkein missä koossa tahansa ja valinnaisesti laminoituna.

Sukupuukaaviojulisteet jotka näyttävät hyvältä kaikissa kodeissa

Uusilla kaavion ominaisuuksilla sukupuukaaviosi suunnittelu ja painatus on helppoa, yksinkertaisesti valitse yksi hienoista sukupuukaavion suunnitelmista, jotka löytyvät nyt MyHeritage.com sivustolta.

Kaikki kaaviotyypit ovat nyt saatavilla MyHeritage.com sivustolla

18 uutta kaaviotyyppiä saatavilla MyHeritage.com sivustolla

Tutustu uusiin ominaisuuksiin ja aloita sukupuukaaviosi personointi tänään! Kaikki tyylit, muodot ja rajoittamaton kaavion luonti on ilmaista, joten olet hyvin tervetullut luomaan niin monta kaaviota kuin tarvitset.