Kuukauden vinkki: Puun johdonmukaisuuden tarkistin

Kuukauden vinkki: Puun johdonmukaisuuden tarkistin

Suuri sukupuu voi joskus epähuomioissa johtaa pieniin vaikeasti tunnistettaviin erehdyksiin. Yleisiä virheitä voivat olla väärinkirjoitetut nimet, sekaantuneet päivämäärät tai virheelliset iät kun taas vaikeammin havaittavia ovat esimerkiksi päivättyyn valokuvaan merkityt henkilöt, jotka ovat syntyneet kuvan oton jälkeen.

Tässä MyHeritagen puun johdonmukaisuuden tarkistin tulee avuksi; auttaa korjaamaan nämä virheet ja parantaa tiedon laatua sukupuussasi.

 

Puun johdonmukaisuuden tarkistin on uniikki, ilmainen työkalu, joka auttaa paikallistamaan virheet sukupuun tiedoissa. Se tunnistaa automaattisesti kaikki virheet ja epäjohdonmukaisuudet 40 kategoriassa – ja näyttää kuinka ne voi korjata.

Epäjohdonmukaisuudet kuten ”lapsi on vanhempi kuin äitinsä”, ”faktan ajankohta on kuoleman jälkeen” tai ”epäjohdonmukainen sukunimen kirjoitustapa” antavat hälytyksen ja voit tehdä tarpeelliset muutokset sukupuuhusi.

Työkalu on saatavissa uusimmassa Family Tree Builder 7.0 versiossa ja se hyödyntää uusia synkronointiominaisuuksia joten online sukupuun käyttäjät voivat myös hyödyntää tätä työkalua. Käyttäjät voivat synkronoida online puunsa Family Tree Builder ohjelmaan ja käyttää puun johdonmukaisuuden tarkistinta tunnistamaan virheitä. Synkronoitaessa puu uudelleen nettiin, näyttää online sukupuu päivitetyt tiedot.

Eikö sinulla vielä ole Family Tree Builder 7.0 ohjelmaa? Lataa se ilmaiseksi täältä ja lue lisää sen uusista ominaisuuksista.

Toivomme, että tämän työkalun myötä saat sukupuustasi mahdollisimman paikkansapitävän!