MyHeritagen mobiilisovelluksen suuri päivitys

MyHeritagen mobiilisovelluksen suuri päivitys

Olemme iloisia voidessamme  kertoa MyHeritagen mobiilsovelluksen uudesta versiosta, jossa on merkittäviä parannuksia valokuvien käsittelyyn.

MyHeritagen mobiilisovellus on helppo tapa rakentaa ja muokata sukupuutasi ja tutkia historiallisia tietoja, missä sitten oletkin.

Uuden ja parannetun mobiilisovelluksen avulla on nyt aikaisempaa helpompaa hallinnoida perhesivuston valokuvia suoraan mobiililaitteeltasi.  Nyt voit nähdä kaikki sukupuussasi oleviin henkilöihin liitetyt valokuvat.

Lataa nyt (ilmainen) iOS and Android järjestelmiin sopiva MyHeritage sovellus

Uudessa versiossa on kaksi merkittävää lisäystä:

1- Uusi Perheen Valokuvat osio korvaa aiemman Hallinnoi valokuvia osion. Napauta sitä katsoaksesi kaikki perhesivuston albumit, ja kaikki kuvat missä tahansa albumissa.

 

 

Kun käyt jossakin albumissa, valokuvat voidaan lisätä  suoraan tähän albumin joko ottamalla uusi valokuva tai valitsemalla olemassaoleva valokuva laitteeltasi.

2- Uuden valokuvan painike on lisätty sukupuun jokaisen henkilön profiiliin. Tämä tulee sen lisäksi että on Info painike, joka näyttää profiilin päätiedot, Tapahtumat painike, joka listaa henkilön elämän tapahtumat, Perhe painike, joka listaa henkilön läheiset sukulaiset. Klikkaa Valokuvat painiketta nähdäksesi kaikki ne valokuvat, johon tämä henkilö on liitetty. Jokainen valokuva voidaan tallentaa kameraan, poistaa kuva tai jakaa valokuva (saatavana vain Android järjestelmään).

 

Klikkaa Kamera-ikonia henkilön profiilissa ja voit ottaa uuden valokuvat tai valita valokuvan tiedostosta. the library. Se tulee automaattisesti liitetyksi ja lisätyksi henkilön liitettyihin valokuviin.

Uusi valokuva ominaisuus mobile sovelluksessa mahdollistaa erittäin helpon tavan esittää sukupuutasi perheenjäsenillesi ja ottaa valokuvia niistä henkilöistä, joista ei ole valokuvaa. Voit myös ottaa valokuvia perhetapahtumissa ja lisätä ne perhesivustolle tätä sovellusta käyttäen. Jos käytät  Family Tree Builder 7.0 software, niin ne valokuvat, joita lisäät mobiili sovelluksella synkkautuvat automaattisesti tietokoneeseesi ja rikastuttavat sukupuutasi myös Family Tree Builder’issä.

Nyt on vielä helpompaa hallita valokuvia mobiili sovelluksella ja rikastuttaa sukupuutasi. Jaa sukupuusi ja valokuvasi rakkaidesi kanssa suoraan mobiililaitteesta. missä tahansa ja million vain.

Eikö sinulla ole mibiili sovellusta vielä?  Lataa  sovellus tästä ilmaiseksi ja säilytä perheesi perintö tänään.

Viihdy!