MyHeritage lisää 900 miljoonaa globaalia historiallista tietoa

MyHeritage lisää 900 miljoonaa globaalia historiallista tietoa

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että olemme lisänneet 900 miljoonaa globaalia historiallista tietoa SuperSearchiin, joten tietojen kokonaismäärä MyHeritagessa nousee yli 6 miljardin.

FamilySearch + MyHeritage

Uuden sisällön on tehnyt mahdolliseksi MyHeritagen yhteistyökumppanuus FamilySearchin kanssa ja se koostuu pääasiassa yli 22 miljoonan FamilySearch-käyttäjän sukupuuprofiileista. Integrointi varmistaa sen, että nämä tiedot päivitetään MyHeritagessa päivittäin sitä mukaa kuin ne päivittyvät FamilySearchissa.

Näiden tietojen lisääminen MyHeritageen 27 miljoonan MyHeritage-käyttäjän lisäämien sukupuiden rinnalle tuo aivan ensimmäistä kertaa yhteen 2 maailman kolmesta laajimmasta sukupuukokoelmasta.

Tee nyt haku

Sekä MyHeritage- että FamilySearch-käyttäjät hyötyvät tästä lisäyksestä. Käyttäjät tulevat saamaan osumia aina kun sukupuiden kesken on päällekkäisyyksiä. Tämän yhteistyökumppanuuden ansiosta miljoonat käyttäjät tulevat tekemään uusia löytöjä ja tavoittamaan uusia, aiemmin tuntemattomia esivanhempia ja sukulaisia.

Tämä merkittävä lisäys on osa MyHeritagen tavoitetta lisätä jatkuvasti globaaleja historiallisia tietoja ja sukupuuprofiileja. Yhdistämällä edistyksellisen teknologian valtavaan määrään tietoa teemme ihmisille helpommaksi selvittää oman sukunsa historian.