Uusi ominaisuus: Instant Discovery sukupuukortit

Uusi ominaisuus: Instant Discovery sukupuukortit

Viime kuussa ilmoitimme että Instant Discoveries™,  jonka avulla käyttäjät voivat lisätä koko oksan heidän sukupuuhunsa muutamalla klikkauksella on nyt saatavilla kaikille MyHeritage käyttäjille. Monet käyttäjät ovat jo saaneet nauttia päivittäin näistä löydöistä, ja sinäkin voit nähdä tämän lähes-reaaliajassa käyttämällä jännää Discovery World Map.

Tänään esittelemme hyödyllisen uuden ominaisuuden, jonka avulla voit nähdä Löytöjä,  jotka ovat tarjolla sinulle niiden täsmällisessä yhteydessä omaan sukupuuhusi. Esimerkiksi, jos sukupuun oksa, joka on kytketty isoäitisi äitiin, ja sisältää hänen isänsä tai äitinsä, joka puuttuu sukupuustasi, mutta MyHeritage on löytänyt hänet toisessa puussa, näet erityisen keltaisen kortin isoäitisi profiilin yläpuolella, merkitty ” Löytö!”

Uusi Löytö Kortti

Vie hiiren osoitin Löytö-kortille oppimaan siitä lisää: työkaluvihje aukeaa kuvaamaan tämän Löydön ja täsmentää kuinka monta kadonnutta sukulaista se voi lisätä sinun puuhusi ja Löydön tietolähteen.

Vie hiiren osoitin Löytö-kortille näyttämään löydetyt sukulaiset

Napsauta keltaista korttia tarkistaaksesi löydön(t). Löydöt perustuvat aina osumiin, jotka sinua ensin pyydetään vahvistamaan, että ehdotettu osuma on oikea.

Niiden osumien vahvistaminen, joihin Löytö perustuu

Jos vahvistat, voit lisätä koko sukupuun oksan yhdellä napsautuksella!!

Klikkaa

Voit myös klikata ”Hylkää Löytö”, jos et ole kiinnostunut sitä hakemaan, tai olet sitä mieltä että osuma, johon Löytö perustuu on virheellinen. Uudet Löytö-kortit ovat lisämahdollisuuksia päästäksesi suoraan sukupuun Löytöihin. Kaikkiin Löytöihin voi päästä käyttämällä perhesivustosi pääohjausta, Discovery Hub linkkiä.

Tässä ensimmäisessä julkaisussa keltaiset Löytö-kortit näkyvät korkeintaan 50 löytöön asti jokaisessa puussa, ja ainoastaan niihin Löytöihin, jotka voivat lisätä vanhemman olemassa olevan henkilön puuhun. Seuraavissa julkaisuissa voimme lisätä määriä ja Löytö-kortteja myös tilanteissa, joissa ne voivat lisätä puolison, sisaruksen tai lapsen omaan puuhusi.

Jos et pidä Löytö-korteista, voit kääntää ne pois puun asetuksista, sukupuusi Ratas-valikon kautta.

Löytö-korttien määrittäminen

Tulevina kuukausina tulemme jatkamaan Instant Discoveries kokemuksiesi parantamista, ja lisäämme ominaisuuksia, jotka ovat parempia ja helpompia käyttää.

Instant Discoveries perustuvat meidän yhteensopiviin teknologioihimme ja siksi niillä on erittäin korkea tarkkuuaste. Kuitenkin, sinun pitää aina käyttää niitä huolellisesti! Älä käytä niitä omassa puussasi, ellet luota tietolähteeseen ja tiedon todenperäisyyteen. Voit myös ottaa yhteyttä muihin MyHeritagen puiden omistajiin ja keskustella perheen yhteensaattamista, ennen kuin teet muutoksia puuhun.

Oletko tehnyt mitään löytöjä? Kutsumme sinua jakamaan kanssamme perheesi Löytöjä ja lähettämään tarinasi meidän User Success Stories sivustolla.

Nauti!

MyHeritage tiimi

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Urpo Rindell

    15 kesäkuun, 2015

    Uusi sähköpostiosoite:

    • Sara

      11 syyskuun, 2015

      Se on päivitetty. / Sara