Seuraa meitä

Tervetuloa uuteen, suomalaiseen MyHeritage-blogiin!

Kommentit2

Tervetuloa uuteen, suomalaiseen MyHeritage-blogiin!

Tässä blogissa tulemme jakamaan ajatuksiamme genealogiasta ja teknologiasta, sekä jakamaan käytännön neuvoja teille, jotka tutkitte sukuhistoriaansa. Tulemme tarjoamaan vinkkejä ja tippejä auttaaksemme sinua löytämään lisää sukulaisiasi ja tietoa esi-isiesi elämistä.

Tulemme myös kertomaan, mitä MyHeritagessa tapahtuu ja pidämme sinut ajan tasalla uusista tuotteista sekä saatavilla olevista historiallisista tallennuksista.

Haluamme myös kuulla sinusta ja toivomme sinun osallistuvan. Oletko sinä tehnyt löytöjä sukuhistoriaasi tutkiessa? Onko sinulla mielessäsi aihe, josta haluaisit meidän kirjoittavan? Haluaisitko itse kirjoittaa blogikirjoituksen? Ilmoita meille toiveistasi osoitteeseen stories@myheritage.com.

Jos et ole vielä aloittanut sukupuusi tekemistä, vieraile verkkosivuillamme aloittaaksesi.

Pysy kuulolla kilpailuiden, palkintojen, arpajaisten, alennusten ja muun varalta!

Olemme myös paikalla Facebookissa ja Twitterissä, joten voit liittyä seuraamme myös siellä!

Toivomme, että nautit vierailustasi blogissamme ja odotamme innolla kommenttiesi lukemista.

MyHeritage- tiimi

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Mesimaa


    13 joulukuun, 2013

    Sain lehtitarjouksena vinkin tästä sivustosta ja tein sen verran sukupuuta kun muistini riitti. Ja kuinkais sattuikaan. Iski heti kiinni kolmesta henkilöstä. Aion kyllä tutkia miten he liittyvät sukuuni muiden kiireiden antaessa siihen mahdollisuuden. Oli mielenkiintoista koska heti sai tuloksia

  • Taimi Sainio


    13 joulukuun, 2013

    Hyvä, jos blogia voi käyttää myös kyselemiseen ja tietojen etsimiseen. Esim. henkilöistä, joista ei löydy kastetietoja, jolloin vanhempien henkilöllisyys jää hämärään, voisi joku muu tietää enemmän. Myös teknisiä kaipaan usein, esim. valokuvien siirtelyyn!