MyHeritage saavuttaa uuden merkkipaalun: 5 miljardia historiallista tietoa!

Kommentit

Olemme tänään tyytyväisiä voidessamme ilmoittaa, että MyHeritage on saavuttanut jännittävän merkkipaalun: olemme ylittäneet 5 miljardin historiallisen tiedon rajan!

Aikaa, MyHeritagelta, tämän arvokkaan historiallisen tiedoston rakentamiseen on kulunut vain kaksi vuotta, mikä osoittaa, että MyHeritage on yksi nopeimmin kasvavista ja kansainvälisesti monipuolisimmista perhehistoriayrityksistä maailmassa.

Etsi nyt tietoja

Juhlistaaksemme tapausta tarkastelimme muutamia ikonisia nimiä kokoelmissamme. Tässä muutamia hauskoja faktoja, jotka löysimme (klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi):


SuperSearch in, historiallisten tietojen hakukoneemme lanseeraamisen jälkeen, huhtikuussa 2012, yksi päätavoitteistamme on ollut tarjota jäsenillemme suuri määrä historiallisia tietoja kaikkialta maailmassa. Olemme ottaneet suuria harppauksia tämän toteuttamiseksi digitoinnin, yleisöosallisuuden, lisenssoinnin ja kumppanuusyhteistyön ansiosta. Nämä ja viime vuosina tapahtuneet useat yrityskaupat mm. World Vital Records ja Geni, ovat auttaneet meitä saavuttamaan 5 miljardin tiedon rajan uskomattoman lyhyessä ajassa.

Tiedot tulevat erilaisista kokoelmista useista eri lähteistä ja kymmenistä eri maista. Ne sisältävät syntymiä, avioliittoja, kuolemia, siitolais- ja armeijarekistereitä sekä paljon muuta kuten sanomalehtiartikkeleita, valokuvia ja sukupuuprofiileja. Ne auttavat perheitä joka puolella maailmaa tutkimaan sukujuuriaan verkossa ja tuovat lisäarvoa miljoonille käyttäjille maailmanlaajuisesti.

Kehittyneet teknologiamme tekevät näistä tiedoista vielä hyödyllisempiä.

Saat ilmoituksen jokaisesta tietokannassamme olevasta sukupuusi henkilöön täsmäävästä tiedosta Record Matching teknologian ansiosta. Oikeat osumat voidaan vahvistaa ja uudet tiedot voidaan purkaa suoraan relevanteille sukupuuprofiileille käyttämällä suosittua extract information ominaisuutta. Jos tiedot koskevat sukulaista, jonka et ole tiennyt olevan olemassakaan, voit lisätä ko. henkilön suoraan puuhusi saamastasi tiedosta. Uniikki Record Detective™ teknologiamme varmistaa, että jokainen tieto johtaa jopa useampiin uusiin tietoihin ja näyttää yhteenvedon niistä.

Kuinka olemme päätyneet 5 miljardiin
Historiallisten tietojen jokainen kokoelma SuperSearchissa sisältää tarkan laskurin. Esimerkiksi juuri lisätty U.S. Public Records Index sisältää 816 miljoonaa tietoa. Nykyinen 5,18 miljardin tiedon lukumäärä on laskettu seuraavasti: rakenteellisissa kokoelmissa kuten väestönlaskennat, synnyin- ja avioliittotiedot kukin yksilöllinen nimi lasketaan yhdeksi tiedoksi. Esimerkiksi avioliittodokumentti, jossa on sekä sulhasen että morsiamen nimi lasketaan kahdeksi tiedoksi. Lempi- tai aliasnimiä ei huomioida. Sukupuussa kukin profiili lasketaan yhdeksi tiedoksi jopa silloin kun se on saatavissa useilla eri kielillä. Jokainen valokuva lasketaan yhdeksi tiedoksi. Rakenteettomissa kokoelmissa kuten sanomalehdet tai vuosikirjat, jokainen sivu lasketaan yhdeksi tiedoksi.

Historialliset tiedot ovat korvaamattomia perhehistorian tutkimuksessa. Ne ovat olennaisia yhdistettäessä perheitä ja etsittäessä tietoja esivanhemmista. Ne voivat lisätä persoonallista luonnetta perheesi menneisyyteen.

MyHeritage jatkaa miljoonien uusien tietojen lisäämistä SuperSearchiin jokaisena päivänä. Ponnistelemme globaalin sisällön lisäämiseksi ja tehdäksemme perheesi historian tutkimisen helpommaksi ja saavutettavammaksi kuin koskaan ennen. Se tähtäimessä odotamme ohittavamme 7 miljardin tiedon rajan vuoden loppuun mennessä.

Kutsumme sinut tekemään hakuja 5 miljardista tiedosta ja löytämään uusia jännittäviä asioita!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin