Seuraa meitä

Ensimmäiset perhekuvat: Luo pysyviä muistoja

Kommentit1

Mikään ei vedä vertoja ensimmäiselle uuden perheenjäsenen kanssa otetulle valokuvalle. Tuoreet vanhemmat ovat innostuneita saamaan juuri sen täydellisen otoksen uudesta ilopilleristään.

Ensimmäiset perhekuvat: Luo pysyviä muistoja (http://bit.ly/1e3ul6O)
Ensimmäiset perhekuvat: Luo pysyviä muistoja (http://bit.ly/1e3ul6O)

Muistan vieneeni vauvamme valokuvausstudioon ensimmäistä perhekuvaamme varten. Kesti tunteja löytää sopivaa päällepantavaa.

Ponnisteltuamme kotvan vauvan syöttämisen ja pukemisen kanssa, pääsimme lopulta ulos ovesta ja siihen mennessä kun pääsimme studiolle täytyi koko syöttö- ja vaatteenvaihtoprosessi aloittaa alusta!

Tästä syystä olen oppinut arvostamaan ensimmäisen perhekuvan ottamiseen liittyvää vaivannäköä.

Joku aika sitten kuninkaallinen perhe julkaisi ensimmäiset perhekuvat herttuasta, herttuattaresta ja Cambridgen prinssistä. Ne oli ottanut herttuattaren isä, Michael Middleton, heidän puutarhassaan. Yhdessä kuvassa ovat herttua, herttuatar ja George-vauva ja toisessa on mukana perheen kaksi lemmikkiä Tilly ja Lupo.

He näyttävät kuvissa rentoutuneilta ja luonnollisilta. Jokainen voi nähdä, että he ovat selvästi onnellisia uutena perheenä. Tässä on hieno esimerkki siitä miltä ensimmäisen perhekuvan pitäisi näyttää.

Onko sinulla ensimmäinen perhekuva tallessa? Millainen se on?

Tägit:

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Matti Kujala


    1 heinäkuun, 2014

    Turkulainen valokuvaaja laittoi 1970 luvulla lapsen sormeen palasen läpinäkyvää teippiä, jolloin lapsi keskittyi ihmettelemään sitä ja naperosta tuli hyviä kuvia aikana jolloin filmi oli kohtuullisen kallista, eikä voitu ottaa sataa kuvaa kuten nykyisenä sähköisenä aikana. Hän kertoi myös, että tarvitaan vähintään 20 kuvaa yhden hyvän otoksen saamiseksi.