Seuraa meitä

Kirjoita perheesi resepti meidän Holiday kokkikirjaamme ja voita!

Kirjoita perheesi resepti meidän Holiday kokkikirjaamme ja voita!

Kommentit1

Tekikö mummosi parasta kalkkunan täytettä? Oliko se tätisi jauhelihapiirakka, joka sai sinut kuolaamaan joulupöydässä?

Tulossa olevan lomakauden kunniaksi me pistämme yhteen kaksi hienoa perinnettä – ruoka ja perhe – ja saamme aikaan jännittävän loma-ajan kilpailun!

perheesi resepti

Me haluamme tietää, mitkä ovat teidän perheenne suosikki reseptit loma-aikana, ja onko niiden taustalla jotain kertomuksia. Onko se ruokalaji, joka on tullut jo esivanhemmilta vai onko se keksitty viime vuonna? Onko olemassa jokin ainutlaatuinen tai perinteikäs ruokalaji? Miksi sinä rakastat sitä reseptiä ja mikä tarina on sen taustalla?

Yhdellä onnekkaalla voittajalla, jolla on paras resepti ja sen taustatarina on mahdollisuus saada ammattikokki kotiinsa tekemään herkullinen ateria sinulle ja perheellesi. Me keräämmen kokoelman saatujen perheiden suosikki reseptien joukosta ja teemme erikoisen kansainvälisen loma-ajan kokkikirjan, jossa on reseptejä ja tarinoita joka puolelta maailmaa.

Ruoka on jo kauan ollut perheen asia ja loma-aikana on sopiva aika maistaa kulinaarisia reseptejä, joita on syntynyt sukupolvien aikana tai ne tulevat niistä maista, josta esivanhemmat ovat lähteneet. Lopullinen MyHeritage loma-ajan kokkikirja on ladattavissa blogistamme lähiviikkojen kuluttua.

Joulu, Chanukkah, Kwanzaa ja Diwali ovat globaaleja perheiden juhlia ympäri maailman ja niiden aikana perheillä on omat erityiset ruokalajinsa. Olipa se serkun salainen tai perinteellinen loma-ajan resepti, niin jokainen resepti kertoo jotain perheesi menneisyydestä ja taustasta, ja me haluamme kuulla sen.

Kirjoita:

 • Sähköposti stories@myheritage.com aiheena “Holiday Recipe” ja kirjoita perheesi resepti 30. marraskuuta 2014 mennessä.
 • Älä unohda kertoa hiukan reseptistä (kuka sen teki, milloin ja miksi se on erikoinen).
 • Lähetä valokuvia loma-ajan ruokalijista, perheestäsi loma-aikana, ja vieläpä kuva sukulaisestasi, jonka resepti se on.
 • Kerro perheesi muistoista ja tarinoista, loma-ajoista ja perheenjäsenestä, jonka reseptistä on kysymys.

Loma-ajat ovat sopivia aikoja, jolloin perheenjäsenet kokoontuvat yhteen, jakavat muistojansa ja tarinoita ja nauttivat herkullisista ruokailuista. Mikä olisikaan hienompaa tuoda ruoka ja perhe yhteen kuin voittaa perheelle gourmet ateria, jonka on tehnyt ammattikokki teidän kotonanne?

Seuraa lähiviikkojen aikana blogiamme, jonne me liitämme kokonaisen kokkikirjan, jossa on monta kansainvälistä juhlavaa loma-ajan ruokalajia.

Odotamme sinun reseptejäsi ja tarinoita reseptien taustalla..

Onnea!

The MyHeritage Team

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • jack


  toukokuu 22, 2015

  Tämä helppo keltainen riisi resepti on yksi meidän suosikki lisukkeita. Se vakavasti menee melkein mitä tahansa! Voit pitää sen tavallista tai spice it up mennä eri ateriat (katso alla eri add-in ehdotuksia). Jos olet kiire ja ei ole aikaa tehdä sitä yli liesi, voit myös heittää kaikki ainekset riisi liesi ja tehdä se, että tapa-se maistuu sama, mutta rakenne ei näytä tulla ihan sama mielestäni se ei osoittaudu niin kevyttä ja ilmavaa. Rakastamme palvelevat tätä riisiä

  VARIATIONS:

  Peas- Lisää jäädytetty herneet riisin ja ruoanlaitto on helppo tapa lisätä väriä, rakenne, ja jonkin verran lisätty ravintoaineita, kuutioiksi porkkanat eivät haittaa myöskään
  Cajun-Style-Lisää hienonnettu sipuli, punainen ja / tai vihreä paprika, ja / tai kuutioiksi jalapenoa kun sauteing riisi. Ripottele Cajun mausteet maistaa ennen kuin lisäät kanaliemi. Jälkeen riisi on valmis ruoanlaitto, sekoita joukkoon keitetty / grillattu savustettu makkara, katkarapuja tai kanaa. Punainen tai musta pavut tehdä suuri lisäksi, too
  Intian Style-Lisää noin 1/2 tl sokeria, 1/2 tl. kaneli, 4 kardemumma palot, ja kourallinen kultainen rusinoita ennen tuoden kiehua intialaistyylinen twist
  Meksikon-Style-Lisää jalapenoa ja pilkottu sipuli riisiä samalla sauteing ja ripottele päälle hieman kuminaa ennen kuin lisäät liemi.
  Mahdollisuudet ovat endless- yhdistelemme jokin näistä luoda täydellinen helppo keltainen riisi side-lautasen seuraava perheen aterian!
  http://bonuskoodisuomi.com/eztrader-bonuskoodi-2015