Tutustu Instant Discoveries™ Toimintoon

Kommentit

Olemme iloisia ilmoittaessame uudesta tuotteesta, Instant Discoveries ™, ilmainen kokemus, joka helpottaa uusien käyttäjiä aloittamaan sukuhistoriallista matkaa.

Kuvittele – jos sillä hetkellä kun olet rekisteröitynyt MyHeritageen – saat valokuvan, jota et ole aiemmin nähnyt, isoäitisi äidistä? Tai, jos olet saanut perheen sukupuun, jossa on monia esivanhempiasi sisältäen pelkästään joitakin perustietoja? Löydöt voivat olla maagisia ja tutustuttavat suvun tulokkaita suvun historiaan ja esittelevät heitä tähän kiehtovaan toimintaan.

Instant Discoveries™ avulla kestää vain sekunteja niille, jotka ovat kirjautuneet MyHeritageen löytää esivanhempia ja luoda sukupuu monista sukulaisista ja valokuvista. Saatuamme tekniikan valmiiksi, otimme Instant Discoveries ™ työkalun New Yorkin kaduille ja demonstroimme sitä menestyksekkäästi ohikulkijoille. Oli uskomatonta nähdä heidän emotionaalisia reaktioitaan, joita voit katsella lyhyellä videolla yllä (Englanniksii).

Tähän asti MyHeritageen rekisteröityneet joutuivat aloittamaan sukupuun rakentamisen tyhjästä. Kesti jonkin aikaa osumien saapumiseen ja niiden käsittely oli hyvin yksityiskohtainen ja tieteellinen prosessi, jossa tietoa voitiin lisätä omaan puuhun pala palalta. Ei ollut mahdollista lisätä koko haara omaan puuhun yhdellä napsautuksella, vaikka käytettävissä oli täysin luotettu tietolähde. Uudella Instant Discoveries ™ välineellä, uusia käyttäjiä, joilla ei ole sukupuuta ja jotka kirjautuvat MyHeritageen, pyydetään valinnaisesti syöttää perustiedot seitsemästä lähimmästä ihmisestä puussaan – me kutsumme näitä termillä ”Magic 7” (käyttäjä, hänen 2 vanhempaansa ja 4 isovanhempaa) – ja sitten he saavat automaattisesti Discoveries ™ heidän esi-isistään ja sukulaisista, joiden avulla he voivat laajentaa sukupuutaan välittömästi. MyHeritage hakee nopeasti vastavuudet miljardeista sukupuuprofiilleista ja historiallista lähteistä korkealla tarkkuudella minimoiden vääriä positiivisi osumia tutkien missä on eniten lisätietoa ja tarjoaa sitä käyttäjälle Instant Discovery ™ tuloksena. Käyttäjä voi hyväksyä sen napsautuksella ilmaiseksi, tai ohittaa sen, jonka jälkeen ja tarjotaan seuraava löytö. Kaikki entiset MyHeritagen vertailuteknologiat lukien Smart Matches, Record Matches ja Record Detective ovat edelleen täysin käytettävissä.

Instant Discoveries™

Miten se toimii?

Instant Discoveries ™ perustuu Smart Matching ™ teknologiaan ja olemme tehneet niistä hyvin helppokäyttöisen. Olemme kehittäneet tätä tekniikkaa suodattamaan pois vääriä osumia automaattisesti ja antaen käyttäjille mahdollisuuden lisätä suuren osan dataa heidän sukupuihinsa luomatta päällekkäisyyttä. Muiden käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi, tietoja ei tuoda elävistä ihmisistä ja puussasi dokumentoidaan tarkasti datan lähteet.

Kaikki eivät tee löytöjä heti rekisteröitymisen jälkeen. Se riippuu siitä, kuinka paljon tietoa on alun perin kirjattu (nimien ja päivämäärien lisääminen auttaa) ja mistä esivanhemmat tulivat. Olemme havainneet tähän mennessä, että joissakin maissa 35% käyttäjistä saavat onnistununeita löytöjä ja toistaiseksi 78% käyttäjistä, joille tarjottiin löytöä, se on ollut hyödyllinen ja sitä on sovellettu. Tämän tekniikan onnistumisprosentti paranee joka päivä kun MyHeritagen valtava tietokanta, jossa on yli miljoona puuprofiilia ja 5 miljoonaa historiallista tietoa lisätään päivittäin, kasvaa. Toivomme, että jonain päivänä se toimii lähes jokaiselle.

Miten aloitan?

Uudet käyttäjät yksinkertaisesti kirjautuvat MyHeritageen ilmaiseksi. Instant Discoveries™ toimii myös hyvin älypuhelimella, tapletilla tai ilmaisella MyHeritage mobiili appsilla.

Vaihe 1: Kirjaudu www.myheritage.com:iin
Vaihe 1: Kirjaudu www.myheritage.com:iin
Vaihe 2: Anna tietoja äitisi isovanhemmistasi
Vaihe 2: Anna tietoja äitisi isovanhemmistasi
Vaihe 3: Anna tietoja isäsi isovanhemmistasi
Vaihe 3: Anna tietoja isäsi isovanhemmistasi

Kun olet syöttänyt tietämäsi tiedot, valitse Valmis.

Silloin taika alkaa, ja alamme perheesi tutkimisen sinua varten!!

Silloin taika alkaa, ja alamme perheesi tutkimisen sinua varten!!

Tutkittuamme yli 1.5 miljardia profiilia ja 27 miljoonaa sukupuuta, mikä kestää vain muutaman sekunnin, meillä on suuri mahdollisuus löytää ensimmäinen sinulle löytö.

27 miljoonaa sukupuuta

Yhdellä napsautuksella voit ilmoittaa onko osuma oikea, ja jos on, voit tarkastella tämän henkilön perhesiteitä, profiilinsa valokuvia, ja lisätä tämä haaran uuteen puuhusi.

haaran uuteen puuhusi.

Lisättyäsi ihmisiä puuhusi, saat seuraavan Instant Discovery ™ osuman tai menon sukupuuhusi kasvattaaksesi sitä edelleen.

Löytyä sovellettiin
Löytyä sovellettiin

Ja tältä puu näyttää löydön soveltamisen jälkeen:

Sukupuu uuden informaation lisäämisen jälkeen (Napsauta zoomataksesi)
Sukupuu uuden informaation lisäämisen jälkeen (Napsauta zoomataksesi)

suuriin puihin monine haaroineneen, muutamassa minuutissa. Sen jälkeen käyttäjät ovat hyvinkin matkalla tulla koukutetuksi sukuhistoriansa kanssa.

Työskentelemme nyt parantaaaksemme tätä tekniikkaa käyttämään Geni.com tietoja ja kaikkia historiatiedot. Tulemme antamaan tämän toiminnon käytettäväksi nykyisille MyHeritage käyttäjille. Tämän avulla he voivat lisätä kokonaiesen haaran puuhun yhdellä napsautuksella, jos he luottavat lähteeseen. Annamme myös tehokäyttäjille esikatseluvaihtoehtoja, joiden avulla he voivat valvoa, mitä tietoja kopioida heidän puuhunsa. Helppo löytöjen soveltaminen on hyödyllistä paitsi aloittelijoille, mutta myös edistyneille sukututkijoiden jotka haluavat automatisoida pitkiä manuaalisia prosesseja.

Olemme sitoutuneet tekemään sukuhistoriasta hauskempaa ja kaikkien saatavilla. Instant Discoveries ™ on tärkeä askel tähän suuntaan. Uskomme, että tämä auttaa yhä useampia ihmisiä löytämään jännitystä suvustaan ja olemme innoissamme tästä innovaatiosta ja samanlaisia meillä on työn alla. Pysy linjoilla!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin