Seuraa meitä

50 sääntöä isille ja tyttärille

Kommentit2

Michael Mitchell vei “Isän tytön” uudelle tasolle. 50 sääntöä  isille ja tyttärille

Kolmekymmenvuotias isä kirjoittaa vihjeitä ja elämänohjeita: Elämää hänen vuosilleen sisältäen monia asioita isä-tytärsuhteen parantamiseksi.

Ikuvan lähde: vintageantiqueclassics.com
Ikuvan lähde: vintageantiqueclassics.com

Me pidimme luettelosta ja halusimme tuoda esille joitakin hänen hienoista “säännöistään” tyttärellisille isille. Katso täydellistä luetteloa.

1. Rakasta hänen äitiään. Kohtele häntä kunnioittaen, kunnioita ja osoita julkisesti kiintymystäsi. On mahdollista, että vartuttuaan tyttäresi etsii miestä, joka kohtelee häntä, kuten sinä kohtelit hänen äitiään.
2. Ole aina läsnä.  Vaali hetkiä ja vietä runsaasti aikaa yhdessä. Kehitä erityinen kiinnostus asioihin, josta hän nauttii. Ole osallisena hänen jokaisessa elämänsä vaiheessa äläkä vain ole tyhjäkäynnillä kun hän kasvaa.
3. Ole hänen sankarinsa. Pelasta päivä ja ole uskollisesti hänen supersankari-isänään.
4. Nauti joka hetkestä. Elämä kuluu nopeammin kuin huomaatkaan. Yhtenä päivän hän ryömii vaipoissaan ja seuraavana päivänä hä opettelee jo ajamaan autoa ja ennenkuin huomaatkaan olet saattamassa häntä alttarille.  Elämä kuluu niin nopeasti. Nauti niin kauan kun kykenet.
5. Pelaa pallopelejä. Osta hänelle räpylä ja opeta häntä heittämään pesäpalloa. Opeta häntä ylpeänä heittämään kuten tytöt ja osoita hänelle, että tytötkin voivat olla hyviä.
6. Tanssi hänen kanssaan. Aloita jo hänen ollessaan pieni. Älä odota hääpäivää.
7. Kerro hänelle, että hän on kaunis. Kerro se aina uudelleen. Jonakin päivänä elokuva tai naistenlehti yritää vakuuttaa hänelle aivan muuta.
8. Mene telttailemaan. Katso kun hänen silmänsä täyttyvät ihmettelystä, kun hän ensi kertaa näkee avaran luonnon kauneuden.
9. Kerro, että hän on älykäs. Varmista, että hän tietää ja ymmärtää sen.
10. Älä myöhästy. Hän odottaa innokkaana iltaisin töistä kotiin palaamistasi.
11. Kerro hänelle, että hän voi aina tulla kotiin. Ei väliä miten.
12. Muista, aivan kuten perhonen, hän myöskin tulee levittämään sipensä ja lentämään. Nauti hänen koppakuoriais vuosistaan.
13. Kirjoita hänelle kirjeitä. Anna ne hänelle, kun hän lähtee opiskelemaan, tulee äidiksi, tai silloin kun luulet hänen niitä eniten tarvitsevan.
14. Luota häneen. Anna hänelle asteittani enemmän vapauksia, kun hän ikääntyy. Hän ylttää odotuksiin, jotka olet hänelle asettanut.
15. Älä ummista silmiäsi. Tänään hän käy koulua. Huomenna hän on jo mennyt opiskelemaan.
16. Luota sydämeesi. Hänkin luottaa.

Mitä ajattelet näistä vinkeistä? Onko sinulla muita? Kerro meille allaolevissa kommenteissa

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Eine


    9 helmikuun, 2015

    Utopistisen ihana on isä, joka noudattaa noita neuvoja!

  • rami


    27 maaliskuun, 2015

    minä isänä olen sitä mieltä että siihen kyllä moni isä on pystynyt,myönän ,että se on hyvin vaativa,mutta ei mahdoton.