Family Tree Builder 7.0 nyt saatavana Mac tietokoneille!

Family Tree Builder 7.0 nyt saatavana Mac tietokoneille!

Mac’in käyttäjät voivat nyt ladata ja käyttää MyHeritage Family Tree Builder’ia!  Windows version lailla se on täysin ilmainen!

Käyttäjämme ovat toistuvasti vaatineet Family Tree Builder 7.0  käyttämistä Mac käyttöjärjestelmässä. Monet käyttäjistämme ovat kuluneen vuoden aikana vaihtaneet käyttöjärjestelmän Windows’ista Mac’iin ja halusivat jatkaa Family Tree Builder’in käyttämistä suosikki sukututkimus ohjelmanaan. Olemme kiiruhtaneet  natiivin Mac version kehitystä  ohjelmaksi, joka näyttää ja tuntuu sellaiselta mitä Mac käyttäjät tulevat arvostamaan. Siihen asti, kunnes uusi natiivi versio valmistuu,  olemme luoneet version  Family Tree Builder’ista Mac’ille, jota kutsumme Family Tree Builder Mac Extension, se näyttää Windows versioltamme, eikä se vaadi Windows’ia ta mitään lisäasetusta tai -konfigurointia  ladattaessa.

Family Tree Builder’in Mac Laajennuksen ilmainen lataus

Family Tree Builder'in Mac Laajennus

Vedä Family Tree Builder ikoni to tallettaaksesi Mac koneellesi

Kertaalleen asennetuna, ohjelma toimii suoraan Mac tietokoneissa. Pienin tuettu OS versio on OS X. Se käyttää ns. CrossOver by CodeWeavers  ominaisuutta kytkeäkseen Windows’in ohjelman Mac’ille.

Family Tree Builder’in pääpiirteet  pyörivät myös Family Tree Builder’in Mac Laajennuksessa, mukaanlukien Synkronoinnin MyHeritage’n Smart Matches™, Record Matches, sisällän tarkastaja, jne kanssa. Kuitenkin on muutamia pikkuseikkoja  Mac Laajennuksessa, jotka eivät ole aivan  yhteensopivia  Mac OS X’n kanssa ja eivät ole  Mac käyttäjien käytettävissä. Näitä on Kirja Raportti, ruudun kaappaus, diaesitys  ja  oikealta vasemmalle kirjoituksen näyttö. Kaikki muu toimii kuten Windows’issa ja tiedostomuodot ovat samoja, joten voit  siirtää Family Tree Builder projekteja Windows’in ja Mac’in välillä.

Lisää tietoa ohjelmasta Family Tree Builder 7.0 tai katso alla oleva video:

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää Family Tree Builder’in Mac Laajennuksesta? Lue yksityiskohtainen Usein kysyttyä (FAQ).

Nauttikaa!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Heikki Halleen

    30 tammikuun, 2015

    Latasin Family Tree Builder Mac Extensionin. Avattuani sen, se kaatui muutaman sekunnin päästä. Samalla se teki jonkun diagnoosin, josta se teki tekstitiedoston jonnekin omaan kansioonsa. Voin lähettää tiedoston jos tarvitaan, kunhan löydän sen…
    Koneeni on Mac Mini (vuoden 2010 puoliväli). 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 8 Gt, OS X Yosemite v. 10.10.2

    • Sara

      13 heinäkuun, 2015

      Hei Ole hyvä ja käytä ladatun asemesta tätä Family Tree Builderin versiota: . / Sara