MyHeritage tuo skandinaaviset asiakirjat verkkoon yksinoikeudella

MyHeritage tuo skandinaaviset asiakirjat verkkoon yksinoikeudella

Olemme nyt toteuttaneet lupauksemme digitoida ja tuoda yksinoikeudella verkkoon miljoonia Skandinaavisia historiatietoja. Suurinta osaa näistä asiakirjoista ei ole koskaan ennen indeksoitu verkossa.

Asiakirjat ovat haettavissa MyHeritage SuperSearch ’ssa ja MyHeritagen käyttäjät saavat nyt automaattisesti osumia tietoihin jotka liittyvät heidän sukupuuhunsa.

Kuka tahansa, jolla on Skandinaavialainen sukujuuri, voi ensimmäistä kertaa tutkia sukuhistoriaansa ja oppia lisää esivanhempiensa elämästä tällä lujatekoisella tietojen hakuluettelolla, joka on julkaistu verkossa.

Uusi kokoelma sisältää:

Tanskalainen Arkisto:

Kuten ilmoitimme joulukuussa, on MyHeritage solminut sopimuksen Tanskan Kansallisen Arkiston kanssa yli 120 miljoonan asiakirjan digitoimisesta ja indeksoimisesta, mukaan lukien kaikki saatavalla olevat Tanskan väestölaskennan asiakirjat vuosilta 1787-1930 ja seurakunnan asiakirjat vuosilta 1646-1915. Tänään koko vuoden 1930 Tanskan väestönlaskenta (3.5 miljoonaa ilmoitusta) on saatavilla verkossa! Jäljelle jääneet väestönlaskennat ja seurakunnan ilmoitukset vapautuvat 2015 ja 2016.

Tanskan väestönlaskenta on historiallista tietoa sisältävä aarrearkku jokaiselle, jonka perhe on alkuperäisin tältä alueelta. Se sisältää Tanskan, Grönlannin ja Färsaaret.

Ruotsin Kotitalouden Tutkimusluettelot, 1880-1920:

Kotitalouden tutkimusluettelo on ensisijainen Ruotsin kirkon rekisteri, jossa luetellaan jokaisen seurakunnan asukas, heidän perheensä, ja tärkeät elämän tapahtumat, kuten syntymät, avioliitot ja kuolemat. Kokoelma sisältää 54 miljoonaa ilmoitusta 5 miljoonalla värikuvalla, joista 22 miljoonaa ovat jo saatavilla verkossa. Jäljelle jääneet ilmoitukset on tarkoitus julkaista verkkoon ennen kesäkuun 2015 loppua.

Alla on Ruotsin kartta joka esittää lihavoidulla oranssi tekstillä ne maakunnat joiden ilmoitukset on lisätty tähän päivään. Tässä muutamia muistiinpanoja kartasta:

  • Västra Götaland: Tämä lääni muodostettiin vuonna 1997 yhdistämällä Göteborg & Bohus, Älvsborg ja Skaraborg maakunnat.
  • Dalarna: Tämä lääni on nimitetty uudelleen Kopparberg’ista
  • Skåne: Tämä lääni muodostettiin vuonna 1997 yhdistämällä Kristianstadin ja Malmöhusin maakunnat.

MyHeritage tuo yskinoikeudella Skandinaaviset asiakirjat verkkoon

Pssst… Työskentelemme lisäämään enemmän sisältöä muista pohjoismaista, joka ovat verkossa pian!

Onko sinulla Skandinaavialaiset sukujuuret? Ala etsiä meidä uudesta kokoelmasta, ja kerro meille mitä löydät!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Erkki

    10 maaliskuun, 2015

    Lars Pehrsson syntyi noin 1697 Skånen Kyrckhedinga. Aloitti palveluksen rakuunana 1713. Kuoli Suomessa 1747 Lopella .
    Löytyykö tietoja?

    • Sara

      11 maaliskuun, 2015

      Hei Erkki,

      Tee haku Ruotsissa tämän linkin kautta: .

      Onnea!