Seuraa meitä

Instant Discoveries™ nyt saatavilla kaikille MyHeritage käyttäjille!

Kommentit27

Hyvillä mielin voimme ilmoittaa, että Instant Discoveries™ (=välittämät löydöt) on nyt saatavilla kaikille MyHeritagen käyttäjille. Instant Discoveries™,  julkaistu joulukuussa 2014, on ainutlaatuinen kokemus löytää tietoja perheen historiasta  ja tietojen helposta sisällyttämisestä MyHeritage-sukupuuhun.  Alunperin julkaisimme tämän kokemuksen ainoastaan uusille käyttäjille – sukuhistorian alkajille – tehdäksemme heille helpommaksi lähteä tutkimusmatkalle perheen historiaan.  Kirjautumalla MyHeritageen ja lisäämällä muutamia perustietoja lähimmistä perheenjäsenistä uudet käyttäjät löysivät esivanhempia, sukulaisia ja ennen näkemättömiä valokuvia aivan muutamien sekuntien jälkeen. Kun huomasimme julkaisun onnistumisen, veimme  Instant Discoveries™ :n New Yorkin kaduille ja esittelimme sen ohikulkijoille. Oli aivan uskomatonta nähdä heidän tunteelliset reaktionsa.

Tästä viikosta lähtien olemme vieneet tämän teknologian läpimurron seuraavalle tasolle, antamalla Instant Discoveries™ kokemisen kaikille MyHeritage:n käyttäjille mahdollistamalla useiden henkilöiden ja valokuvien lisäämisen olemassa oevaan sukupuuhun vain muutamalla klikkauksella.

Kuinka se toimii?

Instant Discovery™ on perheen historiatietojen “pakkaus”, jota voit soveltaa yhdellä klikkauksella.  Jos joku  henkilö sinun sukupuussasi liittyy jonkun muun sukupuun “oksaan”, sinulle ilmoitetaan siitä, ja voit sitten valita jos haluat lisätä kaikki tuon “oksan” henkilöt (aina 40-50:een henkilöön asti) omaan sukupuuhusi, siis ne jotka eivät siellä jo ole, yhdellä kerralla, sen sijaan, että lisäisit henkilöt yksitellen, ja muokkaisit tietoja pala palalta.

Jokainen Instant Discovery™ perustuu osumaan, joka on löytynyt meidän Smart Matching™ teknologialla, ja suodatamme pois virheelliset tiedot automaattisesti.  Instant Discoveries™ täydentää Smart Matches™:iä tavalla, kuinka tietoa sovelletaan käyttäjän sukupuuhun.  Smart Matches™:llä tietoja lisätään manuaalisesti sukupuuhun yksi tieto kerrallaan, yksi henkilö kerrallaan. Instant Discoveries™:llä kokonainen “oksa” voidaan kopioida yhdellä ainoalla klikkauksella ja siinä mukana menevät kaikki faktat, tapahtumat sekä valokuvat, ja lähdetiedot luodaan automaattisesti kohteena olevaan sukupuuhun ja niihin dokumentteihin tarkoin juuri niinkuin ne lähdesukupuusta tulevat. Jotta muiden käyttäjien yksityisyys suojataan, Instant Discoveries™ ei koskaan siirrä elossa olevien ihmisten tietoja.

Olemme jo prossessoineet miljoonia MyHeritage sukupuita Discovery™:iin  28 miljoonan  olemassa olevan puun joukosta, ja olemme todenneet, että yli 50% sukupuista on käyttänyt yhden tai useamman  Discovery™:in !  Onnistumien osuus lisääntyy sitä mukaan kun sukupuusi kasvaa (esim. sukupuu, jossa on 100 henkilöä onnistuu tuottamaan vähintään yhden Discovery™:n lähes joka kerralla ja usein paljon useammin.)  Vaikkakaan sinun sukupuusi ei kasva, onnistumisien osuus kuitenkin kasvaa koska MyHeritage lisää miljoonia tietoja ja profiileja joka päivä ja näin lisää tietoja, joita verrataan sinun sukupuuhusi.

Löytäminen maailman kartalla

MyHeritage käyttäjät ympäri maailmaa ovat jo alkanet  iloitsemaan  löytäminen:stä ja alkanet lisäämään niitä sukupuihinsa.  Jotta saisit käsityksen niistä suurista asioista, joita ihmiset kokevat, olemme kehittäneet  “hauskan vuorovaikutteisen kartan”, joka näyttää ihmisiä tekemässä löytäminen MyHeritage:ssa ympäri maailman, melkein reaaliajassa.  Klikkaa alla olevaa kuvaa niin näet vuorovaikutuksen kartan.

Discoveries mailman kartalla – klikkaa ja näe vuorovaikutteinen kartta nyt!
Discoveries mailman kartalla – klikkaa ja näe vuorovaikutteinen kartta nyt!

Ilmoitukset ja Discovery Hub™

MyHeritage:n käyttäjät alkavat pikapuoliin saamaan sähköposti-ilmoituksia  Instant Discoveries™:sta. Noin kerran viikossa  käyttäjille tullaan ilmoittamaan parhaasta Discovery™:stä, jonka olemme hänelle löytäneet. Lisäksi kaikki löytäminen ovat saatavilla tästä viikosta alkaen hiljattain julkaistusta Discovery Hub™:sta (Löytöjen keskuksesta). Tämä uusi ja helppokäyttöinen osio MyHeritage:n perhesivustoilla, joka  on yhtä innovatiivinen kuin sen perustana oleva teknologia,  mahdollistaa aloittelijoiden ja myös kokeneiden sukututkijoiden automatisoida pitkiä manuaalisia prosesseja ja lisäämään uutta tietoa muutamalla yksinkertaisella askeleella käyttämällä kauniita piirrettyjä näyttöruutuja.

Discovery Hub™
Discovery Hub™

Lähikuukausien aikana Discovery Hub™ kehittää ja kerää kaikki Instant Discoveries™, Smart Matches™ ja Record Matches yhteen paikkaan helppokäyttöisellä toiminnolla ja uusilla ominaisuuksilla, jotka seuraavan vuoden aikana tarjoaa käyttäjille  täydellisen ja rikkaan foorumin perheen historian löytämiseski meidän teknologioidemme avulla.

Instant Discoveries™ aloittaminen

MyHeritage perhesivustojen kaikilla sivuilla on nyt uusi valikko, joka helpottaa navigointia.  Valikko tukee nyt suurempia kirjainkokoja, joita on helpompi seurata.  Uusi  ”Discoveries”  valikko sisältää kaikki ne alueet, jotka liittyvät perhehistorian löytöihin, kuten Smart Matches™, Record Matches ja uusi  Instant Discoveries™ Discovery Hub™:n kautta.

Saadaksesi Instant Discoveries™ , klikkaa uutta  ”Discoveries”  valikkoa perhesivustollasi ja valitse ”Discovery Hub”.

Uusi perhesivuston navogointi
Uusi perhesivuston navogointi

Jos jokin Discovery™ löytyi sinulle, klikkaa ” Tarkastele löytöä” ja näet yksityiskohdat. Jos ei löytynyt niin lisää muutamia henkilöitä lisää sukupuuhusi ja uusi  Discovery™ löytyy.

Discoveries Hub™ sivu, josta voit nähdä sinun parhaat Discoveries:t
Discoveries Hub™ sivu, josta voit nähdä sinun parhaat Discoveries:t

Huomioi, että Discovery Hub™ näyttää sinulle parhaan löydetyn  löytäminen:n, ja voit selailla  parhaiden joukossa nuolinäppäimien avulla jos niitä on useampia.

Sivu myös kertoo sinulle missä Discovery™ oli löydetty. Jos se on löytynyt toisesta sukupuusta, sivu kertoo kuka hallinoi sivustoa ja missa maassa on hänen asuu.

Kun katsot Discovery™:ä, se näyttää mihin osuma perustuu ja sinua pyydetään vahvistamaan josko MyHeritage:n löydös on oikea. Klikkaa  ”Yes”, jos henkilö sinun sukupuussasi näyttää olevan sama kuin hän, joka esiintyy toisessa sukupuussa tai tiedossa.

Vahvista Discovery osumanperusteen oikeellisuus
Vahvista Discovery osumanperusteen oikeellisuus

Jos vahvistit, näet sitten lisäksi ne henkilöt, jotka voidaan lisätä sinun sukupuuhusi ja samalla lisätään heidän nimensä, sukulaisuutensa ja heidän profiilinsa valokuvat.  Klikkaa  ”Lisää sukupuuhuni”  ja kaikki nämä tiedot lisätään suoraan sinun sukupuuhusi automaattisesti! Me kutsumme tätä ”Käytä Instant Discovery™:ä.

Klikkaa "Lisää sukupuuhuni" käyttääksesi Discovery:ä
Klikkaa "Lisää sukupuuhuni" käyttääksesi Discovery:ä

Vaihtoehtoisesti, klikkaa ”Hylkää  Instant Discovery™”, jos et ole kiinnostunut käyttämään tietoa, tai jos arvelet , että Discovery™:n osumaperuste on virheellinen..

Kun Discovery™:ä on käytetty, sinun sukupuusi saa kaikkien henkilöiden kaiken saatavilla olevan tiedon sisältäen kaikki nimet, tapahtumat, päivämäärät, paikat jne.. ja myös kaikki valokuvat, jotka on liitetty näihin henkilöihin (mukaanlukien profiilin valokuvat).

Kasvata sukupuutasi

Kun olet ottanut Discovery™:n käyttöön, ohjelma vie sinut sukupuuhusi, jossa on viesti, missä on yhteenveto siitä mitä on juuri tapahtunut.

Vahvistus Discovery:n käyttöönotosta sukupuussasi
Vahvistus Discovery:n käyttöönotosta sukupuussasi

Sinun sukupuusi päivittyy ja näyttää sinulle “UUSI” merkillä kaikki ne uudet henkilöt, jotka on lisätty sukupuuhusi.

Sukupuu lisättynä uusilla tiedoilla
Sukupuu lisättynä uusilla tiedoilla

Merkintä “UUSI” säilyy 15 minuuttia ja sitten merkintä katoaa.

Voit nyt selailla sukupuutasi ja klikata uusia kirjauksia ja katsoa heidän profiileitaan ja katsoa mitä tietoa olet saanut kustakin henkilöstä.  Alat lisäksi saamaan Smart Matches™ ja Record Matches™ osumia noihin uusiin kirjauksiin, sekä myös lisää Instant Discoveries™:tä, niinpä sinun sukupuusi kasvaa nyt vielä nopeammin.

Uusi sukupuun profiili, joka lisättiin saa nyt omia Smart Matches ja Record Matches, joka johtaa tietojen kasvamiseen
Uusi sukupuun profiili, joka lisättiin saa nyt omia Smart Matches ja Record Matches, joka johtaa tietojen kasvamiseen

Paljonko se maksaa?

Kaikilla MyHeritage käyttäjillä on nyt mahdollisuus nauttia tästä ominaisuudesta, tehdä välittömiä sukuhistorian löytöjä.  Kaikki ensimmäiset  Discovery™:t ovat ilmaisia, myöhemmät  Discovery™:t edellyttävät PremiumPlus tasoa.  Discovery™:t etsitään ja näytetään sinulle ilmaiseksi, mutta niiden käyttöönotto sukupuuhusi yhdellä klikkauksella (muutamat ensimmäiset tulevat ilmaiseksi) on se, joka edellyttää ohjelman PremiumPlus tasoa.

Jos olet jo PremiumPlus tasossa, voit ottaa käyttöön niin monta Instant Discovery™:ä kuin haluat ilman rajoituksia. No jaa, melkein ilman rajoituksia….  Teknisistä syistä johtuen Instant Discoveries™ on aluksi saatavilla niihin sukupuihin, joissa on 25.000 tai vähemmän henkilöitä.  Kun olet ottanut yhden  Discovery™:n käyttöön sukupuusi muuttuu ja siten uudet  Discovery™:t  pitää uudelleen laskea. Kunhan tämä uudelleenlaskenta, joka voi kestää muutamasta sekunnista 24 tuntiin, in valmis, MyHeritage tarjoaa sinulle lisää Discovery™:itä.

Instant Discoveries™ ja Smart Matches™

Instant Discoveries™ ei löydä sinulle sitä tietoa, jota et ole voinut saada luettua Smart Match™:n kautta. Kuitenkin,  Discovery™:n käytöönotto toimii uudessa toiminnassaan, joka tehdään yhdellä klikkauksella. Tämä ei lisää henkilön kaksoiskappaletta sukupuuhusi, jos sinulla on jo tämä henkilö riippumatta siitä onko henkilö kirjoitettu eri tavoin.  Kun teet saman prosessin Smart Matches™:llä, eli sukupuusi kaunisteleminen  lisätiedoilla on edellyttänyt  lisätietojen kirjaamisen sukupuuhusi manuaalisesti  yksi kerrallaan ja lisätietojen kirjaamisen manuaalisen valvonnan sukupuussasi.  Niinpä yksi klikkaus Instant Discovery™:n käyttöönottamiseksi voi säästää sinulta tuntien työmäärän verrattuna siihen, että olisit tehnyt sen manuaalisesti Smart Matches™:llä. Viimeksi mainittu menettely manuaalisesta valvonnasta ja tietojen lisäämisestä on kuitekin paras menettely ”sukututkimus-teknisesti”.  Se on erittäin suositeltavaa erityisesti kokeneemmille sukututkijoille, ja se maksimoi tarkkuuden ja mahdollistaa juuri niiden tietojen, joihin luotat, poiminnan ja lisäämisen sukupuuhusi, ja voit jättää pois ne tiedot, joita et halua. Mutta se on usein liian vaikeaa amatööreille ja sukututkimuksen aloittelijoille.  Niinpä Instant Discoveries™ tekee uusien tietojen lisäämisen sukupuuhun  kivuttomammaksi. Ammattimaiset sukutukijat voivat kuitenkin nauttia Instant Discoveries™:sta, esimerkiksi lisäämällä kokonaisen ”oksiston” sukupuuhun sellasisista lähteistä joihin todella luottaa, sen sijaan että käyttäisi Smart Matches™:ä toisiin tarpeisiin, jotka edellyttävät tarkempaa valvontaa.

Tehokkaampi Instant Discoveries™ on tulossa pikapuolin

Ensimmäinen löytäminen-versio, joka perustuu  Smart Matches™iin, julkaistiin tällä viikolla.  Me parannamme sen pikapuolin löytäminen:iin, joka perustuu  myös Record Matches™:iin. Tämä tarkoittaa, että onnistumisprosentti paranee merkittävästi ja MyHeritage käyttäjät saavat löytäminen, joka perustuu Geni:n ja Family Search:in luomaan sukupuuhun, ja myöskin väestölaskennan tietoihin ja muun tyyppisiin tietoihin. Kokemus Discovery™:n käytöstä ei muutu, paitsi että tosiasiassa laajennamme tietolähteitä, joista löytäminen akentuu.

Lisäparannuksia on tulossa

Ensi tai seuraavassa kuussa lisäämme toisen jännittävän parannuksen; saatavilla oleva Discovery™ esiintyy erityisinä profiilikortteina suoraan sukusivustosi online näytöllä, oikeassa kohteessa. Esimerkiksi,  jos oksa, joka liittyy isoisääsi  puuttuu sukupuustasi mutta on löydetty luotettavasti MyHeritagen toimesta muualla, tulee se esiin erityisellä profiilikortilla isoisäsi vieressä sinun sukupuussasi. Voit lisätä tämän kokonaisen oksan muutamalla klikkauksella, klikkaamalla tätä erityistä korttia ja menemällä aiemmin kerrottujen näyttöjen kautta. Niille käyttäjille, jotka eivär halua näitä erityisiä kortteja sukupuuhunsa, teemme configurointi asetuksen, joka poistaa erityiset nämä erityisetkortit.

Olemme myös kehittämässä erikoista esikatselu toimintoa kokeneemmille käyttäjille, joka mahdollistaa Discovery™:n tarkemman tutkinnan ja yksityiskohtaisemman tietojen valinnan  henkilö-henkilöltä periaatteella sekä tietojen lisäyksen sukupuuhun, kuin että ottaisi kokonaisen Discovery™:n. Ennenkuin kyseinen esikatselu toiminto on käytettävissä, ja myös  kun se on käytettävissä,  on erityisen tärkeää tutkia tuotettu Discovery™:n sisältö ja varmentaa että Discovery™:n sisältö on oikea ja että tiedot tulevat sellaisesta lähteestä, johin luotat, ennenkuin lisäät tiedot sukupuuhusi. Tämä vähentää  virheiden jatkumista ja kaksoiskappaleita, jotka niin helposti prosessissa lisääntyvät, jos sukututkijat eivät ole huolellisia..

Olemme todella innoissamme laajentamassa Instant Discoveries™ :n voimaa kaikille käyttäjillemme.Toivomme, että saatte esille hämmästyttäviä uusia tietoja perheenne historiasta, ja kutsumme teidät jakamaan löydöksenne kanssamme tutkimalla meidän Käyttäjien Success Stories site ja lähettämällä tarinanne sinne.

Ystävällisin terveisin,
MyHeritage Team

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Petri Marttinen


  7 toukokuun, 2015

  Toistaiseksi kaikki Instant Discoveries -tekniikalla lisäämäni henkilöt ovat muuttuneet elossa oleviksi ja kuolintiedot ovat kadonneet kohta henkilöiden lisäämisen jälkeen.

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei, Petri! Suosittelen, että otat yhteyttä asiakastukeemme support@myheritage.com, jotta saat apua ongelmaasi. /Sara

 • Mika Aaltonen


  15 toukokuun, 2015

  Olisi mukavaa jos ilmais versio olisi helpompi ja kattavampi

  • Sara


   13 heinäkuun, 2015

   Kiitos kommentistasi

 • Raimo Laakso


  16 toukokuun, 2015

  Ei kommenteja

 • Lauri


  25 toukokuun, 2015

  Minulla ei aukene Löydöt/Discoveries kohdasta kyseistä alavalikkoa. Mistä se johtuu?

  • Sara


   26 toukokuun, 2015

   Hei Lauri,

   Kiitos kommenttisi.

   Sinun on alkanut sukupuu voit nähdä Discovery Hub perheesi päällä.

   / Sara

 • arto holm


  27 toukokuun, 2015

  haluaisin tietää vähän suvustani

 • Anna -Maija


  5 kesäkuun, 2015

  Hei ?
  Miksi minulle tulee maininta ” discovery ’a” ei ole enää näkyvissä ?
  uudet tiedot eivät tallennu sukupuuhuni.

  • Sara


   13 heinäkuun, 2015

   Hyvä Anna-Maija vieläkö sinulla on tämä ongelma?

 • Pentti Tuomisoja


  8 kesäkuun, 2015

  Kuinka voin siirtää ohjelmani uudelle koneelle? Käytössä olleenni kone hajosi yllättäen äkisti ja en voi hyödyntää sitä mitenkää. Saanko miteenkään tietojani uudelle koneelle.
  Pentti Tuomisoja
  p.tuomisoja@gmail.com

  • Sara


   13 heinäkuun, 2015

   Hei Pentti, Kiitos kommentistasi. Ensimmäisenä askeleena lataa Family Tree Builder uuteen koneeseesi: http://www.myheritage.fi/family-tree-builder . Sen jälkeen sinun pitää ladata sukupuusi koneen ohjelmalle seuraavasti: Mene Tiedosto > Palauta projekti > palauta online perhesivustolta > klikkaa seuraava > merkitse puu ja klikkaa ”lataa nyt” > puusi latautuu nyt Family Tree Builderiin koneellasi. Onnea yritykselle. /Sara

 • Oili Kajasalmi


  10 kesäkuun, 2015

  Ensin sain ”löytönne”, jossa oli henkilöitä sisareni miehen suvusta.
  Nyt sitten sain sanoman 10 lisättävästä nimestä. jossa iso-isoisäni
  on mainittu Juho/Johan Nikkiseksi! Äitini Rauha Kajasalmen o.s.
  Tillaeuksen esi-isät ovat kyllä myös Tillaeuksia. En kyllä lisää suku-
  puuhuni mitän Nikkisiä, Torsisia tai Tilaeuksia! Kaukaisemmassa su-
  kuhaarassa on tapahtunut kirkkoherranvirastossa virhe, jonka vuoksi toisessa sukuhaarassa on jouduttu nimi Tillaeus kirjoit-
  tamaan yhdellä ällällä!

  • Sara


   13 heinäkuun, 2015

   Kiitos kommentistasi Oili. Ellet halua enää jatkaa näiden sanomien vastaanottoa osumista, voit joko kääntää tämän toiminnon pois tai vain olla välittämättä saamistasi viesteistä. /Sara

 • Anja Simola


  15 kesäkuun, 2015

  Hei
  Minulle mahtuu ilmaiseen (harjoittelusivustooni) vielä 50 henkeä.
  Miksi Premium tyrkyttää itseään ostettavaksi ja joka kerta eri hintaan?
  Häiritsevää mainostapaa vierastan

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei, Anja! Kun lähestyt ilmaisen 250 henkilön rajaa, alat saada päivitysviestejä. Tähän on kaksi syytä: Ensiksikin sinua muistutetaan siitä, että raja on jo lähellä. Toiseksi tarjoamme sinulle, käyttäjälle, edullista tapaa hankkia Premium- tai PremiumPlus tili. /Sara

 • Leena Anneli Uusi-Kyyny


  30 kesäkuun, 2015

  En saa poistettua ylimääräistä laatikkoa sukupuustani!

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei!

   Henkilön poistaminen Family Tree Builderissa: klikkaa henkilön korttia, sitten MUOKKAA -> Henkilö -> Poista henkilö.

 • Eero Karjalainen


  30 kesäkuun, 2015

  Hei. Olen nyt premium-jäsen. Jos haluan, että tuo Instant Discoveries löytöjen kopiointi omaan sukupuuhuni onnistuisi, minun pitäisi päivittää jäsenyyteni premium plus tasoiseksi, eikö niin?
  Entä mikä on se datan siirtomaksu sitten kun sellainen ilmoitus tulee kun yritän lisätä nyt jollekin henkilölle jotain Sinisellä tekstillä olevia lisäominaisuuksia, kuten sisaruksia, vanhempia, lapsia jne?
  Pitääkö nuo premium plus ja data maksut molemmat maksaa, ennenkuin tällä ohjelmalla todella löytää uusia henkilöitä? Premium tasolla ei saa mitään lisää parin ensimäisen päivän jälkeen vaan aina käsketään päivittämään seuraavaan tasoon.
  Onko nuo em. maksut todella viimeiset maksut vai tuleeko niidenkin jälkeen vielä jotain maksuja lisää?

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei, Eero! Instant Discovies – tulosten käyttö edelllyttää datasopimusta. /Sara

 • Hilkka Hyrynkangas o.s. Määttä


  25 heinäkuun, 2015

  Haluaisin tietoja isäni suvusta. Isäni Matti Anselmi Määttä ja oletettu isän isä Antti Määttä, mutta siitä eteenpäin en löydä mitään. Antti Määttä on ollut joitakin aikoja Ameriikassa ja isän sisko on siellä syntynyt Senja Palo-oja o.s. Määttä.
  Hilkka

 • Maila Hägglund


  2 elokuun, 2015

  Hei,
  Virheitäkin tuntuu olevan. Minun isoisäni eikä Lehtovirrankaan isoisä ole Pekka Pekanpoika vaan aivan jotain muuta. On siis syytä olla kriittinen tietoihin mitä Discovery jakaa. Toiseksi minua harmittaa että maksamiani tietoja käytetään virheellisesti ja vieläpä pyydetään lisäliksaa mikäli haluaisin tarkastella tietoja.
  Isoisäni on August eikä se siitä miksikään muutu.

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei, Maila!
   Sinun kannattaa tarkistaa sukupuusi: ovathan tiedot siellä oikein? Kaikki osumat pohjautuvat sukupuussa olevaan tietoon. Jos saat vääriä osumia, on jossain kirjoitus- tai muu tallennusvirhe. / Sara

 • Eero Karjalainen


  31 elokuun, 2015

  Mitä kaikia maksuja minun pitää ensin maksaa, jotta saan Instant Discoveries löydöt kopioitua omaan sukupuuhuni. Kuka kertoo omasta kokemuksestaan näistä maksuista?
  Kiittäen Eero

  • Sara


   10 marraskuun, 2015

   Hei, Eero! Kiitos kysymyksestäsi. Saadaksesi käyttöösi Instant Discoveries -tulokset tarvitset vuosittaisen data sopimuksen. Tämä sopimus tuo sinulle Instant Discoveries -tulosten lisäksi muitakin etuja: Saat käyttöösi 6,1 miljardia historiallista tietoa:
   Synnyin-, avioliitto- ja kuolintietoja
   Väestölaskenta-, asepalvelus-, siirtolaisuus- ja juridiikkaan liittyviä tietoja
   Sanomalehtiä, vuosikirjoja, hakemistoja ja oppaita
   Sukupuita, valokuvia, dokumentteja ja karttoja
   Ja paljon muita tietoja ympäri maailmaa… Toivottavasti sait vastauksen kysymykseesi.

   /Parhain terveisin Sara

 • Jorma


  6 elokuun, 2016

  Hei! Pari kuukautta sitten hylkäsin kaksi Discovery Hub löytöä. Järjestelmä kai otti nokkiinsa siitä ja lopetti löytämisen kokonaan. Siihen saakka löytöjä tuli lähes päivittäin. Smartmatscheja kyllä löytyy. Miten Discovery löydöt saisi taas toimimaan?

  • annikka


   9 marraskuun, 2016

   Hei Jorma,
   Yksityisyysasetusten alta pääset laittamaan mätsäyksen taas päälle.
   Terveisin
   Annikka