7 eriskummallista paikkaa perheen perintökalleuksien löytämiseen

Kommentit

Äitini etsi äskettäin hukkaamansa jotain vanhaa äitinsä korua. Hän halusi antaa sen minulle syntymäpäivänäni varmistaakseen, että se siirtyisi seuraavalle sukupolvelle.

7 eriskummallista paikkaa perheen perintökalleuksien löytämiseen

Hän avasi kaikki kaapit, etsi kaikista keittiökattiloista, ja jopa valokatkaisijoiden takaa! Mistä hän löysi sen lopulta? Takintaskusta takista, jota hän ei ollut vuosiin käyttänyt.

Valokuvat, korut, huonekalut ja asiakirjat voivat kertoa palan perhehistoriastamme ja yhdistää meitä menneisyyteen. Hukkaamme usein perheen aarteita tai löydämme meille tuntemattomia osia perhehistoriasta muuton yhteydessä tapahtuvan siivoustyön yhteydessä tai kun sukulainen on kuollut. On tärkeätä tietää mistä voimme löytää tunnepitoisia muistoesineitä, jotta emme menettäisi niitä ikuisiksi ajoiksi.

Tässä seitsemän usein unohdettua paikkaa, josta voi aloittaa:

Here are seven often-overlooked places to start:

  • Etsi kirjan sivuihin käsinkirjoitettuja muistiinpanoja, tai selaa sivujen läpi löytääksesi sinne piilotettuja tai kirjanmerkkinä käytettyjä valokuvia, kortteja tai muita asiakirjoja.
  • Tarkista vanhoja käsilaukkuja tai matkalaukkuja josko jotain olisi jäänyt edellisessä käytössä. Vanhat matkalaukut saattavat sisältää ennennäkemättömiä perheen matkustusasiakirjoja.
  • Vaatteissa, kuten takeissa ja housuissa on taskuja, joista saattaa löytyä pieniä koruja, muistiinpanoja tai jopa rahaa.
  • Etsi tyynyjen alta tai takaa, avaa tyynyliinat tai pussilakanat nähdäksesi, onko niiden sisällä mitään.
  • Katso taulujen, peilien tai muiden ripustettujen taide-esineiden takaa, josko olisi mitään tungettu niiden taakse
  • Vanhoissa kenkä- ja pahvilaatikoissa voi usein löytyä valokuvia, asiapapereita ja muita muistoesineitä.
  • Etsi kadonneita koruja ja reseptejä ruukuista, kattiloista, purkeista tai muista keittiölaitteista.

Mitä sitten löydätkin, säilytä ja huolehdi siitä asianmukaisesti, ettei se katoaisi uudelleen. Tallenna asiakirjat ja valokuvat digitaaliseen muotoon, ja sijoita muu aineisto turvallisesti paikkaan, jonka sijainnin muistat.

Mitä ovat merkillisimmät paikat, joista sinä olet löytänyt vanhoja perheen perintökalleuksia?

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin