Esittelyssä Search Connect™ – jokainen haku on nyt tieto!

Kommentit

Esittelemme iloisin ominaisuuden Search Connect™, tänään julkaistavan ainutlaatuinen innovaation, joka salli sinun olla yhteydessä muihin MyHeritage jäseniin, jotka etsivät samoja esivanhempia ja henkilöitä, kuten sinäkin. Yhteistyö Search Connect™’n kautta voi avata uusia ovia ja tuottaa jännittäviä löytöjä sukusi historiasta.

Käytä nyt Search Connect™’ia!

Search Connect™

Search Connect™ sisältää miljoonia MyHeritage’n jäsenten tekemiä hakuja. Se sallii sinun löytää muita käyttäjiä jotka etsivät hakemisiasi henkilöitä ja näyttää heidän hakunsa koko tiedon (kuten päivämäärät, paikkakunnat, sukulaiset jne.), yhtä hyvin kuin heidän tekemänsä samanlaiset haut. Jos löydät tuloksen, joka näyttää relevantilta tai käyttökelpoiselta, voit ottaa yhteyttä henkilöön, joka suoritti haun ja olla häneen yhteydessä lisätiedon vaihtoa varten.

Search Connect™ tulokset sisältyvät SuperSearch™ hakuun, MyHeritage’n vahvaan historiallisten tietojen hakukoneeseen Se on uusi kokoelma, joka sijaitsee Sukupuun kategoriassa, jolla voi etsiä itsenäisesti. Alkutilanteessa se sisältää 30 miljoonaa MyHeritage’n jäsenten tekemää hakua harvinaisista nimistä. Search Connect™ jatkaa kasvuaan joka viikko kun useammat käyttäjät suorittavat hakuja.

Search Connect™ hakusivu (klikkaa suurentaaksesi)
Search Connect™ hakusivu (klikkaa suurentaaksesi)

Search Connect™ tulokset näyttävät yksityiskohtia joita oli sisällytetty kunkin käyttäjän kyselyyn, kuten nimiä, päivämääriä jne.

Search Connect™ tulosten luettelo henkilöstä Joseph Kennedy (Klikkaa zoomataksesi)
Search Connect™ tulosten luettelo henkilöstä Joseph Kennedy (Klikkaa zoomataksesi)

Search Connect™ tulos, kuten alla näytetään, sisältää perustiedot kyselyn suorittaneesta MyHeritage jäsenestä (etu- ja sukunimi, sukupuoli, maa), ja listan heidän MyHeritage sukupuistaan. Käyttäjän tekemän kyselyn yksityiskohdat  ovat sitten käsitelty laajemmin. Tärkein asia, oranssinvärinen Yhteydenotto nappi sivun alalaidassa mahdollistaa sinulle yhteydenoton kyselyn suorittajaan.

Search Connect™ tulos henkilöstä Joseph Kennedy (Klikkaa zoomataksesi)
Search Connect™ tulos henkilöstä Joseph Kennedy (Klikkaa zoomataksesi)

Jokainen Search Connect™ tieto sisältää luettelon saman käyttäjän asiaan liittyvistä hauista. Nämä ovat hakuja saman sukunimen omistaviin muihin henkilöihin, tai saman käyttäjän käynnistämistä hauista muutamien minuuttien aikana. Tämä auttaa sinua päättelemään, onko toinen käyttäjä todella tutkimassa samaa sukuhaaraa, josta sinä olet kiinnostunut. Klikkaamalla mitä tahansa hyperlinkin sisältämää nimeä toistetaan haku, jonka toinen käyttäjä teki, käyttäen samoja alkuperäisiä hakutekijöitä ja näytetään MyHeritage SuperSearch™’n palauttamat tulokset siitä hausta.

Vastikään julkaistu Global Name Translation™ teknologia tekee  Search Connect™ hausta vieläkin käyttökelpoisemman, auttaen sinua löytämään muita käyttäjiä, jotka etsivät samaa nimeä jopa muilla kielillä. Tämä maksimoi mahdollisuutesi sukulaisten paikallistamiseen ja pitämään yhteyttä suvun jäseniin maailmanlaajuisesti.

Esimerkissä alla, Search Connect™ haku englannin kielellä sukunimestä Mogilevsky tuotti hakutuloksia henkilöistä, jotka hakivat saman nimen muunnelmia englanniksi, venäjäksi ja hepreaksi! Kaikki vieraskieliset nimet on MyHeritage automaattisesti kääntänyt englanniksi hakasulkuihin käyttäjän mukavuudeksi.

Search Connect™'n esimerkki käännöksellä (Klikkaa suurentaksesi)
Search Connect™'n esimerkki käännöksellä (Klikkaa suurentaksesi)

Ellet halua hakujesi tallentuvan ja olevan muiden henkilöiden löydettävissä, voit milloin tahansa muuttaa jäsenasetuksiasi. Muutosta varten mene perhesivustollesi ja klikkaa nimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa. Valitse ”Yksityisyyteni”. Klikkaa ”Omat asetukseni” vasemmalla ja poista ruksi paikasta ”Salli Search Connect™”.

Search Connect™ ominaisuuden kytkennät on/ei (Klikkaa suuremmaksi)
Search Connect™ ominaisuuden kytkennät on/ei (Klikkaa suuremmaksi)

Search Connect™ haut ja tulosten katselu on ilmaista. Yhteydenottoon toisiin käyttäjiin, jotka ovat tehneet saman Search Connect™ haun, tarvitaan Data tilaus. Ellei sinulla sitä vielä ole, voit lukea lisätietoa paikasta tilauksemme, joka sisältää mahdollisuuden rajoittamattomaan pääsyyn SuperSearch™’in kaikkiin historiallisiin tietoihin ja kaikkiin Record Matches tietoihin.

Tämä MyHeritage’n uusi ja ainutlaatuinen innovaatio voi olla erityisen käyttökelpoinen sukusi historian tutimisessa. Search Connect™ ominaisuudella voit löytää sukulaisia, joita et edes tiennyt olevan olemassa, jotka etsivät esivanhempiasi ja sukulaisiasi, tai jopa sinua, ja tehdä yhteistyötä samasta tutkimusalueesta kiinnostuneiden kanssa. Historialliset tiedot ovat avain suvun historian tutkimiseen, mutta jos tutkit jotakin, josta ei ole olemassa tietoja, Search Connect™ tulos, joka löytää jonkun, joka on kiinnostunut samasta henkilöstä, voi olla seuraavaksi paras asia.

Toivomme, että uusi Search Connect™ innovaatiomme autta sinua löytämään uusia sukulaisia ja murtamaan sukututkimuksesi tiiliaidat. Odotamme kuulevamme löydöistäsi!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin