Seuraa meitä

Lähetä meille tarinasi ja voita tabletti!

Kommentit3

Onko sinulla tarinaa löydöistä sukusi historiasta, jonka haluat jakaa? Me haluaisimme kuulla sen!

Katsomalla juuria syvemmälle ja saamalla niistä enemmän tietoa sukusi menneisyydestä voi auttaa lujittamaan sukusi yhteyksiä ja paljastamaan aiemmin tuntemattomia sukulaisia. Monet käyttäjistämme ovat kertoneet mitä on paljastunut ja mitä tietoa he ovat saaneet tietää suvustaan käyttäen MyHeritage’a.

Jaa kertomuksesi!

Katso julkaisemiamme kertomuksia nähdäksesi muutamia uskomattomia löytöjä. Barbara seurasi MyHeritage SmartMatch’ia löytääkseen suvun äidinpuoleisen osan ja sen tuloksena vastaanotti suvun arvokkaan kirjeenvaihdon. Brian kykeni käyttämään MyHeritage’a jäljittääkseen sukupuunsa  vuoteen 690 ja hänelle selvisi, että hänen yhdeksäs esi-isä oli todellisuudessa Argyll’in kreivi!

Jaa kertomuksesi, jotta sinulla olisi mahdollisuus voittaa yhden kolmesta Kindle tabletista ja saadaksesi kertomuksesi julkaistuksi blogissamme! Ottaaksesi osaa, lähetä meille tarinasi sähköpostilla osoitteeseen stories@myheritage.com joulukuun 13. päivään mennessä

Odotamme kuulevamme löydöistäsi!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Pertti Paulamäki


  9 joulukuun, 2015

  Olen jäljittänyt sukuani ohjelman avulla aina 1700-luvulle asti.Ohjelman avulla se on käynyt helposti,ja nyt ovat kaikki tiedot helposti ja nopeasti saatavilla,Suosittelen kaikille,jotka ovat kiinnostuneita sukunsa historiasta!

 • Aila Mulari


  9 joulukuun, 2015

  Kiitos; tämä on upeaa. – Olen vasta kerännyt ihan lähisukuni, kaikki, jotka ovat vielä ihan tässä ympärilläni; ja se ensimmäinen taso on täysi (251).
  Yhteydenottoja on valtavasti; siis muitakin näköjään kiinnostaa…
  Haluan toki tietää vielä enemmän,… Jatkan toki seuraavalle tasolle piankin, kunhan keskustelen samanhenkisten kanssa Suomessa.
  Kiitos Teille valtavasti!

 • Veli Lavia


  9 joulukuun, 2015

  Isovanhempani isän puolelta Pietari ja vaimonsa Serafina syntyneet 1800 luvulla heidän esivanhemmistaan ei ole mitään tietoa kukaan löytänyt suomessa.