Seuraa meitä

Hyvästi 2015… Tervetuloa 2016!

Kommentit6

Kulunut vuosi kiiti ohi silmänräpäyksessä. Ja mikä vuosi se olikaan! MyHeritagessa vuosi 2015 oli kiireinen, täynnä uusia jännittäviä käänteitä, uutta hyödyllistä historiallista tietoa ja paljon muuta.

Aloitimme vuoden rytinälllä, esittelemällä Family Tree Builder Mac Extensionin. Uskomme, että ihmisillä pitää olla mahdollisuus selvittää ja vaalia sukuhistoriaansa eri tavoin, kunkin parhaaksi katsomillaan välineillä niin, että myös verkon ulkopuolella tehty työ on mahdollista ja sille annetaan arvoa. Uusi Mac-versio täydentää Windowsin veteraaniversiota, joka on ollut käytössä vuodesta 2005 alkaen.

Helmikuun alussa lisäsimme 900 miljoonaa maailmanlaajuista historiallista tietuetta SuperSearchiin, , jonka myötä tietuiden määrä MyHeritagessa nousi yli 6 miljardiin. Uudet tietueet — kaikki sukupuuprofiileja — lisättiin yhteistyön tuloksena FamilySearchin kanssa. Teemme jatkuvasti työtä maailmanlaajuisen, historiallisen tiedon lisäämiseksi, jotta sukuhistorian selvittäminen olisi yhä helpompaa.

Osallistuimme RootsTechiin,Pohjois-Amerikan suurimpaan sukuhistorian konferenssiin. Demomme saivat messuilla erinomaisen vastaanoton ja MyHeritage messuosastome täyttyi uteliaista ihmisistä, jotka halusivat kuulla lisää tuotteistamme. Tuotespesialistimme Mike Mallin käytti pääpuheenvuoron siitä, kuinka aloittaa jouhevasti matka sukututkimuksen maailmaan. Puhetta kuuntelivat tuhannet ihmiset niin paikanpäällä kuin verkossa.

MyHeritage- tiimiläisiä RootsTech 2015-messuilla

Hemikuun lopussa lisäsimme SuperSearchiin entistäkin hyödyllisempää historiallista tietoa ,mikä pitää sisällään miljoonia tietueita Yhdysvalloista ja Skotlannista. Mukana on sotilastietoja, syntymätietoja ja vankilarekistereitä, jotka auttavat perheitä selvittämään esi-isiensä elämäntarinoita.

Maaliskuussa olimme innoissamme, kun MyHeritage -mobiilisovellus Androidille esiteltiin parhaana sovelluksena yli 30 maassa Google Playssa.

Matkustimme Englantiin, Birminghamiin huhtikuun puolessavälissä Who Do You Think You Are? Live 2015 -tapahtumaan. Meillä oli fantastinen matka ja kunnia isännöidä Dick Eastmania, sukututkimuksen eksperttiä ja blokkaajaa, joka vastasi osallistujien sukututkimukseen liittyviin kysymyksiin.

Huhtikuun lopussa Instant Discoveries™ tuli kaikkien MyHeritage-käyttäjien saataville, mahdollistaen useiden henkilöiden ja kuvien lisäämisen olemassa olevaan sukupuuhun vain muutamalla klikkauksella. Loimme myös hauskan interaktiivisen kartan,jossa MyHeritagen käyttäjien löydökset ympäri maailman näkyvät lähes reaaliajassa. Huhtikuun lopulla lanseerattu Instant Discoveries, on oiva väline sukuhistorian selvittämiseksi ja tiedon soveltamiseksi omaan, MyHeritagessa olevaan sukupuuhun.

World map of Discoveries
Löytöjen maailmankartta. (Klikkaa katsoaksesi interaktiivista karttaa.)

Julkaisimme parannellun version MyHeritage- mobiili sovelluksesta toukokuussa. Uudistimme sovelluksen ilmeen ja paransimme entisestään kokemuksia sukuhistorian parissa. Aikaisempaa intuitiivisempi sovellus helpottaa sukuja sukupuun rakentamisessa. Se nopeuttaa esi-isien ja sukulaisten löytämistä sekä säilyttää ja jakaa heidän perintönsä tähän päivään.

Toukokuun lopulla sukupuihin lisäämämme Discovery cards toiminto näyttää uudet Instant Discoveries-löydökset suoraan sukupuussa. Uusi Discovery cards-ominaisuus mahdollistaa pääsyyn löydöksiin suoraan sukupuustasi.

Meidät esiteltiin parhaaseen katseluaikaan Israelin johtavan TV:n uutislähetyksessä, jossa kerroimme tarinan pienen kreikkalaisen saaren, Ereikoun, asukkaista, jotka olivat riskeeranneet elämänsä Toisessa maailmansodassa pelastaakseen juutalaisen räätälin perheen natsien käsistä.

Kesäkuussa matkasimme Ereikouhun, jossa meillä oli erityisen mieluisa tapaaminen juutalaisen räätälin ja Kreikan saaristolaisten jälkeläisten kanssa, jotka pelastivat räätälin, hänen 3 tyttärensä sekä suvussa orvoksi jääneen tytön hengen. Tarina sai alkunsa Marraskuussa 2013, kun Emmy Award-palkittu toimittaja, tuottaja ja kirjailija Yvette Manessis Corporon otti yhteyttä MyHeritageen ja pyysi apua Kreikan Korfulta kotoisin olevan juutalaisen räätälin, Savvaksen jälkeläisten löytämiseksi. Savvas piileskeli perheensä kanssa Ereikoussa sodan aikana ja Yvette tahtoi selvittää mitä perheelle tapahtui sodan jäkeen. MyHeritage tarttui haasteeseen ja aloitti sukututkimusmatkan pitkään säilyneen salaisuuden yksityiskohtien selvittämiseksi. Onnistuimme paikantamaan jälkeläisiä USA:han ja Israeliin. Saarella osallistuimme suvun jälleennäkemiseksi järjestettyyn viralliseen seremoniaan. Olemme ilahtuneita siitä, että pystyimme auttamaan Yvetteä Savvasin jälkeläisten löytämisessä, heidän uskomattoman perhehistoriansa kartoittamisessa sekä siitä, että saimme osallistua heidän tunteikkaaseen tapaamiseensa.

Yvette Corporon liikuttui kyyneliin Ereikoussa pidetyssä seremoniassa

Kesäkuussa osallistuimme AJ Jacobsin järjestämään Global Family Reunion tapahtumaan. Tuhannet “serkukset” ympäri maailmaa osallistuivat AJ:n New York Hall of Science:n tiloissa järjestettyyn ilontäyteiseen perhepäivään ja keräsivät varoja Alzheimer-tutkimukseen. MyHeritagen perustaja ja CEO Gilad Japhet piti esitelmän sukututkimuksen uusimmista löydöksistä, joissa hän on itse mukana. Tapahtuma rikkoi ympäri maailmaa samanaikaisesti pidettävien sukukokouksien maailmanennätyksen.

"Perhepotretti" (Global Family Reunion- tapahtuman kunniaksi)

Heinäkuussa Gilad Japhet käytti pääpuheenvuoron IAJGS 2015-konferenssissa Israelissa, jossa läsnä oli satoja kuulijoita. Hän puhui ”Seitsemästä ainutlaatuisesta teknisestä sovelluksesta perhehistorian selvittämiseksi.” Katsoaksesi koko puheen klikkaa alla olevaa videota

Global Name Translation™ julkistettiin heinäkuun puolessavälissä, tekemään kansainvälisten sukujuurten löytämisestä entistä helpompaa. Kehittelemämme innovatiivinen teknologia kääntää historiallisista tietueista ja sukupuista löytyneet nimet kieleltä toiselle hyvällä tarkkuudella, tuoden esille kaikki mahdolliset nimikäännökset ja helpottaa näin eri kielten välisten nimien yhteen saattamisessa.

Lokakuussa lisäsimme yli 46 miljoonaa ruotsalaista tietuetta SuperSearchiin. Yksityiskohtaiset kirkonkirja aineistot, jotka ulottuvat aina 1880-luvulta 1920-luvulle, sisältävät tietoa syntymistä, kuolemista, avioliitoista, osoitteista ja muutoksista kotitalouksien kokoonpanoissa. Tietueet ovat erinomainen sukuhistorian lähde kaikille, joilla on ruotsalaisia sukujuuria.

Marraskuussa julkistettuSearch Connect™ tallentaa jokaisen MyHeritage-haun. Search Connectin avulla voit ottaa yhteyttä muihin MyHeritage-käyttäjiin, jotka etsivät kanssasi samoja henkilöitä, vaihtaa tietoja ja toimia heidän kanssaan yhdessä sukututkimuksissanne.

Päätimme vuoden uudella, mielenkiintoisella Digikirjakokoelmalla , joka on lisätty SuperSearchiin. Kokoelman 150,000 kirjaa sisältää yli 37 miljoonaa sivua sukuhistoriaan liittyvää materiaalia. Olemme käyttäneet tähän kokoelmaan uutta menetelmää, jonka avulla voimme lisätä SuperSearchiin joka vuosi noin 250 miljoonaa sivua.

Kuluneena vuonna laajensimme toimintaamme avaamalla uusia toimistoja Tel Aviviin ja näin ollen meillä on nyt Israelissa kaikkiaan kolme toimipaikkaa. Palkkasimme vuonna 2015 yli 100 uutta työntekijää. Vuoden alussa henkilöstömme määrä oli 150 ja vuoden lopussa meitä oli jo 260. Myös työntekijöidemme perheet kasvoivat vuoden aikana. Juhlimme MyHeritagessa neljiä häitä ja saimme iloksemme lisätä 10 uutta vauvaa sukupuuhumme!

R&D Hackathon at our Tel Aviv offices

Yksi yrityksemme tavoitteista on tehdä hyvää ja auttaa yhteisöjämme. Kuluneen vuoden aikana MyHeritage-tiimi on osallistunut lukuisiin hyväntekeväisyys- ja tiiminrakennustapahtumiin.

Helmikuussa istutimme puita uusien maahanmuuttajien keskukseen.

Puiden istutusta uusien maahanmuuttajien keskuksessa.

Maaliskuussa täytimme paketteja ruualla, leluilla ja kukkasilla ja toimitimme niiitä vähäosaisille.

Ruoka-avun pakkaustalkoot
Sukupuun rakentamista ikäihmisten kanssa

Keväällä järjestimme ikäihmisille istuntoja, joissa autoimme heitä oman sukupuun rakentamisessa ja sukuhistorian tutkimuksessa. Kaikki nauttivat uudesta hankkeesta ja tytyyväisillä osallistujilla on nyt omat sukupuunsa jaettavaksi rakkaidensa kanssa.

MyHeritage-juoksutiimi syntyi Toukokuussa. Tiimissä työntekijämme pitävät yhdessä kuntoaan yllä ja harjoittelevat joukkueena kisoihin. Juoksutiimi osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan ja ensi vuoden suunnitelmissa on juosta lisää maratoneja.

Iloinen MyHeritage-juoksutiimi

Kesäkuussa MyHeritagen työntekijät viettivät virkistyspäivää niin extreme-urheilun kuin rannalla löhöilyn merkeissä.

Työntekijöiden virkistyspäivä rannalla.

Ennen koulun alkua elokuussa, MyHeritagen työntekijät perheineen kokoontuivat uima-allasjuhlille nauttimaan erinomaisesta ruuasta, hyvästä musiikista ja lukuisista hauskoista ohjelmanumeroista. Syyskuussa MyHeritagen työntekijät askartelivat yhdessä paikallisen koulun vähäosaisten lasten kanssa.

Askartelua paikallisessa koulussa

Rintasyöpätietoisuuskuukauden kunniaksi MyHeritage isännöi luentoa, jonka puhujana oli rohkea ja vahva rintasyövän selättänyt ihminen.

MyHeritage haluaa osaltaan edistää tietoisuutta rintasyövästä

Alla lisää vuoden 2015 kohokohtia:

Ohessa joitakin blogissamme julkaistuja asiantuntija-artikkeleita

5 luetuinta blogitekstiämme:

MyHeritage-tiimimme työskentelee uupumatta innovatiivisen sukututkimuksen ja uuden, käänteentekevän teknologian kehittämiseksi. Haluamme edelleen parantaa käyttäjiemme kokemuksia sukuhistorian parissa. Työmme on vielä kesken! Vuodelle 2016 meillä on luvassa paljon uusia, jännitäviä asioita. Pysy kuulolla!

Hyvää Uutta Vuotta! Toivotamme sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää vuodelle 2016.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Esa Juuti


  20 maaliskuun, 2016

  Olen hukannut salasanan ja koko linkin Juutien sukupuuhun kun vaihdoin tietokonetta. saanko aiemmat tietoni käyttööni ja ohjelman toimimaan jos ostan päivityksen? Vastatkaa suomeksi.

  • annikka


   9 marraskuun, 2016

   Hei Esa,
   Laitoin sinulle sähköpostia
   Terveisin
   Annikka

 • ritva hiltunen os.Salin


  12 joulukuun, 2016

  En löytänyt Hekilöä Erki Leander Salin *12.12.1876 Siikainen avioitui 1 27.12.1902 erosi 1903
  heillä selma salin kanssa 2 poikaa 1 Frans Nikolai * 06.03.1901 ja Yrjö Johannes 27.12.1903
  erosivat 1903 Erik Leander muutti usa 1903___.____.? Meni uusiin naisisiin___.___.___? Eli usa 1903-1973 tai 75 jollon hänet julistetiin kuoleeksi ?? olisi kiva tietää hautapaikka ja valokuva????

  Itse olen ritva Hiltunen os Salin ,jo edesmennyt isäni maunu salin ja edes mennyt hänen isänä frans salin ja erik Leander salin isä

  iikainen 1 avioliitto 27.12.1902 ero 1903 jollon
  Erki Leander

  • annikka


   14 joulukuun, 2016

   Hei Ritva, tein tuossa pikahakua, muttei tärpännyt. Voisit kokeilla BillionGraves-ohjelmaa, jos sitä kautta löytyisi hautakivi. Eli http://www.billiongraves.com

 • Esa Leppänen


  2 helmikuun, 2018

  Synkronointini EI ONNISTU millään, ilmoittaa välillä, että projektini on auki ?????
  Häviää siten aina useita jo tutkimiani ja syöttämiäni tietoja bittiavaruuteen……..

  • annikka


   13 helmikuun, 2018

   Esa, voitko ottaa minulle kuvakaappauksen (prnt screen) synkronointiyrityksestäsi? Pompsahtaako sinulle joku ilmoitus näytölle? Jos laitat kaikki mahdolliset tiedot tapahtumasta, MyHeritagen tilitunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteella annikka.heikura@myheritage.com, niin voin laittaa pikaisen tiedustelun asiakastukeen. Terveisin Annikka