Tarinamme: Löysimme kauan kadoksissa olleen sisarukseni

Tarinamme: Löysimme kauan kadoksissa olleen sisarukseni

Kommentit

Vain pari päivää sen jälkeen, kun Nancy Guay oli luonut sukupuunsa MyHeritageen, hän sai viestin: “Nimeni on Judy ja luulen, että olen sisaresi.”

Juuri näitä sanoja Montrealista, Kanadasta kotoisin olevat Nancy Guay ja hänen veljensä Jamie olivat odottaneet kuulevansa 50 vuoden ajan.

Nancy: Hetken minusta tuntui, kuin maa olisi vajonnut jalkojeni alta. Olin löytänyt kadonneen siskoni, vaikka olin jo uskonut, että en löydä häntä koskaan.

20150811_211405.jpg

Sisarukset oli erotettu toisistaan, kun heidän äitinsä, Doris, jätti miehensä Rolandin, jolla oli rankka juopumishistoria. Nancy oli vain 8 kuukauden ikäinen, kun hänen äitinsä lähti. Hän ei muista erosta mitään, mutta hän tiesi aina, että hänen äitinsä otti mukaansa hänen vanhemman sisarensa Judyn. Nancy ja hänen veljensä Jamie, joka oli silloin 3 vuotias, jäivät isälleen, joka kasvatti heidät.

Nancy: En koskaan tavannut biologista äitiäni. Olin aina vihainen siitä, että hän ei halunnut minua – niin asian näin – koska hän lähti vain vanhemman siskoni kanssa. Judy, joka oli silloin 5-vuotias, muistaa tuon eropäivän: Olin leikkimässä pihalla ja yht’äkkiä kuulin huutoa. Menin sisään ja näin, kuinka isä painoi jäitä äidin murtuneeseen käsivarteen. Äiti päätti lähteä ja vei minut vanhempiensa luokse. Tämä oli viimeinen kerta, kun näin Nancyn ja Jamien.

Judy Watson asui äitinsä kanssa isovanhempiensa talossa. Parin ensimmäisen vuoden aikana hän piti yhteyttä puhelimitse veljeensä Jamiehin. Mutta sitten äiti kielsi tämän yhteydenpidon.

Judy: Isä olisi halunnut minutkin, mutta äiti ei suostunut… muistan jopa, että hän ilmestyi kerran talon oviaukkoon, mutta isoäiti ei antanut hänen tulla sisään ja viemään minua.

Vuonna 2002 Nancyn isä kehotti häntä yrittämään Judyn löytämistä. Hän liittyi MyHeritageen, lisäsi sukupuuhuunsa niitä yksityiskohtia, joita tiesi biologisesta äidistään ja vanhemmasta siskostaan. Näihin aikoihin Judykin päätti luoda sukupuun löytääkseen kaksi sisarustaan.

Pian tämän jälkeen hän sai osuman siskonsa sukupuuhun.

image.pngimage.pngimage.png

Nancy: Hetki oli täynnä tunnetta. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja juttelimme saman tien. Ensihetket olivat tosi rankkoja, koska emme tienneet, mistä alkaa, mutta ajan ja kärsivällisyyden avulla tutustuimme toisiimme.

Judy: Se oli voimakkain asia, jonka olimme kokeneet elämässämme. Mitä enemmän opin tuntemaan Nancyä, sitä enemmän ymmärsin, kuinka samanlainen hän on kuin äiti, vaikka tämä ei häntä kasvattanutkaan. Mutta ihmeellisin asia on minun samankaltaisuuteni isäni kanssa. Sain selville, että isäni kouluttaa koiria. Ja niin minäkin!

Judy nauttii nykyään uudistuneista yhteyksistä perheeseensä. Perheensä uudelleenlöytäminen on antanut merkityksen hän elämälleen.

Judy: Tähän asti taivalsin yksin tässä maailmassa tietämättä, mistä tulin. Nyt MyHeritagen ansiosta tunnen juureni enkä enää ole yksin tällä ihmeellisellä matkalla. Luojan kiitos tämä tapahtui.

Tämän kaltaiset sydäntä lämmittävät tarinat osoittavat, kuinka maagisia sukuhistorian löydöt voivat olla. Kauan kadoksissa olleen sukulaisen löytäminen vuosien etsimisen jälkeen voi muuttaa henkilön elämän kokonaan. Olemme iloisia, kun voimme tarjota työkaluja uskomattomille sukupuututkimuksille ja että olemme näytelleet tärkeää roolia vanhojen ja katkenneiden sukusiteiden uudelleenyhdistämisessä.

Yritätkö sinä tehdä jännittävän läpimurron sukusi historiaan? Kerro siitä meille alla olevassa kommentissa.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin