Esittelyssä Family Tree Builder 8.0

Esittelyssä Family Tree Builder 8.0

Olemme iloisia voidessamme julkaista uuden version suositusta ilmaisohjelmastamme, Family Tree Builder (FTB).

Uusi versio 8.0 sisältää ne kaikki ominaisuudet, jotka tunnet ja joista pidät, mutta täysin uusiksi kirjoitetulla sisäisellä perusrakenteella, joka tukee suuria sukupuita (aina 500 000 henkilöön saakka) ja tarjoaa nopeamman suorituskyvyn.

Samaan aikaan kun muut yritykset lopettavat sukututkimusohjelmiansa, puhuu tällä viikolla julkaisemamme, kahdessa vuodessa toteutettu uusi versio puolestaan. MyHeritage on nyt ainoa sukututkimusohjelma, joka tarjoaa täydellisen sukupuun synkronoinnin monipuoliselle verkkosivustolle ja mobiilisovellukselle.
Lataa nyt ILMAINEN Family Tree Builder 8.0
Versio 8.0 näyttää hyvin samanlaiselta kuin aiemmin julkaistu versio 7.0, mutta se on varustettu täysin uudella suorituskyvyllä. Olemme kahden vuoden aikana tehneet kovasti töitä luodaksemme uudet puitteet ohjelmistolle, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille parhaan kokemuksen sekä tukemaan tulevia parannuksia. Tähän kuuluu kaikki Family Tree Builderin edellisen versioiden rakastetut ominaisuudet, kuten synkronointi, Smart Matches™, Record Matches, johdonmukaisuuden tarkistus, kaaviot, kartat, ja sukukirjan tulostus. Versio 8.0 on saatavilla Windowsille ja Mac laajennusversio tarjotaan lähiviikkoina Mac-käyttäjille.

Olemme yhdessä laajan testiryhmän kanssa juuri saaneet valmiiksi onnistuneen beta ohjelmaversion 8.0. Uusi versio on selvästi nopeampi ja reagointiherkempi; ohjelma tukee satojen tuhansien henkilöiden sukupuita ja ne latautuvat hyvin nopeasti. Tiedostomuoto on vaihtunut: versio 8.0 käyttää nyt .ftb tiedostotunnusta, aiempien .zed ja .uzed tunnusten sijasta. Versioon 8.0 voi ladata edellisten versioiden projekteja, ja myös tuoda GEDCOM ja alkuperäisiä muiden ohjelmien käyttämiä tiedostoja (kuten Family Tree Maker®). Huomaa kuitenkin että versiossa 8.0 luotua projektitiedostoa ei voida avata 7.0 tai sitä edellisissä versioissa. Kun päivität edellisistä versioita versioon 8.0, säilyttää Family Tree Builder varmuuden vuoksi kopion projekteistasi edellisessä tiedostomuodossa.

Family Tree Builder 8.0 tarjoaa parannetun tietojen turvaamisen. Se merkitsee, että muutokset tallentuvat niitä tehdessä välittömästi ja saumattomasti, tarvitsematta enää klikata ”Tallenna” painiketta. Kun työskentelet sukupuusi parissa, on tiedon katoamisen mahdollisuus nyt äärettömän pieni.

Kun avasimme projektin versiossa 7.0, latasimme koko projektitiedoston(kaikki projektin tiedot) käyttömuistiin, joten versio 8.0 käyttää paikallista tietokantaa ja lataa koko tiedoston sijasta käyttömuistiin ainoastaan mikä kulloinkin on tarpeen. Tämä käyttää vähemmän muistitilaa, tehden Family Tree Builderin käytöstä nopeampaa ja tehokkaampaa. Se myös lisää ohjelman skaalautuvuutta ja käsiteltävissä olevan projektin koko on nyt paljon suurempi.

Family Tree Builder tiimimme jatkaa Family Tree Builderin parantamista ja sen tulevaisuuden kehittämistä, lisäämällä uusia ominaisuuksia ja tekemällä parannuksia. Toimitamme edelleen tietokoneenohjelman tehoa ja mukavuutta arvostaville käyttäjille sukupuun kasvattamiseen ja sukututkimuksen etenemiseen sopiva työkaluja, samalla kun synkronointi mahdollistaa tietojen pitämisen saatavilla sekä verkossa että mobiilisovelluksessa.

Mitä seuraavaksi? Suunnitteilla on lisätä hyödyllisiä ominaisuuksia kuten peruuta/tee uudelleen vaihtoehdot, vieläkin nopeamman synkronoinnin online sivustojen kanssa, Instant Discoveries -löydöt sekä paljon muuta.
Toivottavasti tulet viihtymään uuden Family Tree Builderin parissa. Lataa se tänään. Mikäli kohtaat jotain ongelmia, pyydämme ilmoittamaan siitä meille!

Viihdyttäviä hetkiä,
MyHeritage tiimi

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Tellervo Kaipio-Moilanen

    19 syyskuun, 2017

    Hei,
    En todellakaan saa ladatuksi koneelleni 8,0 versiota. Poistin edellisen koneenvaihdon yhteydessä.
    Lataus onnisuu muuten mutta lopulta tulee englanniksi että se feilataan suomen kielen vuoksi. Yritin vaihtaa englanninkielen mutta se vaihtui automaattisesti suomeksi. Mikä eteen kun en pysty synkronoimaan puutani Heritagessa? Maksan jäsenyydestäni vuosittain.

    • A

      annikka

      20 syyskuun, 2017

      Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakastukeen, siellä osaavat neuvoa näissä teknisissä asioissa. Voit kirjoittaa myös suomeksi. Osoite on

  • Voitto Tetri

    8 helmikuun, 2020

    Hei!
    En nyt ymmärrä ollenkaan miten saan tulostettuu sukulistan ,mihin on hävinnyt koko tulostus ominaisuus? Minä kun avaan ohjelman ,niin ei se ole ollenkaan saman näköinen kuin tässä mainoksessa!
    Maksan vuosittain tästä ohjelmasta! Ennen sai tulostettua henkilöstä esipolvet tai jälkipolvet ,mihin ne valikot ovat hävinneet ?

    • A

      annikka

      23 helmikuun, 2020

      Hei Voitto, Valikkoriviltä löydät kohdan ”Raportit”. Teen ensin raportti, jonka jälkeen voit tulostaa sen.