Esittelyssä uusi ja parempi MyHeritage Photo Gallery

Kommentit

MyHeritage on täydellinen paikka perhe muistojesi säilytykseen. Tästä viikosta alkaen, koko perhekuviesi kirjaston lisääminen MyHeritageen muuttui helpommaksi ja nautittavammaksi.

Olemme juuri päivittäneet valokuva osioon MyHeritagessa uuden ilmeen ja paremmat toiminnot. Kaikki valokuvasi, videosi ja äänitiedostot ovat nyt yhdistetty yhteen, hyvin organisoituun näkymään.

Nähdäksesi uuden ja päivitetyn valokuva osion, yksinkertaisesti kirjaudu MyHeritageen ja klikkaa ”Valokuvat” perhesivusi yläosasta.

Ensimmäinen asia minkä huomaat, on etusivun ulkoasu. Uusi valokuvat osio on viehättävä ja hauska selata . Osa suurimmista muutoksista, kuitenkin, on kulissien takana: olemme käyttäneet uusinta web teknologiaa tehdäksemme uudesta valokuva sivusta uskomattoman nopean. Riippumatta siitä, onko sinulla satoja tai tuhansia kuvia, huomaat iloksesi kuinka nopeaa ne latautuvat ja kuinka helppoa niiden läpikäyminen on.

Valokuvasi ja videosi on lajiteltu lisäys päivämäärän mukaan; uusimmat on ylimpänä. Siirry hiirellä minkä tahansa kuvan päälle ja näet lisää tietoa, mukaan lukien, otsikon, päiväyksen ja paikan

Suodatus henkilön mukaan
Kohdassa henkilöt, selaa alaspäin nähdäksesi listan ihmisistä jotka on merkattu sukupuuhusi. Klikkaamalla henkilön nimeä listalla saat näkyviin kaikki kuvat joihin hänet on merkitty ja hiiren siirtäminen hänen nimensä päälle antaa lisää tietoa — ja sallii sinun nähdä henkilö sukupuussasi, nähdäksesi hänen profiili, tai etsiäksesi historiallisia merkintöjä.

Henkilön klikkaaminen näyttää sinulle kaikki kuvat, joihin hänet on merkattu.

Henkilö istan alareunasta, löydät mediasi ,joita ei ole vielä merkattu. Klikkaa tästä merkataksesi ne nopeasti.

Toiminnat valokuvissa
Klikkaa ylhäällä oikealla oleva valintaruutu kuvasta valitaksesi yhden tai useamman valokuvan. Valitse sitten lataa valittu kuva(t), tai mene ”Lisävalinnat” lisätäksesi valitut kuvat albumiin, tai poistaaksesi ne.

Yläoikealla valokuvat sivulla,voit etsiä mediaa, ladata kuvia uuteen tai entiseen albumiin.

Seuraavassa julkaisussa, aiomme parantaa kuva hakua ja yksittäisen kuvan näkymää, saada valmiiksi valokuva kokemuksen MyHeritage perhe sivustolla.
Valokuvat ja muu media parantaa sukupuutasi ja auttaa herättämään perheesi historian henkiin. Kutsumme sinut käymään uudistetussa valokuvat osiossa ja lisäämään kuvia ja videoita, merkitsemään ne ja organisoimaan ne albumeihin, sekä jakamaan ne rakkaidesi kanssa.

Nauti!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin