Juhla-ajan kilpailu: Ota osaa ja voita!

Kommentit

Tämä on Karenin, MyHeritagen Brasilian maajohtajan postaus.

Viime viikolla tyttäreni kirjoittelivat kirjeitä joulupukille. Ensin he piirsivät kauniita joulukuusia, lumisia maisemia, rekiä ja poroja. Se sai heidät miettimään, mitä he haluaisivat jouluksi tänä vuonna. Vanhemmalla tyttärelläni oli jotain hyvin konkreettista mielessään: lelu ja hiihtoasu. Nuorempi tyttäreni, kuten hän usein tekee, katseli ympärilleen keittiössä ja etsi inspiraatiota: ”Luulen, että haluaisin porkkanoita, pikkuleipiä ja jotain millä leikkiä.”

Kun tytöt olivat saaneet kirjeensä valmiiksi, he katsoivat minua ja sanoivat: ”Entä sinä äiti, mitä toivoisit joululahjaksi?” Pysähdyin ajattelemaan sitä yrittäen päättää kertoisinko heille, mitä todella toivoin. En ollut varma ymmärtäväisitkö he, mutta päätin ottaa riskin – päädyin kertomaan heille, että se mitä oikeasti toivon, on terveyttä – terveyttä äidilleni.

Aikaisemmin tänä vuonna selvisi, että äidilläni on syöpä. Vuosi on ollut rankka alkaen leikkauksella, jota seurasi kemoterapia. Tyttäreni tietävät hyvin, mitä äitini käy läpi, sillä olin päättänyt jo aikaisemmin, että kerron heille totuuden. En halunnut peitellä ja kertoa vain, että mummi on ”väsynyt”. He tietävät, että mummi on sairas ja tekee kaikkensa jotta parantuisi pian. Selitin heille, että tällaisina hetkinä huomaan, että terveys on asia, joka on tärkeintä elämässä. Voimme usein löytää vastauksen kaikkiin muihin ongelmiimme, mutta terveysongelmia emme voi kontrolloida.

Vanhempi tyttäreni halasi minua ja sanoi haluavansa myös lisätä terveyden listalleen, mutta hän kirjoittaisi ”terveyttä koko perheelle”.

Eikö ajatus olekin täydellinen? Terveys, perhe ja yhdessäolo rakkaimpien kanssa – siitähän joulussa todella on kysymys.

Entä sinä? Joko olet alkanut ajatella, mitä sinä toivot tältä juhlakaudelta?

Mekin haluaisimme tietää, mitä toivot itsellesi ja perheellesi tänä vuonna.

Kirjoita liitutaululle (tai paperille), mitä toivot perheellesi tänä vuonna olipa se sitten terveyttä, rauhaa, hyvää tahtoa, enemmän aikaa perheen kanssa tai vaikkapa iso-isoisän syntymätodistuksen löytyminen. Lähetä meille kuva itsestäsi, jossa pidät toivettasi ylhäällä osoitteella  stories@myheritage.com  joulukuun 16 päivään mennessä. Kolme onnekasta voittaa Amazonin Kindlen plus yksityisen istunnon ammattimaisen sukututkijan kanssa, joka voi auttaa murtamaan eteennousseita muureja ja edistämään sukusi tutkimusta uutena vuonna!

Teemme kollaasin kaikista finalisteista ja käyttäjämme saavat äänestää siitä, minkä kuvan tulisi voittaa.

Onnea matkaan!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin