Katsaus MyHeritage-vuoteen 2016

Kommentit

Vuosi 2016 oli historiallinen vuosi eri puolilla maailmaa ja myös hyvin merkittävä vuosi MyHeritagelle.

Olemme iloisia voidessamme esitellä MyHeritage-vuoden kohokohdat:

Tammikuussa julkaisimme uuden  äänitykset-ominaisuuden MyHeritage mobiilisovellukseen. Nyt voit haastatella sukulaisiasi suoraan heidän sukupuuprofiileistaan ja tallentaa haastattelut tuleville sukupolville.

audio_pr_image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helmikuussa julkaisimme version 8.0 suositusta Family Tree Builder-ohjelmastamme. Sisäinen rakenne on kirjoitettu kokonaan uudestaan, mikä tukee hyvin suuria sukupuita, antaa nopeamman suorituskyvyn ja tarjoaa parannetun tietojen eheyden. ftb-8-420x472

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olimme mukana RootsTech 2016-tapahtumassa Utahissa. Tapahtuma on maailman tärkein vuosittainen sukututkijoiden konferenssi. Meistä oli hauskaa esitellä live-demoja MyHeritage-osastolla sekä pitää tapahtuman aikana luentoja ja työpajoja isolle määrälle yleisöä.

aqjeihovwgsmpak17tmy6iwkomp37eumvorhbqicomag-1-629x472

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markkinoinnin varajohtajamme Aaron Godfrey piti RootsTechissä pääpuheenvuoron hahmottaen MyHeritagen visioita.

aaron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aaron näytti videon kuvaten sitä tärkeää työtä, jota MyHeritage tekee auttaessaan ihmisiä kadoksissa olevien sukulaisten löytämisessä ja perheiden yhdistämisessä.

Helmikuussa lanseerasimme myös koko yrityksen laajuisen vapaaehtoisohjelman, jossa työntekijämme vierailevat säännöllisesti paikallisessa koulussa mentoroimassa vähäosaisia nuoria. Olemme kuulleet, että oppilaat ovat pitäneet näistä tunneista ja odottavat innokkaasti kuukausittaisia keskusteluja.

Maaliskuussa MyHeritagen työntekijät järjestivät vierailun paikalliseen sairaalaan vieden musiikkia ja iloa sairaille lapsille. purim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huhtikuussa lanseerasimme vallankumouksellisen ja ainutlaatuisen uuden teknologian – Book Matchingin – joka automaattisesti löytää osumia sukupuiden henkilöille laajasta digitoitujen historiallisten kirjojen kokoelmastamme antaen uutta tietoa, jota ei olisi muuten voinut löytää. MyHeritage on ainoa yritys, joka voi tarjota teknologian, joka pystyy yhdistämään kirjassa olevaa vapaata tekstiä sukupuihin.

book-matching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkaisimme myös Record Detective™ II-teknologian, joka perustuu merkittävästi edeltäjäänsä lisäten 2.2 miljardia uutta osumaa ja paljon kuhunkin tietoon liittyviä dokumentteja. Tämä uusi versio tuottaa paljon uusia sukututkimusjohtolankoja ja -löytöjä.

detective

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toinen jännittävä lisäys huhtikuussa oli uuden MyHeritage-yhteisön lisääminen. Loimme MyHeritage yhteisösivuston 85 miljoonalle rekisteröityneelle, globaalille käyttäjällemme, jotta he voivat tehdä yhteistyötä ja auttaa toisiaan oikeassa sukututkimushengessä. Käyttäjät voivat pyytää muilta apua tietojen kääntämisessä, käsialojen tulkitsemisessa, kuvissa olevien ihmisten tunnistamisessa ja kadoksissa olevien esivanhempien löytämisessä.

community-image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monia liikuttavia tarinoita on jo tullut päivänvaloon perheistä, jotka ovat löytäneet toisensa MyHeritage-yhteisön kautta. Esimerkiksi Joanne, joka löysi biologisen perheensä ja Helen, joka löysi 7 sisarustaan

MyHeritage mobiilisovellus on päivitetty sisältämään Record Matching- ja Smart Matching™ – toiminnot sekä Instant Discoveries™ -löydöt ja sen avulla voit nyt tallentaa tiedot suoraan sukupuuhusi.

Toukokuussa esittelimme Tribal Quest-aloitteen; MyHeritagen pro bono hankkeen tavoitteena dokumentoida eri puolilla maailmaa olevien heimoyhteisöjen sukutarinoita. 

img_3803

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autamme heimoja, joilla ei ole käytettävissään teknologiaa, tallentamaan perheidensä historiaa tuleville sukupolville.

12874348_10153395865986466_744713838_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tribal Quest team on jo käynyt Namibiassa sekä Papua Uudessa Guineassa ja suunnittelee lähtöä lähiaikoina seuraavaan kohteeseen. b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesäkuu toi tullessaan Aurinkokaavion, uuden, kauniin sukupuuformaatin. Aurinkokaavio-formaatti on maailman ensimmäinen viuhkamallinen kaavio jälkipolvista. Kaaviossa ovat mukana henkilökuvat ja rajoittamaton määrä sukupolvia. Valittuasi keskelle tulevan esivanhemman, kaikki hänen jälkeläisensä näytetään samankeskeisillä uloimmilla kehillä. design-image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MyHeritagen tutkijat esittelivät Nata Gattegnon, holokaustista selvinneen henkilön Korfusta, hänen serkuilleen, joiden olemassa olosta hänellä ei ollut tietoa. Veimme tunteikkaaseen tapaamiseen kauniin aurinkokaavion. Natan valtavassa aurinkokaaviossa oli n. 900 henkilöä ja kooltaan se oli 2 metrinen. Kaavio teki suuren vaikutuksen perheenjäseniin kuten tässä olevasta videolinkistä voi nähdä.

Laitoimme perhesivuston valokuvaosion uuteen uskoon ja siinä on nyt uusi liittymä, mikä helpottaa ja nopeuttaa kuvien katsomista, lataamista ja jakamista. photos-section

Kesäkuussa MyHeritage sai myös paljon huomiota mediassa laajasta tutkimuksesta, jonka teimme juutalaisesta yhteisöstä kreikkalaisella Korfun saarella. Kohokohtana oli toisen maailmansodan aikana pienellä Korfun pohjoispuolella olevalla Ereikoussan saarella piilotelleen juutalaisperheen ja saarella asuneiden rohkeiden, perheen edestä henkensä riskeeranneiden ihmisten jälkeläisten tapaaminen. Tämän tutkimuksen myötä esiin tuli monia tunteikkaita sivutarinoita ja matkastamme tuli laajempi projekti Korfun juutalaisen yhteisön historian rekonstruoimisessa. Kun tutkimuksemme yhdisti pelastetun juutalaisperheen Amir Zivin korfulaisiin isovanhempiin, sai se hänet kertaamaan muistojaan isovanhemmista ihanan sentimentaalisessa kirjoituksessa

Kuvassa Amirin isovanhemmat David ja Rosa Belleli sekä heidän 3 lastaan.
Kuvassa Amirin isovanhemmat David ja Rosa Belleli sekä heidän 3 lastaan.

.

Läpi koko vuoden jatkoimme ponnisteluja hautakivien valokuvaamiseksi ja niissä olevien tietojen indeksoimiseksi, jotta tiedot tallentuisivat tuleville sukupolville. Projekti on erittäin tärkeä ja olemme sitoutuneet jatkamaan sitä maailmanlaajuisesti. Syyskuussa julkaisimme uutisen siitä, että olimme saavuttaneet 50% tavoitteestamme digitoida jokainen Isarelissa oleva hautausmaa – aikeemme on tehdä Israelista ensimmäinen maa maailmassa, jonka kaikki hautakivitiedot on tallennettu hakukelpoisesti. Kaikki digitoimamme hautakivitiedot ovat saatavana MyHeritagessa ilmaiseksi. dsc_9025-713x472

 

 

 

Kesäkuun lopussa lanseerasimme FamilyMapin, innovatiivisen ilmaisen ominaisuuden, joka sijoittaa interaktiiviselle kartalle MyHeritage-sukupuussa olevat syntymät, avioliitot ja kuolemat sekä digi- että skannatut historialliset kuvat. Se tarjoaa sukututkimukseesi maantieteellistä ja historiallista näkökulmaa.

pedigreemap-425x446

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laajensimme myös globaalin päämajamme konttoritiloja saadaksemme koko ajan laajenevan tiimimme mahtumaan. mh-24-1-707x472

 

 

Syyskuussa esittelimme DNA-Matchingin kutsuen ihmisiä lataamaan olemassa olevia DNA-tuloksiaan sukulaisten löytämiseksi. Tarjosimme ja edelleen tarjoamme DNA-osumat ilmaiseksi kaikille, jotka ovat jo teettäneet DNA-testin muualla ja haluavat ladata tiedot MyHeritageen. poistettu-betasta

 

 

 

 

Vähän sen jälkeen julkaisimme SuperSearch™ Alerts –toiminnon. Se toistaa automaattisesti aikaisemmat hakusi etsien uusia tuloksia, joita ei ollut olemassa edellisen hakusi aikaan. Sen sijaan, että sinun pitäisi manuaalisesti tehdä hakusi uudelleen nyt sinun ei tarvitse tehdä mitään. Me teemme kaiken työn puolestasi. supersearch-alerts-409x472

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marraskuussa julkaisimme mobiilisovellukseemme myös toisen päivityksen, jonka ansiosta saat reaaliaikaisia ilmoituksia löydöistä ja voit tarkastella puutasi luettelonäkymässä sekä mobiilisovelluksella että puhelimellasi netissä.

Vuotemme kohokohta oli ilmoitus MyHeritage-DNAn – uuden globaalin DNA-testauspalvelumme – tuomisesta markkinoille. DNA-testimme voi auttaa sinua löytämään aiemmin tuntemattomia sukulaisia ja paljastamaan etnisen alkuperäsi. MyHeritage-DNAn julkistaminen aiheutti valtavan DNA-pakkausten kysynnän ja onnistuimme selättämään siitä aiheutuneet logistiset ongelmat. Nyt pystymme lähettämään tilatut pakkaukset heti tilausten tultua. box-2-743x472

Teemme tällä hetkellä myös maailman perusteellisinta perustajaväestötutkimusta rakentaaksemme laajimman ja tarkimman etnisyyteen perustuvan DNA-tietokannan. Pian meillä on markkinoiden parhaat DNA-etnisyystulokset.hammastyta_itsesi

Olemme myös juuri laajentaneet Israelissa olevaa pääkonttoriamme ja avanneet Tel Aviviin kauniin sivutoimiston, joka on nyt 60 tyytyväisen ihmisen työpaikkana. img_8210-1-629x472

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historialliset tiedot

Olemme julkaisseet uusia jännittäviä historiallisten tietojen kokoelmia vuoden 2016 aikana. Mukana on myös eksklusiivisia kokoelmia, jotka löytyvät netistä aivan ensimmäistä kertaa:

14 miljoonaa australialaista sanomalehtitietoa
5 miljoonaa Rotterdamin kaupungin arkistotietoa 
19 miljoonaa vuoden 1911 Englannin & Walesin väestönlaskentatietoa
10 miljoonaa sivua 1,952 Chronicling America-lähteistä: historialliset amerikkalaiset sanomalehdet,  1836-1922
40 miljoonaa tietoa Englannista & Walesista, avioliittohakemisto vuosilta 1866-1920 & 1984-2005
97 miljoonaa tietoa Englannista & Walesista, syntymähakemisto, 1866-1920 & 1984-2005
41 miljoonaa tietoa Englannista & Walesista, kuolinhakemisto, 1866-1920 & 1984-2005
Miljoona hakukelpoista Online Familieberichten – hollantilaisia kuolinilmoitustietoja
27 miljoonaa Kanadan väestönlaskentatietoa (1861, 1871, 1881, 1891, 1901, 1911)
21 miljoonaa Tanskan väestönlaskentatietoa (1870, 1890, 1901, 1906, 1911, 1916, 1921, 1925)
33 miljoonaa Suomen kirkon rippi- ja lastenkirjatietoa, 1657-1950
26 miljoonaa Tanskan kirkon kirkonkirjatietoa, 1814-1919
24 miljoonaa Yhdysvaltojen I maailmansodan kutsuntarekisteröintiä, 1917-1918
6 miljoonaa New York Cityn avioliittoa 1950-1995

Tilastoja

Tässä MyHeritage-tilastotietoa kuluneelta vuodelta.

Lisätty:

802 miljoonaa uutta historiallista tietoa.

727 miljoonaa uutta sukupuuprofiilia.

61 miljoonaa uutta valokuvaa

Työntekijät:

Vuonna 2016 yhtiössä aloitti 76 uutta työntekijää (työntekijämäärä nousi 249:sta 325:een)

Sukutapaamiset

Toimintamme perusta on auttaa löytämään, tallentamaan ja jakamaan sukujen historiaa. Tässä katsaus muutamiin suosikkeihimme vuonna 2016. Olemme niin ylpeitä siitä, että olemme voineet tehdä näistä mahdollisia.

Viime vuoden aikana monet käyttäjämme ovat jakaneet tarinoitaan siitä, mitä ovat löytäneet ja saaneet tietää suvuistaan käyttämällä MyHeritagea.

Pyrkimyksemme ovat saaneet arvostusta sukututkimusalalla. Tällä viikolla tunnettu hollantilainen sukututkimusbloggaaja, mielipidejohtaja ja sukututkimusvaikuttaja Tamura Jones julkaisi perinteiset palkinnot, GeneAwards, vuodelle 2016 ja olemme ylpeitä, että hän valitsi MyHeritagen vuoden parhaaksi sukututkimusorganisaatioksi. Yhteenvedossaan Tamura kirjoitti:

MyHeritage teki sen mitä pitikin; paransi tuotteitaan ja palveluitaan antaakseen lisäarvoa käyttäjilleen.

Nyt, uuden vuoden alkaessa, lupaamme jatkaa tehtäväämme uudistaa ja kehittää sukututkimusteknologiaamme tehden asioita, joita kukaan ei ole aikaisemmin tehnyt. Meillä on pitkä lista jännittäviä ominaisuuksia ja digitoituja historiallisia tietoja, joita lisäämme tänä alkaneena vuotena. Katsomme tulevaisuuteen ja odotamme jännittyneinä mitä se tuo tullessaan.

Toivomme sinulle ja perheellesi kaikkea parasta vuodelle 2017.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin