Lähetä meille videosi!

Kaikessa mitä teemme, on kyse käyttäjiemme auttamisesta löytämään, tallentamaan ja jakamaan oman sukunsa historiaa. Aikojen saatossa olemme auttaneet monia MyHeritage käyttäjiä tekemään uskomattomia perhehistorian löytöjä, joita he eivät koskaan uskoneet mahdollisiksi.

Tarinoiden ja löytöjen jakaminen inspiroi muita aloittamaan oman perheensä historian tutkimisen – joten haluaisimme kuulla parhaista löydöistä, joita sinä olet tehnyt MyHeritagen avulla!

Tee puhelimellasi lyhyt video ja lataa se Facebookiin tägäämällä MyHeritage Facebook page. Jotta voit tägätä meidät postaukseesi, varmista ensin, että tykkäät sivustamme ja aloita sitten merkillä  @ ja kirjoita MyHeritage.

Videon pitäisi olla korkeintaan 30 sekuntia pitkä ja alkaa sanoilla ”Löysin MyHeritagesta…”

Odotamme mielenkiinnolla tarinasi katsomista!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin