MyHeritage-tiimi: Tapahtumia ympäri maailmaa

MyHeritage-tiimi: Tapahtumia ympäri maailmaa

Vuoden 2017 alkaessa sukututkimusmaailma odottaa hienojen tapahtumien ja tapaamisten vuotta. Almanakassa on jo luentoja, konferensseja sekä esiintymisiä, joissa kerromme MyHeritagen uusista ominaisuuksista, tulevaisuuden sukututkimuksesta ja tutkimuksesta yleensä.

MyHeritage vuoden 2016 RootsTech-tapahtumassa esittelemässä uusia ominaisuuksia

MyHeritage vuoden 2016 RootsTech-tapahtumassa esittelemässä uusia ominaisuuksia

Vuoden ensimmäinen tapahtuma on RootsTech 2017 ( 8-11.2 Salt Lake City, Utah, USA), missä yli 25 edustajaa MyHeritagesta pitää luentoja ja vastaa kysymyksiin näyttelyhallissa sekä pitää miniluentoja uusimmista ominaisuuksistamme.

18.3.2017 olemme Saksassa seitsemänsillä Westfalenilaisilla sukututkimuspäivillä  7. Westfälischer Genealogentag.  Näytteillä on noin 50 organisaatiota, arkistoa ja palveluntarjoajaa Sporthalle Gooikerplatzissa (urheiluhalli) ja Ludgerischulen (koulu) lämpiössä, jossa he tarjoavat aloittelijoille ja edistyneemmille sukututkijoille mahdollisuuden tavata alan ammattilaisia. Tämä tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi.

MyHeritage-tiimi WDYTYALive-tapahtumassa 2016

MyHeritage-tiimi WDYTYALive-tapahtumassa 2016

MyHeritage-tiimi saapuu Birminghamiin Englantiin 6.4.2017. Siellä osallistumme   Who Do You Think You Are? LIVEtapahtumaan. Näyttelyssämme voit tavata sukututkija Laurence Harrisin ja muita maajohtajia.

Vuoden 2017 New England Regional Genealogical Consortium (NERG) pidetään 26-29.4 MassMutual-keskuksessa Massachusetin Sprongfieldissä ja MyHeritage on mukana. Keskiviikko on täynnä erilaisia tapahtumia. Torstai, perjantai ja lauantai ovat konferenssipäiviä monine esityksineen. Iso näyttelyhalli, aterioita, verkostoitumista ja ”serkkujen löytämistä”!

13. toukokuuta tiimi on National Genealogical Society Conference (NGS) konferenssissa Raleighin kaupungissa Pohjois-Carolinassa. Voit valita yli 175 tilaisuudesta, jotka on suunniteltu edistämään tutkimustasi juurten etsimisessä ja sukupuun rakentamista eri tekniikoiden ja lähteiden avulla. Tule mukaan; asiantuntijoita ja sukututkijoita on kaikkialta USAsta ja muualta. Poikkea näyttelytilassamme tervehtimässä tiimiämme!

Southern California Genealogical Jamboree pidetään Burbankissa, Kaliforniassa 8. – 11. kesäkuuta. Mielestämme tämä tapahtuma on enemmän kuin sukututkimuskonferenssi; mielestämme se on sukukokous. Bloggerit ja käyttäjät eri puolilta maailmaa kokoontuvat neljäksi päiväksi keskustelemaan, syömään ja vitsailemaan vakavasta asiasta: sukututkimuksesta. Geni-tiimimme, jonka toimisto on lähellä, on mukana. Poikkea tervehtimässä meitä!

Kesäkuussa on tapahtuma myös eteläisellä pallonpuoliskolla.  22nd annual Festa do Imigrante  São Paulossa, Braziliassa. Brasilian maajohtajamme Karen Hägele on mukana perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kun yli 80 yhteisöä 35 kansallisuudesta kokoontuu juhlimaan omaa kulttuuriaan. Viime vuonna tähän tapahtumaan osallistui n. 18 000 kävijää. Tarjolla on myös ruokaa, tanssia, musiikkia, historiaa, käsitöitä ja tarinankerrontaa eri puolilta maailmaa sekä työpajoja, esityksiä ja MyHeritagen osasto, jossa kävijät voivat luoda oman sukupuunsa, tutkia menneisyyttään ja tavata tiimin.

Tämän vuoden IAJGS International Conference on Jewish Genealogy poikkeaa aikaisemmista sillä tapahtumapaikkana on Walt Disney World ( 23. – 28.7 Orlandossa, Floridassa. Tiimimme löytyy näyttelyhallista ja pidämme viikon aikana myös luentoja. Monet meistä pitävät luultavasti taukoa konferenssin jälkeen ja nauttivat puistosta perheen kanssa. Siitähän sukututkimuksessa on kysymys.

MyHeritage-tiimi auttamassa käyttäjiämme

MyHeritage-tiimi auttamassa käyttäjiämme

Olemme Puolassa 19-25.8 ja osallistumme, erikoiskutsun saaneena, IFLA World Library and Information Congress – kongressiin. Tämä on hieno tilaisuus tavata monia kirjastojen ja arkistojen hoitajia. Meillä on myös tilaisuus esitellä library edition- sovellusta, jonka avulla voit tehdä tutkimustasi paikallisessa kirjastossa.

27.8 lähdemme Ruotsiin, jonne useat tuhannet sukututkijat läheltä ja kaukaa kokoontuvat Halmstad Arena for Släktforskardagarna 2017 sukututkimuspäiville. Täältä kaikilla niillä, joiden sukujuuret ovat rannikon maakunnista, on mahdollisuus löytää inspiraatiota. Kuka tahansa vesiteistä, rannikkovartijoista ja salakuljettajista kiinnostunut voi löytää lisää tietoa täältä. Tullivirkailijoiden, kalastajien ja maanviljelijöiden jälkeläiset löytävät täältä uutta tietoa, joka auttaa heitä sukututkimuksessa. Sukututkimuspäivät, joilla on tavallisesti n. 4000 – 5000 kävijää on sukututkimustapahtuma sekä nykyisille että tuleville sukututkijoille. MyHeritage-tiimi on mukana jakaen, tietoa, innovatiivisia ominaisuuksia ja työkaluja.

Olemme takaisin Saksassa, Dresdenissä 22. -25.9.2017 69th Deutscher Genealogentag –sukututkimuspäivillä. Tämä on suurin sukututkimustapahtuma saksaa puhuvassa maailmassa. Tänä vuoden paikka, Dresden, Saksin kulttuurinen ja maakunnallinen pääkaupunki. Tapahtuman isäntänä toimii Dresdner Verein für Genealogie e.V., joka tulee esittämään sukututkimusta modernilla, tulevaisuuteen suuntaavalla tavalla. Järjestäjä on Deutsche Arbeitsgemeinschaft Genealogischer Verbände e.V.

Näissä monissa tapahtumissa voit tavata käyttäjiämme ja keskustella sukututkimuksesta, joten aloitapa suunnitella tapaamistamme. MyHeritage-tiimi odottaa innolla tapaamista eri puolilta maailmaa olevien käyttäjiemme kanssa. Pysähdy MyHeritage-osastolla tervehtimässä, ota selfie ja ehkäpä saat kivan yllätyksen meiltä.