Pääsiäismunajahti – Voita MyHeritage DNA-pakkaus!

Kommentit

Pääsiäinen on jännittävä vuodenaika – sää lämpenee, kukat aloittavat kukintaansa ja näemme luonnossa merkkejä uudesta elämästä. Silloin on myös hieno mahdollisuus viettää laatuaikaa perheen kanssa.

Kun olin lapsi, vietin tätä lomista parhainta isovanhempieni kotona tätien, setien ja serkkujen kanssa. Isoäiti tarjoili hienon aterian, lähes aina lampaasta ja äitini organisoi pääsiäisjahdin.

Hänellä oli tapana piilottaa pääsiäismunia ympäri puutarhaa. Puutarha oli valtavan iso, joten hänen täytyi laittaa etsintävinkkejä meille lapsille. Salaa ajattelin tämän auttavan myös häntä itseään. Eräänä vuonna hän ei kirjoittanut vinkkejä emmekä löytäneet kaikkia munia. Isoäitini löysi niitä sitten syyskuuhun asti leikatessaan nurmikkoa!

Jahtimme alkoi pääsiäispupun jalanjäljistä, jotka äitini oli tehnyt huolellisesti keittiön lattiaan käyttämällä jauhoa. Meidän piti seurata jalanjälkiä löytääksemme ensimmäisen vinkin ja sen jälkeen jahti kesti lähes koko aamun. Isoisälläni, isälläni ja sedilläni oli tapana auttaa meitä lapsia ja kyllä meillä oli hauskaa.

Kun olimme valmiit tapasimme laittaa kaikki suklaat olohuoneen pöydälle, jotta pienimmätkin lapset saisivat oman osansa. Yksi kasa oli tarkoitettu naapureille, joiden tiesimme jäävän kokonaan ilman suklaata. Vanhempani ja isovanhempani muistivat aina muistuttaa juhlapäivien merkityksestä.

Mielestäni eräs tärkeimmistä näkökannoista juhlapäivien suhteen on se ylimääräinen aika, jonka voimme viettää perheidemme kanssa luoden muistoja tulevien vuosien varalle.

Monet lukijoistamme ovat luultavasti jahdanneet lukuisia pääsiäismunia vuosien kuluessa. Tänä pääsiäisenä laitamme sinut työhön toisen tyyppisessä pääsiäismunajahdissa, jossa on mahdollisuus voittaa MyHeritage DNA-kit! Olemme piilottaneet tämän pääsiäismunakuvan kolmeen vanhaan blogipostaukseen MyHeritage blogissa ja annamme sinulle vinkkejä niiden löytämiseksi.

Tässä vinkit kolmen piilotetun pääsiäismunan (kuvan) etsimiseen:

  1. Tämä postaus kertoo askartelusta, jota voidaan tehdä lasten kanssa tietyn juhlapäivän aikaan.
  2. Tämä postaus saattaa olla kaikkien aikojen pisin! Se esittelee uuden online-sukupuun editorin.
  3. Tämä postaus selittää, mitä tapahtuu DNA-näytteellesi, kun se on saapunut MyHeritage laboratorioon.

Kokeile onneasi online aarteenmetsästyksessä. Laita tutkijan taitosi testiin ja lähetä vastauksesi osoitteella stories@myheritage.com viimeistään pitkänä perjantaina 14.4.2017. Onnea.

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin