Prince Ea ottaa selvää sukujuuristaan MyHeritage DNAn avulla

Prince Ea ottaa selvää sukujuuristaan MyHeritage DNAn avulla

Olemme iloisia voidessamme kertoa yhteistyöstämme suositun rap-artistin, Prince Ean, kanssa. Prince Ea on amerikkalainen rap-laulaja, musiikkivideoiden ohjaaja ja oikeusaktivisti St Louisista, Missourista. Hänen tavoitteenaan on saada ihmiset nauramaan, itkemään, ajattelemaan ja rakastamaan. Olemme MyHeritagessa innoissamme työskentelemisestä yhdessä. Haluamme auttaa ihmisiä tutustumaan paremmin itseensä DNAn avulla. Siihen meillä on edullinen, geneettinen DNA-testauspalvelu MyHeritage DNA.

Prince Ea sai selville, että hänen juurensa eivät ole pelkästään Länsi-Afrikasta vaan hänellä on myös eurooppalaisia ja suomalaisia sukujuuria. Katso hänen ainutlaatuinen ja ajatuksia herättävä videonsa, jossa hän kuvailee MyHeritage DNA-kokemustaan etnisen ja maantieteellisen alkuperänsä selvittämisessä.

Prince Ea haastaa jatkuvasti yleisönsä ajattelutavan alkuperästään ja roolistaan yhteiskunnassa. Kyky löytää omat juurensa voimaannuttaa ihmiset muuttamaan yhteiskuntaa ja maailmaa. MyHeritage DNA tarjoaa vastauksia siihen, kuinka samaistua ja ymmärtää toisiamme.

Ota selvää oman sukusi historiasta DNAn avulla täällä