5 hyvää syytä, miksi MyHeritage DNA-testi on täydellinen äitienpäivälahja

Kommentit

Äitienpäivä Suomessa – ja muissa maissa ympäri maailmaa – on pian ovella!

Äitienpäivätarjouksemme: $10 pois jo alennetusta MyHeritage DNAsta.

Tässä viisi syytä miksi MyHeritage DNA on täydellinen äitienpäivälahja äidillesi:

  1. Testin tekeminen on nopeaa ja helppoa. Pääasiallisin ero joihinkin muihin testauspalveluihin on se, että testi tehdään yksinkertaisella pyyhkäisyllä posken sisäpinnalta; ei sylkinäytettä tai verikoetta.

 

 

  1. Meillä on maailmanlaajuinen, monipuolinen tietokanta. Käyttämällä MyHeritage DNAta äitisi saa osumia henkilöihin, jotka ovat testauttaneet MyHeritagessa sekä niihin, jotka ovat ladanneet toisten toimijoiden tulokset MyHeritageen. MyHeritage on saatavana yli 40 kielellä ja sillä on laaja kansainvälinen ulottuvuus, joten äidilläsi on paremmat mahdollisuudet saada osumia muissa maissa eläviin sukulaisiin. Hän saa myös kattavan MyHeritage etnisyysanalyysin, joka saattaa paljastaa uusia tietoja.

 

  1. Äitisi (kuin myös isäsi) testaaminen tekee omista testituloksistasi entistä tehokkaammat. Kukin perheesi jäsenistä kantaa ainutlaatuisia osia vanhempiesi DNAsta – jotka yhdessä – voivat tuoda esiin perheesi tarinan. Jokainen ihminen saa 50% kummankin vanhemman DNAsta. Se tarkoittaa sitä, että omat tuloksesi näyttävät 50% kummankin vanhempasi DNAsta, kun taas vanhempiesi DNA-testit näyttävät 100% heidän omasta DNAstaan.

 

Vaikka useampi sisaruksistasi teettäisi testin, et kuitenkaan näkisi 100%:ia äitisi ja isäsi DNAsta. Äitisi (ja myös isäsi) testaaminen tarjoaa paremmat mahdollisuudet löytää suurempi määrä sukulaisia kuin se 50%:ia, jonka sinä olet kummaltakin perinyt. Voit olla myös varma siitä, että äitisi osumat ovat hänen puoleltaan sukua ja isäsi osumat hänen puoleltaan.

 

Sisarusten, serkkujen ja muiden sukulaisten testaaminen on myös erittäin kätevää, kun haluat löytää enemmän sukulaisia ja saada lisätietoa omista osumistasi. Koska geneettinen perimä on satunnaista, saattavat sisarustesi etnisyystulokset poiketa omistasi; tulosten vertaaminen on mielenkiintoista ja hauskaa.

 

  1. DNA-testi on pakattu kauniisti. MyHeritage DNA-kit tulee kauniissa pakkauksessa, johon äiti ihastuu.

  1. Ymmärrät paremmin samankaltaisuuttanne. Yksityiskohtainen etnisyysraporttimme antaa enemmän tietoa siitä kuinka paljon olet äitisi kaltainen. Kun sinä ja äitisi olette saaneet tulokset, voit vertailla etnistä erittelyä, ymmärtää paremmin yhteisiä ominaisuuksianne ja arvostaa niitä piirteitä, jotka äitisi on siirtänyt sinulle.

Vie äitisi matkalle, jonka kumpikin tulette muistamaan. Kokeile MyHeritage DNAta alennetulla, vain $69 hinnalla. Tilaa tänään.

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin