Seuraa meitä

MyHeritage DNA-reaktioita

MyHeritage DNA-reaktioita

Kommentit

Siitä lähtien, kun esittelimme MyHeritage DNAn viime marraskuussa, on DNA-pakkauksistamme tullut hyvin suosittuja. Käyttäjämme jakavat YouTubessa ja Instagrammissa innostuksensa siitä, kun he avaavat värikkään ja kauniisti suunnitellun MyHeritage DNA-pakkauksen, seuraavat yksinkertaisia ohjeita DNA-näytteen ottamiseksi ja saavat DNA-tuloksensa muutamia viikkoja myöhemmin.

Osa reaktioista on käyttäjiltä, jotka ovat ilahtuneet saadessaan kauniin MyHeritage DNA-pakkauksen, muutama on kuvannut itsensä aukaisemassa pakkausta, kun taas toiset ovat jakaneet koko DNA-etnisyysarvionsa ja jopa postanneet täydellisen katsauksen MyHeritage DNA-kokemuksestaan.

Tässä muutamia suosikkejamme niistä sadoista, joita on viimeaikoina postattu. Videot ovat englannin kielisiä. Jokaiseen on liitetty lyhyt selitys:

YouTube

Tiffany Bowden YouTube-kanavalta Queenofroyalty päätti testata DNAnsa MyHeritagessa laajan globaalin tietokantamme takia. Tällä viedeolla Tiffany selittää saamansa etnisyysarvion kokonaan katsojille. Hän myös kertoo ottaneensa yhteyttä sukulaisiin DNA-osumien avulla:

Micaian YouTube-kanava ForeverMicaia esittelee usein cover-kappaleita; lulua, pianoa & kitaraa. Tällä videolla Micaia poistaa MyHeritage DNA-testin laatikosta, aktivoi sen verkossa ja tekee sitten testin. Hänen pikavideonsa esittelee sen, kuinka helppo tämä prosessi on:

https://youtu.be/A86p-0JaaFM

Alexis Belon on New Yorkilais taustainen kirjailija ja kuvataiteilija. Hänet tunnetaan hyvin viikottaisista vlogeistaan YouTube-kanavalla Alexis Belon, joka käsittelee hänen päivittäistä elämäänsä. Tällä videolla hän avaa pakkauksen ja kuvailee perheensä historiaa ja kaksikulttuurista taustaansa. Video huipentuu siihen jännittävään hetkeen, jolloin hän saa MyHeritage DNA-tuloksensa:

Isarel YouTuben kanavalta Izzy Kongo postaa makeuppiin ja muotiin liittyviä videoita kuvaillen usein matkan varrella myös etiopialaista taustaansa. Hän päätti teettää MyHeritage DNA-testin saadakseen tietää lisää etnisestä identiteetistään. Tällä videolla hän avaa MyHeritage DNA-pakkauksen ja tekee testin:

Let’s Talk TV:n John keskustelee YouTube-kanavallaan politiikasta, uskonnosta ja teknologiasta. Aikaisemmalla videolla hän on kuvannut itseään ottamassa DNA-näytettä. Tällä videolla John vie meidät MyHeritage perhesivustolleen ja ohjaa katsojan yksityiskohtaisten DNA-tulostensa läpi:

Blurawkerin Vanessa Nelson uskoo elämiseen täysillä. Siksi hän päätti teettää MyHeritage DNA-testin. Hän haluaa tietää lisää afrikkalaisista sukujuuristaan. Hän kertoo meille DNA-tuloksistaan ja selittää niitä sen mukaan mitä hän tietää perimästään:

Fabian Barnes tekee hienon yhteenvedon etnisyysarviostaan sukututkimuksen näkökulmasta. Hän vertaa MyHeritage DNA-tuloksiaan muihin aikaisemmin käyttämiinsä testauspalveluihin:

Gabrielle Champagne päätti ottaa ensimmäiset askeleet tutustumisessa geneettiseen perimäänsä ja on juuri saanut ensimmäisen DNA-testinsä. Tällä videolla hän kuvailee niitä syitä, joiden takia hän haluaa tehdä DNA-testin ja sen teettämiseen liittyvää jännitystä:

Tällä portugalin kielisellä, englanniksi tekstitetyllä videolla, brasilialainen Thiago Barnabe kertoo DNA-testauksen perusteista avatessaan MyHeritage DNA-testiä:

YouTubettaja Reno Ray näyttää monipuoliset MyHeritage DNA-tuloksensa diaesityksenä:

 

Instagram

 

 

 

 

 

Tule mukaan ja tilaa MyHeritage DNA-kit jo tänään. Aloita merkittävä matka menneisyyteesi, missä voit tavata uusia sukulaisia ja ottaa selvää sukuhistoriasi kiehtovista yksityiskohdista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Paula


  heinäkuu 13, 2017

  Kaipaan MyHeritagen testistä tarkempaa tietoa. Kyseessä on serkkutesti. Olen nainen eikä ilmeisesti minulla ole Y-kromosomia, jolla isälinjaa tutkitaan. Saako serkkutestillä tietoa isälinjasta, vai kertooko se vain äitilinjan serkuista? Entä kertooko etnisyysarvio vain äidin puolen esivanhemmistani vai saanko tietoa myös isäni puolen etnisestä alkuperästä?

  • annikka


   heinäkuu 14, 2017

   Hei Paula, MyHeritage DNA-testi antaa tietoa sekä isä- että äitilinjastasi. Olet saanut 50% perimästäsi äidiltä ja 50% isältä. Etnisyysarvio kertoo alkuperästäsi prosenttiosuuksina eri etnisyyksistä, joten nekin tulevat kummastakin linjasta. Terveisin Annikka

 • joanna lönnqvist


  heinäkuu 15, 2017

  Kun katsoin serkkulinjan tuloksia n. puoli vuotta sitten, tuli tulokseksi uusi etninen ryhmä jota aikaisemmin ei ollut, nimittäin britit. Koska tulokset on päivitetty?

  • annikka


   heinäkuu 16, 2017

   Joanna, nyt en osaa kertoa tuota sinulle, mutta voit kysyä suoraan tuesta: support@myheritage.com