MyHeritage TV-ohjelmassa Fox & Friends

Kommentit

Mikä loistava tapa aloittaa päivä! MyHeritage oli juuri mukana Fox & Friends TV-ohjelmassa, jossa autoimme kanadalaista meteorologia, Janice Dean, ottamaan selvää sukunsa historiasta. MyHeritagen ystävä ja kirjan “Something Beautiful Happened” kirjoittaja Yvette Corporon esitteli Janicen uskomattomat tulokset.

Katso englanninkielinen video

Janice teetti helpon ja nopean (pyyhkäisy poskesta) MyHeritage DNA-testin muutama viikko sitten ja sai nyt tiedon etnisistä juuristaan ja täydellisen etnisyysarvion. Hänelle tulee kyynel silmään, kun kerromme hämmästyttäviä faktoja hänen esivanhemmistaan, joita hän ei koskaan tuntenut.

Tilaa MyHeritage DNA-kit tänään; käyttämällä koodia FOX saat ilmaisen toimituksen

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin