Sheilan biologinen isä löytyi DNA-testin avulla

Kommentit

Sheila Trevett koki elämänsä yllätyksen, kun hän sai DNA-testinsä tulokset ja selville totuuden oikeasta biologisesta isästään.

Sheila on ollut yhteydessä biologiseen äitiinsä yli 23 vuoden ajan. Hänelle oli vakuutettu, että hänen biologinen isänsä olisi äidin pitkäaikainen poikaystävä.

Sheila halusi tietää enemmän sukunsa historiasta, joten hän teetti MyHeritage DNA-testin. Hän sai serkkuosuman Kyle-nimiseen henkilöön. Keskusteltuaan Kylen kanssa Sheila pystyi päättelemään, kuka oli Kylen isä ja kuka hänen isänsä.

  • Joten, kaikki nämä vuodet olin ajatellut olevani puoliksi saksalainen, etelässä kasvanut vääränlainen jenkki. No, kävikin ilmi, että Jumala on tiennyt aivan tarkkaan mitä on ollut tekemässä ja sijoitti minut perheeseen, joka vastasi voimakkaasti geeneihini.Sisareni äiti on hyvin paljon samanlainen kuin adoptioäitini Barbara. Kummallakin on hieno maku, tyylitajua ja normaalia kovemmat siivousstandardit.Isäni äidin, Clevie Piersonin suku on, yllätys, yllätys Nachitochesta Louisianasta. Eikä minua yllätä yhtään, jos käy ilmi, että olen sukua joko Cothern tai Robinson-haaroille.

Sheila kääntyi biologisen isänsä, Warrenin, puoleen, joka oli iloinen siitä, että hän otti yhteyttä.

  • Muutaman viikon takainen sähköpostini oli täydellinen yllätys 73-vuotiaalle miehelle, mutta hän näyttää olevan erittäin iloinen siitä.

Warrenin suku on asunut Nachitochessa, Louisianassa sukupolvien ajan. Nykyisin hän asuu Phoenixissa ja työskentelee teollisena insinöörinä. Ensimmäinen tapaaminen biologisen isänsä kanssa oli Sheilalle hämmentävä.

  • Ensimmäisen tapaamisen tunnelmia on vaikea kuvailla. Katselet 52 vuoden iässä ensimmäisen kerran ihmistä, jonka piirteet näyttävät tutuilta – se on häkellyttävää

Sheila huomasi pian, että heillä kahdella on samanlainen persoonallisuus, huumorintaju, rakkaus lukemiseen ja ajattelutapa. Warren on nopeaälyinen ja loogisesti ajatteleva, joihin kumpaankin Sheila voi samaistua.

  • On hämmästyttävää, kuinka paljon siitä, mitä olemme on geneettistä. Kun, 30-vuotiaana, olin juuri tavannut biologisen äitini arvelin suhteen luonnon ja kasvatuksen välillä olevan 50/50. Juuri löytämäni sukulaisuussuhteen ja uuden tiedon valossa sanoisin luonnon osuuden olevan 80% ja kasvatuksen 20.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen isä ja tytär ovat kokoontuneet yhteen useita kertoja tutustuakseen toisiinsa kerta kerralta paremmin. Sheila nauttii, kun Warren kertoo tarinoita lapsuusajoistaan Louisianassa, vanhemmistaan ja siitä, miksi he valitsivat Coloradon kotivaltiokseen.

  • Tästä tulee pysyvä sukulaisuussuhde, jota rakennamme ajan kuluessa. Olen joka päivä kiitollinen siitä, että DNA-testi pystyi antamaan vastauksia kysymyksiini.

Sheila sai myös selville, että hänellä on ollut sisar, Julie, joka kuoli leukemiaan 14-vuotiaana vuonna 1982. Tämä kosketti Sheilaa, jolla oli vastaava kokemus perheen ystävän kanssa. Hän tuntee myötätuntoa vanhimman, teini-ikäisen tyttären menetyksestä.

 

Sheila, hänen biologinen isänsä Warren Martin ja Warrenin vaimo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sheila on innoissaan uusista perheyhteyksistä. Nyt hänellä on uutta tietoa juuristaan.

  • Kaikki tämä saa minut huomaamaan, kuinka hyvin sovin sukuuni ja kuinka onnellinen olen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin