Ennätysviikko: Tee hakuja miljardista väestönlaskentatiedosta ilmaiseksi!

Juhlistaaksemme juuri saavuttamaamme virstanpylvästä — 8 miljardia historiallista tietoa SuperSearch-hakukoneessa — meillä on ilo ilmoittaa, että yhden viikon ajan ovat kaikki tärkeimmät väestönlaskentakokoelmamme USAsta, Englannista, Irlannista, Kanadasta ja Pohjoismaista ilmaisia kaikille käyttäjillemme!

Maanantaista 14.8 alkaen yhden viikon ajan et tarvitse datasopimusta ja voit tehdä hakuja tästä väestönlaskentatietojen aarrearkusta aivan ilmaiseksi. Kokoelmia on 94 ja ne sisältävät miljardi tietoa!

Varhaisimmat väestönlaskentatiedot ovat vuodelta 1657 ja uusimmat vuodelta 1940. Väestönlaskentatiedot ovat loistava tapa ottaa selvää esivanhempiesi elämästä ja lisätä heidän tietojaan sukupuuhun.

Mitä väestönlaskentatiedot voivat kertoa suvustasi?

Väestönlaskentatiedot sisältävät arvokasta, löytymistään odottavaa tietoa. Ne tarjoavat ainutlaatuisen näkymän esivanhempiesi elämään tiettynä ajankohtana tehden tiedoista perustan sukututkimuksellesi.

Jokainen tieto sisältää tyypillisesti talouteen kuuluvien nimet, iät, synnyin- ja asuinpaikan, ammatin, maahantulovuoden, kansalaisuuden, avioliittotiedot, asepalveluksen ja paljon muuta. Jotkut maat ovat kirjanneet myös uskonnollisen suuntautumisen.

Sukututkimusmaailmassa väestönlaskennat, joita hallitukset ovat käyttäneet ympäri maailmaa, voivat paljastaa esivanhemmistasi sellaisia arkielämän tietoja, jotka voit lisätä sukupuuhusi. Perheitä voidaan jäljittää väestönlaskennasta toiseen ja usein myös paikasta paikkaan.

Väestönlaskentatiedot voivat myös johtaa uusien sukulaisten jäljille. Saatat tehdä haun yhdestä esivanhemmasta ja löytää samasta taloudesta lisää sukulaisia, joista et ole ollut tietoinen.

Mitkä tiedot ovat ilmaisia MyHeritagessa?

USA

Tietojen määrä                 700 465 273

Kattaa vuodet                   1790-1940

Linkki hakuun                  Hae USANn väestönlaskentatietoja ilmaiseksi

Englanti & Irlanti

Tietojen määrä                 213 519 384

Kattaa vuodet                   1801-1911

Linkki hakuun                  Hae Englannin ja Irlannin väestönlaskentietoja ilmaiseksi

Kanada

Tietojen määrä                 28 167 687

Kattaa vuodet                   1825-1911

Linkki hakuun                  Hae Kanadan väestönlaskentatietoja ilmaiseksi

Ruotsi

Tietojen määrä                 46 585 546

Kattaa vuodet                   1880-1920

Linkki hakuun (vain MyHeritagessa) Hae Ruotsin väestönlaskentatietoja ilmaiseksi

Suomi

Tietojen määrä                 33 428 981

Kattaa vuodet                   1657-1915

Linkki hakuun (vain MyHeritagessa) Hae suomalaisista rippi- ja lastenkirjoista, 1657-1915, ilmaiseksi

Tanska

Tietojen määrä                 62 057 547

Kattaa vuodet                   1850-1930

Linkki hakuun (vain MyHeritagessa) Hae tanskalaisista väestönlaskentatiedoista ilmaiseksi

Lopuksi

Juhlistaaksemme 8 miljardin tiedon virstanpylvästä tarjoamme hakujen tekemisen ja tietojen tarkastelun kaikissa tärkeimmissä väestönlaskentakokoelmissamme viikon ajan täysin ilmaiseksi (14. – 20.8.2017). Tämä kattaa yli miljardi väestönlaskentatietoa USAsta, Englannista, Irlannista, Kanadasta, Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta. Tarjouksemme on voimassa sekä MyHeritage-käyttäjille että myös niille, jotka eivät koskaan aikaisemmin ole käyttäneet MyHetritagea.

MyHeritage datasopimus vaaditaan kuitenkin muiden kokoelmien tarkasteluun, tietojen tallentamiseen sukupuuhun ja Record Matches-osumien vahvistamiseen mistä tahansa kokoelmasta.

Älä missaa mahdollisuutta tehdä tutkimusmatka miljardiin väestönlaskentatietoon ilmaiseksi. Ellet ole aikaisemmin käyttänyt MyHeritagea, niin nyt on hyvä tilaisuus kokeilla sitä!

Viihdy!

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

 • Marianne Louise Rosvall


  elokuu 14, 2017

  Hur skall jag nu kunna använda infon gratis? Har betalat för ett år och aldrig fått en uppgift! Några år sedan cirka 10!

 • HJ


  elokuu 18, 2017

  Haku ei toimi ilmaiseksi, vaikka tässä niin kehutaan..

  • annikka


   elokuu 19, 2017

   Haitko nimenomaan noista kokoelmista, jotka on blogissa luetteloitu? Valitse ensin kokoelma ja tee haku sen jälkeen. Terveisin Annikka

 • kari koskinen


  elokuu 18, 2017

  Mitä tällaisella hakukoneella tekee?
  Jos haen nimellä jalmar koskinen, tulee vastaukseksi ”kiiskinen, koistinen” ja etunimi voi olla mikä tahansä.

  • annikka


   elokuu 19, 2017

   Tein itsekin haun ”Jalmar Koskinen”. Ensimmäiseksi tuli 17 Jalmar Koskista ja sen jälkeen ne, joilla on Jalmar toisena nimenä. Yhteensä Jalmar Koskisia noin 3 sivua. Terveisin Annikka