Sisarukset korvaavat menetettyä aikaa

Kyle Gulden, USAn armeijan veteraani New Jerseystä, on yrittänyt, 7-vuotiaasta lähtien, löytää isänsä puolen sukulaisia. Kyle on syntynyt 1985; hänen äitinsä alkoi odottaa häntä ollessaan ilmavoimissa asemapaikkana Saksa. Kyle adoptoitiin myöhemmin eikä hän onnistunut vähäisten tietojensa avulla koskaan paikantamaan isäänsä.

Teetettyään DNA-testin, Kyle sai 3,4%:n MyHeritage DNA-osuman – Sheila Trevettista. Serkukset ottivat yhteyttä toisiinsa ja Kyle auttoi Sheilaa löytämään isänsä, mutta myös Sheila auttoi Kylea viimeinkin löytämään sukulaisensa.

Sheila oli myös adoptoitu lapsuudessaan. Muutama vuosi sitten, saatuaan pääsyn adoptiopapereihin, hän sai selville, kuka hänen äitinsä oli. Hänen äitinsä ei tiennyt, kuka Sheilan isä oli. Vain muutamien tietojen varassa Sheila loi 128-hengen sukupuun MyHeritageen ja muutaman haaran isän puolelta. Voit lukea Sheilan koko tarinan täältä: https://stories.myheritage.com/sheila-trevett/

Kun Kylesta ja Sheilasta tuli mätsit, kyle kertoi hänelle, että hänen isänsä sukunimi on Martin ja Sheila onnistui löytämään hänet sukupuustaan.

  • Menin välittömästi katsomaan sukupuutani ja yritin päätellä, kuka Kylen biologinen isä olisi. Ja sitten löysin hänet!

Sheila sai myös selville, että Kylen isällä oli enemmänkin lapsia, joista tuli nyt Kylelle puolisisaruksia. Eräs heistä oli kuollut traagisessa onnettomuudessa vuonna 2010, mutta he löysivät toisen, joka asuu Arizonassa.

Kun Melissa Galatas, 35-vuotias sairaanhoitaja, sai yhteydenoton koskien New Jerseyssä asuvaa velipuolta, hän oli haltioissaan. Hänen ei ollut koskaan tiennyt, että hänellä on toinenkin veli.

Melissa kahden lapsensa kanssa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keskusteltuaan muutaman viikon ajan puhelimessa, he päättivät vihdoinkin tavata toisensa heinäkuun lopussa. Tapaaminen oli odottamisen arvoista. Melissa lensi New Jerseyyn tapaamaan veljeään ja odotti hermostuneena Kylen ensi tapaamista.

 

Muutaman hetken kuluttua ensimmäisestä silmäyksestä toisiinsa, he jo halasivat ja lopettelivat toistensa lauseita.

Melissa, hänen kälynsä, Kyle ja heidän lapsensa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heidän tunteikas tapaamisensa pääsi myös paikallisiin uutisiin.

Melissa on innoissaan uudesta perheestään

  • Se on avannut minulle kokonaan uudenlaisen elämän. Veljen lisäksi minulla on nyt kaksi ihanaa veljentytärtä ja käly! Tuntuu kuin olisin astunut ruumiini ulkopuolelle katsomaan jonkun muun tarinan avautumista.

Kylella ja Melissalla on 31 vuotta kurottavana, mutta tällä hetkellä he nauttivat siitä, että ovat löytäneet toisensa. Kylelle sisaren löytäminen täyttää tyhjiön hänen elämässään.

  • Kun sain selville, että minulla on Melissa, se täytti tyhjän paikan ja meidän välillämme on ehdottomasti hyvin voimakas yhteys.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin