Äiti ja tytär tapasivat toisensa MyHeritage DNAn ansiosta

Suzanne Colton, 64, oli aina halunnut löytää biologisen äitinsä. Hän teki kovasti töitä etsiessään, mutta ei koskaan onnistunut. Katsottuaan päivittäistä televisio-ohjelmaa Fox & Friends, jossa kirjailija Yvette Corporon esitteli ohjelman juontajille heidän DNA-tuloksiaan Suzanne päätti tilata MyHeritage DNA-pakkauksen ja yrittää ratkaista perheensä historiassa olevan mysteerin.

Suzanne sai DNA-tuloksensa äitienpäivänä, se sisälsi 41 DNA-osumaa. Yksi osumista oli hyvin suurella prosentilla hänen biologiseen enoonsa. Suzanne lähetti MyHeritagen kautta sähköpostiviestin enolleen ja muutamille muille sukulaisille ja 90 minuutin kuluttua tuloksien saamisesta, hän oli löytänyt vastauksia kysymyksiinsä. Hän sai yhteyden koko biologiseen perheeseensä ml. äitiinsä. Ennen pitkää hän keskusteli äitinsä, 86, kanssa puhelimessa.

Katso Suzannen tarina Fox & Friends ohjelmasta (englanniksi)

Nyt, tavattuaan äitinsä Suzannen elämä on muuttunut täysin.

Lasten syntymää lukuunottamatta, on tämä äitienpäivä ollut elämäni onnellisin päivä. Kiitoksia.

Ota selvää etnisestä alkuperästäsi ja löydä uusia sukulaisia MyHeritage DNAn avulla.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin