Seuraa meitä

Uusi päivitys MyHeritage Mobile App -sovellukseen

Kommentit1

MyHeritage-mobiilisovelluksen avulla on nyt entistä helpompaa tutkia ja jakaa perhehistoriasi missä ja milloin vain. Voit kaapata ja jakaa perhekuvia ja muistoja suoraan mobiililaitteestasi, kutsua perheenjäseniä osallistumaan sukupuun rakentamiseen ja päivittää puutasi perhetapaamisissa.

Saatavana iOS: lle ja Androidille, älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin. Lataa mobiilisovellus nyt

Olemme iloisia voidessamme kertoa mobiilisovelluksemme päivitetystä versiosta, joka sisältää monia uusia ja hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on myös uusi päävalikko, jonka ansiosta navigointi on helpompaa. Tässä luettelo MyHeritage mobiilisovelluksen uuden version merkittävimmistä parannuksista.

Helpot navigointityökalut

Lisäsimme uuden valikon, johon pääset mistä tahansa sovelluksessa, jolloin navigointi sovelluksen sisällä on entistä intuitiivisempaa ja ennakoitavampaa. Voit käyttää uutta valikkoa  napauttamalla sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea vaakasuoraa viivaa.

 

Tämä navigointimenetelmä on yksi suosituimmista navigointimalleista mobiilissa. Sen avulla voit keskittyä päänäyttöön ja silti kaikki sovelluksen alueet ovat nopeasti saatavilla.

 

Parannetut tutkimusmahdollisuudet

Olemme juuri lanseeranneet mobiilisovellukseemme uusia tehokkaita tutkimusominaisuuksia, joiden avulla voit löytää esivanhempasi yli 8 miljardia historiallista tietoa sisältävistä kokoelmistammeNäiden ominaisuuksien ansiosta mobiilisovelluksemme on vertailukelpoinen perhesivuston täysversion kanssa.

Nyt voit tehdä hakuja minkä tahansa tietyn kokoelman sisällä sensijaan, että hakisit kaikista kokoelmista yhdellä kertaa.

Voit suorittaa yleisen haun tai tehdä hakuja tietystä kategoriasta, kuten väestönlaskenta & äänestäjäluettelot, sukupuut, syntymät, avioliitot & kuolemat ja monista muista. Jos haluat rajata lisää, voit tehdä hakuja alakategorioista, kuten Yhdysvaltojen väestönlaskenta, Englannin ja Irlannin väestönlaskennat tai pohjoismaiden väestölaskennat.

Voit myös hakea tietystä kokoelmasta, kuten Vuoden 1940 Yhdysvaltain liittovaltion väestönlaskenta tai Ellis Island ja muita New Yorkin matkustajaluetteloita, 1820-1957.

Tässä ohje, kuinka haun voi tehdä tietystä kokoelmasta:

Napauta sovelluksen päävalikossa kohtaa ”Tutkimus”. Napauta sitten ”Kaikki kokoelmat”.

 

Valitse sitten kategoria:

 

Valitse seuraavaksi alakategoria:

 

Valitse kokoelma:

 

Kun olet valinnut kokoelman, voit aloittaa hakujen tekemisen siitä.

 

Kokoelman nimen vieressä olevaa nuolta napauttamalla, saat kuvauksen kokoelmasta.

Tarkennetun haun ominaisuudet

Olemme myös lisänneet tehoa tarkennetun haun tekemiseen. Napauta ”Tarkennettu haku”-linkkiä, niin hakulomakkeelle avautuu muutamia lisäkenttiä, jotka parantavat hakutulostasi. Nämä kentät ovat uniikkeja jokaisessa kategoriassa tai kokoelmassa.

Kun teet haun esim kaikista kokoelmista, linkin ”Tarkennettu haku” napauttaminen lisää kenttiä kuten sukupuoli, tapahtumalaji ja -päivämäärä ja sukulaiset. Sukulaiset-kenttä on hyvin tehokas sillä sen avulla voit hakea ihmisiä ja heidän sukulaisiaan. Esim. kuka tahansa esivanhempi henkilölle John Windham, jonka puoliso oli nimeltään Wilma tai jonka äidin tyttönimi oli Miller.

Kun teet hakuja syntymätiedoista, lisää tarkennettu haku ylimääräisiä syntymälle

tyypillisiä kenttiä kuten täydellinen syntymäpäivä.

 

Yksi esimerkki valokuvatiedoista; tarkennettu haku lisää kenttiä kuten päivämäärä ja medialaji.

 

Lähetä kutsuja useille perheenjäsenille sähköpostilla tai tekstiviestillä

Sukupuusi rakentaminen ja juurien löytäminen on hauskempaa, kun teet sen perheenjäsenten avulla. Siksi teimme mobiilisovellukseen kokonaan uuden osion, joka on omistettu perheenjäsenien kutsumiseen perhesivustolle. Uusi osio nimeltään ”Kutsu jäseniä” ja sitä on erittäin helppo käyttää

.Klikkaamalla päävalikon kohtaa ”Kutsu jäseniä” näet luettelon kaikista niistä sukupuusi läheisistä sukulaisista, joille voit lähettää kutsun. Pitkälle kehitetyn synkronointimekanismin ansiosta sovellus yhdistää laitteellasi olevat yhteystiedot puussasi oleviin sukulaisiin.

 

Sinun tarvitsee ainoastaan päättää, keitä haluat kutsua sähköpostilla tai tekstiviestillä ja napauttaa kutsun lähettämiseksi. Ellei sukulaisesi sähköpostiosoite tai puhelinnumero löydy automaattisesti, napauta nuolta ja valitse vaihtoehto ”Valitse kontakteista”. Sukulaisesi yhteystiedot avautuvat ja voit valita puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen kutsun lähettämiseksi.

 

Kutsumasi sukulaiset saavat tekstiviestin tai sähköpostiviestin, jossa olevan linkin kautta he pääsevät liittymään ja aloittamaan sukupuun rakentamisen. Kun he hyväksyvät kutsusi ja lataavat MyHeritage mobiilisovelluksen, heidät yhdistetään automaattisesti oikeaan sukupuuprofiiliin ja heistä tulee MyHeritage-käyttäjiä perhesivustosi jäseninä. Tämä pätee myös, jos sukulaisesi hyväksyy kutsusi pöytäkoneeltaan.

Elleivät sukulaisesi tiedot näy laitteesi yhteystiedoissa, voit lisätä heidän tietonsa manuaalisesti. Sen tehdäksesi valitse sukupuusta hänen profiilinsa ja napauta lennokkikuvaketta.

Lisättyäsi heidän tietonsa voit lähettää kutsun sähköpostilla ja tekstiviestillä.

 

 

Jos kutsuttu jo on MyHeritage-jäsen, hänellä on kutsusi hyväksymisen jälkeen pääsy sinun sukupuuhusi samoin kuin alkuperäiselle perhesivustolleen.

 

 

Suositamme, että lähetät kutsuja perhesivustollesi ja sukupuuhun sellaisille perheenjäsenille, joihin luotat. Juuri kutsutut jäsenet saavat tervetuloviestin, jossa heitä pyydetään osallistumaan lisäämällä faktoja, valokuvia, ihmisiä ja auttamaan sinua tutkimuksessasi.

Kun sinulla on MyHeritage App-sovellus, et koskaan missaa jännittäviä löytöjä. Lataa se nyt ja aloita sen käyttäminen jo tänään. Meillä on suunnitteilla monia muita uusia ominaisuuksia, joten pysy kuulolla!

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin

  • Eino Keiski


    12 marraskuun, 2017

    Hyvä ajatus lisätä sukututkimuksen sujuvuutta.