MyHeritage-jälleentapaaminen ”Good Morning America”n suorassa lähetyksessä!

Kommentit

Meillä on ilo jakaa tämä tunteikas ja jännittävä jälleentapaaminen tyttären ja hänen biologisen äitinsä kesken. MyHeritage DNAn ansiosta he tapasivat toisensa tänään ensimmäistä kertaa ”Good Morning America”-ohjelmassa.

Angie oli teiniäiti, joka antoi tyttärensä Meribethin adoptpoitavaksi vuonna 1986. Hän ei saanut koskaan pitää Meribethiä sylissään tämän syntymän jälkeen ja hän toivoi aina, että tytär pääsi rakastavaan perheeseen.

Meribeth (vasemmalla) ja Angie (oikealla)

 

 

 

 

 

Meribethin ollessa kuuden vanha hänelle kerrottiin, että hänet on adoptoitu. Hänellä oli sen jälkeen paljon vastausta vaille olevia kysymyksiä.

  • ”Sen jälkeen oli rankkaa, koska rakastin adoptiovanhempiani hyvin paljon, mutta samaan aikaan ihmettelin, mihin oikein kuulunkaan.”

Hän haki apua DNA Detectives Facebook-ryhmästä ja häntä neuvottiin kokeilemaan DNA-testausta. Hän teetti DNA-testin ja sai osuman, joka muutti hänen elämänsä – hän oli löytänyt biologisen äitinsä Angien! 30 vuotta kumpikin oli miettinyt toista ja nyt MyHeritage DNA-testin ansiosta Meribeth ja Angie pääsivät viimeinkin yhteen!

Katso Meribethin ja Angien ensi tapaaminen Good Morning America ohjelmassa

 

Lisää tästä tarinasta Good Morning American sivustolla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet tehdä tämän mahdolliseksi.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin