Rakkautta ilmassa: Ystävänpäivän kunniaksi ilmainen pääsy kaikkiin avioliittotietoihin!

Kommentit

Juhlistaakseen ystävänpäivää MyHeritagella on erikoislahja kaikille käyttäjilleen. Tarjoamme, rajoitetun ajan, ilmaisen pääsyn rakkauteen liittyviin tietoihin massiivisessa historiallisten tietojen kokoelmassamme. Nyt et tarvitse datasopimusta vaan voit tehdä hakuja esivanhempiesi avioliittotiedoista useista Yhdysvaltojen ja Euroopan sekä maailmanlaajuisista kokoelmistamme!

Pääsy on vapaa tästä hetkestä torstaihin, keskiyöhön saakka eli siihen saakka, kun päivä kääntyy perjantain puolelle.

Mitä voit löytää näistä tiedoista? Monissa avioliittotiedoissa on morsiamen ja sulhasen nimet, heidän syntymäaikansa, iät, kotipaikat ja vanhempien nimet. Siellä saattaa olla syntymäpaikat, morsiamen ja sulhasen ammatit sekä uskonnollinen suuntaus. Jokaisella osavaltiolla ja maalla on saattanut olla erilaisia vaatimuksia tietojen suhteen, joten ne voivat vaihdella.

Näihin kokoelmiin pääsemiseksi käy avioliittotietojen sivulla SuperSearch-hakukoneessa.

Kokoelmat sisältävät avioliittotietoja monista USAn osavaltiosta ml. Illinois, Maine, Texas, Kentucky, California, Colorado, Connecticut, Florida, Nevada, Pennsylvania ja monista tärkeistä USAn kaupungeista, joiden satamat toimivat miljoonien maahanmuuttajien saapumispaikkana. Tällaisia ovat esimerkiksi New York City; NYCin lisenssihakemisto kattaa vuodet 1908-1929 ja 1950-1995, Bostonin avioliitot 1700-1751 ja lähistöllä olevan Cambridge tiedot. Muut Uuden Englannin tiedot sisältävät Connecticutin avioliitot.

Kansainvälisesti mielenkiintoisia ovat mm. seuraavat:

Piotrków Trybunalski Puola 1808-1870 avioliitot

Lontoon avioliittolisenssit, 1521-1869

Skotlanti, valikoidut kirkonkiroukset ja avioliitot n. 1650-1855

Irlantilaiset avioliitot 1771-1812

Hollannin kirkonkiroukset ja avioliitot, useista kaupungeista ajalla 1575-1938

Norjan avioliitot 1660-1926. Muut Skandinavian avioliittotiedot sisältävät Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Suomen.

Australiassa: Victorian avioliittohakemisto 1837-1942 ja Australian avioliitot 1810-1980

Niille, joilla on latino-juuria on tietoja Meksikosta (1570-1950), Uruguaysta, Paraguaysta, Ecuadorista, Colombiasta, Boliviasta, Chilestä, Perusta, Brasiliasta, Argentinasta, Hondurasista, Panamasta. Karibiaa edustaa Barbados 1591-1905.

Viihdy hakujen parissa!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin