DNAn etsintä muuttuu maailmanlaajuiseksi

DNAn etsintä muuttuu maailmanlaajuiseksi

Kommentit

Viime kuussa lanseerasimme DNAn etsintä -projektin, uuden pro bono aloitteemme helpottamaan adoptiolasten ja heidän biologisten perheidensä yhdistymistä geneettisen testauksen avulla.

Alun perin, vain USA:ssa, lanseeraamamme projekti sai hämmästyttävän vastaanoton. Tähän mennessä olemme saaneet yli 10 000 hakemusta ilmaisesta DNA-pakkauksesta, joita MyHeritage on luvannut jakaa 15 000 kpl; arvoltaan yli miljoona dollaria.

Tilanteen ollessa se, että hakemusten jättöaika päättyy huhtikuun 2018 lopussa, aikaa on vielä lähes 3 viikkoa, ja koska olemme saaneet yhteisöltä myös lukemattomia pyyntöjä DNAn etsinnän laajentamisesta maailmanlaajuiseksi, olemme päättäneet laajentaa hankkeen globaaliksi. Se tarkoittaa sitä, että ihmiset voivat osallistua DNAn etsintään riippumatta kotipaikastaan tai siitä, missä adoptio on tapahtunut.

DNAn etsinnän tarjoaa sinulle MyHeritage yhteistyökumppaninaan huipputason neuvottelukunta, johon kuuluu geneettisen sukututkimuksen ja adoption asiantuntijoita.

Tietoa DNAn etsintä -projektista ml. yksityiskohtainen FAQ ja hakemuslomake on saatavana projektin verkkosivulta osoitteessa https://www.dnaquest.org/.

Katso alkuperäinen ilmoitus DNAn etsintä -projektista tältä videolta:

Kuka voi osallistua?

DNAn etsintään voivat osallistua kaikki lapsena adoptoidut, jotka etsivät biologista perhettään tai ne, jotka etsivät adoptioon luovutettua perheenjäsentä. Etusijalla ovat ne, joilla ei ole taloudellista mahdollisuutta geneettiseen testaukseen ja muuten hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Kuinka haetaan?

Lapsena adoptoidut ja perheen jäsenet, jotka etsivät biologista sukulaistaan voivat, 30.4.2018 mennessä, jättää hakemuksen MyHeritage DNA-pakkauksesta osoitteessa DNAQuest.org. Osallistujat valitaan ja heille lähetetään ilmaiset DNA-pakkaukset toukokuun 2018 loppuun mennessä. Tulosten odotetaan valmistuvan heinäkuussa 2018.

Jos olet jo teettänyt DNA-testin jossain toisessa yrityksessä, voit osallistua tähän projektiin lataamalla DNA-tietosi ilmaiseksi MyHeritageen.

Yhteenveto

Olemme hyvin iloisia voidessamme laajentaa maailmanlaajuiseksi DNAn etsintä -projektin, joka auttaa perheitä yhdistymään geneettisen sukututkimuksen avulla. Odotamme innolla elämää mullistavia kohtaamisia, joita varmasti tapahtuu DNAn etsinnän tuloksena.

Ole hyvä ja auta meitä levittämään sanaa sosiaalisessa mediassa ja erityisesti uutista DNAn etsinnän laajentamisesta maailmanlaajuiseksi. Lisää linkki verkkosivulle www.dnaquest.org, jotta unelmasta tulisi totta mahdollisimman monelle perheelle maailmassa.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin