8 kansainvälistä jalkapallolegendaa ottaa selvää juuristaan

Kommentit

 

 

Ennen tämän kesän MM-turnausta, MyHeritage kokosi kahdeksasta kansainvälisestä jalkapallolegendasta joukkueen ja auttoi heitä löytämään juurensa. Paljastimme heidän etnisyystuloksensa ja autoimme heitä tutkimaan omien sukujensa historiaa, jotta nähtäisiin onko kansallisen kilpailemisen lisäksi enemmän yhdistäviä kuin erottavia tekijöitä.

Joidenkin hienoimpien maajoukkuiden edustajat eri puolilta maailmaa, Gilberto Silva (Brasilia), John Barnes (Englanti), Lothar Matthäus (Saksa), Clarence Seedorf (Hollanti), Hernán Crespo (Argentina), Robert Pires (Ranska), Gianluca Zambrotta (Italia) ja Luis García (Spain) tapasivat toisensa Lontoossa tarkoituksenaan pohtia perimäänsä, uraansa ja mitä pelaaminen oman maan edustajana heille merkitsee.

Asiat saivat henkilökohtaisemman käänteen, kun pelaajat saivat MyHeritage DNA-tuloksensa. Paljastimme pelaajille heidän etnisyystuloksensa, tietoa heidän DNA-osumistaan ja myös heidän esivanhemmistaan, historiallisten tietojen ja kuvien pohjalta, tekemämme tutkimuksen.

Kurkkaa pelaajien käymää keskustelua, jota johtaa kuuluisa urheiluselostaja Kelly Gates.

Lisätietoa pelaajista, heidän hämmästyttävistä etnisyystuloksistaan ja uskomattomista sukututkimuslöydöistä erityisellä Jalkapallon DNA-nettisivustolla, jonka julkaisimme tänään esitelläksemme tätä projektia. Siellä voit katsoa koko dokumentinkulissien takana ja yksilöllisen videon kunkin pelaajan kanssa.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin