MyHeritage avaa DNA-pakkausten jakelukeskuksen Eurooppaan

Kommentit

 

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että vastataksemme MyHeritage DNA-pakkausten suureen kysyntään Euroopassa, olemme juuri avanneet jakelukeskuksen Tilburgiin Hollannissa.

MyHeritage DNA on saatavana useammalla kielellä kuin mikään muu DNA-palvelu ja sitä myydään lähes jokaisessa maailman maassa. Sukuhistorioitsijat tuntevat MyHeritagen johtavana DNA-palveluna Euroopassa ja parhaana valintana eurooppalaiseen DNA-mätsäykseen tehden mahdolliseksi sukulaisten löytämisen jaetun DNAn avulla. Se on ihanteellinen DNA-testauspalvelu heille, jotka etsivät sukulaisiaan Euroopasta ja kaikille USA:ssa ja muuaslla maailmassa, joiden esivanhemmat olivat lähtöisin Euroopasta. Markkinajohtajana Euroopassa, MyHeritage DNA-pakkausten kysyntä alueella jatkaa voimakasta kasvua. Olemme nähneet 450%:n kasvun DNA-pakkausten myynnissä eri puolilla Eurooppaa tämän vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana.

Blaine Bettinger, suositun Facebook-ryhmän, Genetic Genealogy Tips & Techniques groupin perustaja on sanonut:

  • MyHeritagen painopiste Euroopassa tuo mukanaan parhaat eurooppalaiset osumat. Euroopassa elävien tai niiden, joilla on juuret Euroopassa, on mahdollista löytää arvokasta tietoa. Itse olen saanut MyHeritagessa osumia, joita en olisi saanut mistään muualta.

Tähän saakka eurooppalaisten asiakkaiden tilaamat DNA-pakkaukset on prosessoitu MyHeritagen USAn jakelukeskuksessa. Uuden jakelukeskuksen avaamisen ansiosta pakkaukset voidaan toimittaa suoraan Euroopasta, mikä lyhentää toimitusaikoja. Normaalitoimituksen toimitusaika Euroopassa on nyt alle viikon ja jossain tapauksissa muutamia päiviä (esim. 2-päivän toimitus Hollannissa ja Belgiassa, 3-5 päivää Saksassa ja Tanskassa). Nopeutettu toimitus on myös mahdollista; toimitus seuraavana päivänä, kun tilaus on tehty ennen klo 13 ja 2-päivän toimitus muille.

Toimituskulut Eurooppaan ovat kuluttajille nyt aikaisempaa edullisemmat.

Uusi jakelukeskus kattaa useimmat Euroopan maat lukuunottamatta Puolaa, missä MyHeritage DNA-pakkauksia ei myydä ja EU:n ulkopuolisia maita Norjaa ja Sveitsiä, joita edelleen palvellaan USAn jakelukeskuksesta. Jatkossa uusi jakelukeskus ottaa myös vastaan euroopplaisten asiakkaiden DNA-näytteet ja toimittaa ne MyHeritage-laboratorioon USAssa.

Euroopan jakelukeskus on viimeisin jatkuvista ponnisteluistamme vastata globaaliin kysyntään. Yritämme saada DNA-pakkaukset asiakkaillemme entistä nopeammin, jotta he saisivat tuloksensa pikemmin.

Käy osoitteessa MyHeritage.com/DNA tilaamassa oma DNA-pakkauksesi tai lisäpakkauksia perheesi jäsenille.

Viihdy!

 

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin