Sukupuun rakentaminen netissä

 

Sukupuun rakentaminen netissä kannattaa aloittaa kysymyksellä, mitkä ovat perhesivustoni yksityisyysasetukset?

MyHeritage.com:ssa olevat perhesivustot suojataan automaattisesti yksityisyysasetuksilla, jotka estävät vierailijoita (ei-jäseniä) katsomasta sukupuun elossa olevien perheenjäsenten arkaluontoisia tietoja kuten etunimet ja sähköpostiosoitteet.

Elleivät oletuksena olevat yksityisyysasetukset riitä sinulle, auttavat alla olevat ohjeet muuttamaan sivustosi ja sen sisällön yksityiseksi.

On tärkeää ymmärtää, minkä tyyppisiä ihmisiä saattaa käydä perhesivustolla; niitä on 4 lajia.

Ylläpitäjä (sivuston tekijä) – tämä henkilö on luonut perhesivuston ja toimii sivuston ensisijaisena verkkovastaavana.

Verkkovastaava – sivuston jäsen, jonka ylläpitäjä on valtuuttanut toimimaan verkkovastaavana ja auttamaan ylläpitäjää sivuston hallinnoinnissa.

Sivuston jäsenet – Ovat perheen/suvun jäseniä ja ystäviä, jotka ovat saaneet kutsun sivustolle. Heillä on tyypillisesti vähemmän oikeuksia, mutta he voivat vaikuttaa sivuston sisältöön.

Vieraat – Ovat vierailijoita (ei-jäseniä) sivustolla. Vieraat eivät voi lisätä sisältöä sivustolle ja tiedot, joita he voivat nähdä ovat rajattuja.

Voit muuttaa yksityisyysasetuksiasi milloin vain; tehdäksesi niin, seuraa alla olevia ohjeita:

  1. Kirjaudu perhesivustollesi.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa nimeäsi
  3. Valitse ”Yksityisyyteni”

 

  1. Klikkaa ”Yksityisyyteni”-sivun vasemmassa reunassa kohtaa ”Omat asetukseni”. Tämä osio auttaa kontrolloimaan, mitä vierailijat voivat nähdä MyHeritage jäsenprofiilistasi.

 

  1. Klikkaa kohtaa ”Pääsy” määritelläksesi voivatko sivustolla vierailijat nähdä rajoitettuja tietoja käydessään sivustolla.

 

  1. ”Sisältö”-osiossa voit valita, kuinka toiset MyHeritage-jäsenet voivat hakea ja löytää sukupuusi ja sivustolla olevat valokuvat.

 

Huom: Saadaksesi yksityiskohtaisen selityksen kaikista yksityisyysasetuksista, klikkaa asetuksen vieressä olevaa info-kuvaketta.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin