Sydäntä koskettava tapaaminen isänpäivänä Today Showssa

Kommentit

 

Kun Sarah DeMars, 41, sai MyHeritage DNA-tuloksensa, hän ei ollut uskoa silmiään. Hän oli vuosikausia etsinyt biologista perhettään, saanut vääriä tietoja eri lähteistä ja nyt, viimeinkin, hän sai hyvän johtolangan – osuman biologiseen isäänsä!

Sarah ja hänen isänsä Arland tapasivat toisensa aivan ensimmäistä kertaa Megyn Kelly Today Showssa New York Cityssä.

Katso video heidän tunteikkaasta tapaamisestaan tästä:

Sarah on alun perin Indianan Fort Waynestä, mutta on asunut muutamat viime vuodet Hollannissa, Leusdenissa, joka sijaitsee Utrechtin provinssissa.

Vähän aikaa sitten Sarah ja hänen miehensä Angelo ostivat MyHeritage DNA-pakkaukset. He halusivat, ennen kaikkea, tutustua Angelon etniseen jakaumaan. Nähtyään Angelon tulokset, Sarah innostui ja aloitti tutkimaan adoptioperheensä historiaa.

Sarahilla oli myös toiveissa löytää jotakin biologisesta suvustaan. Hänet oli adoptoitu osavaltioon, jossa kaikki adoptioon liittyvät tiedot ovat täysin salaisia, joten hänellä ei ollut koskaan mahdollisuutta saada mitään tietoa biologisista vanhemmistaan.

”Tein MyHeritage DNA-testin, koska ajattelin, että minulla ei ole mitään hävittävää. Ajattelin itseksekseni – mitkä ovatkaan mahdollisuudet, että hän (isäni) olisi tehnyt testin?”

Testitulosten saavuttua, Sarah oli järkyttynyt nähdessään, että hänellä oli osumana henkilö, joka osoittautui hänen isäkseen.

”Olen melkein 42-vuotias, eikä kukaan osaa kuvitella sitä tutkimuksen määrää, jonka olen tehnyt. Minulla oli nolla tietoa tästä miehestä. Itse asiassa päinvastoin, olin saanut isästäni vääriä tietoja eri lähteistä, joten se oli kuin neulan etsimistä heinäsuovasta.”

Alussa Sarahin isä, Arland Metzger, oli hämmentynyt tästä yhteydestä. Hän ei ollut koskaan edes tiennyt Sarahin olemassa olosta. Keskusteltuaan Sarahin kanssa ja saatuaan lisää tietoa tilanteesta, hän hyväksyi ajatuksen tyttärestä, josta ei ollut koskaan tiennyt mitään.

Sarah sanoo:

”Nyt tästä on tullut tosi kaunis asia; sain isältäni ihanan sähköpostiviestin, jossa hän sanoi: En tiennyt olemassa olostasi, kukaan ei kertonut minulle ja jos joku olisi kertonut, en olisi suostunut adoptioon. En malta odottaa tapaamistasi.”

Sarah otti sitten käyttöön MyHeritagen työkalut saadakseen lisätietoa biologisesta suvustaan. Sarah oli parhaillaan MyHeritagen sivustolla jutellessaan Arlandin kanssa, jolla oli samaan aikaan linjalla myös oma äitinsä, Bernice – joka on 84 vuotta vanha ja asuu tällä hetkellä Michiganissa.

Bernice kertoi Sarahille suvun historiasta sillä tavalla kuin hän muisti sen. Hän mainitsi, että kun hän oli lapsi, he asuivat South Kolin Avenuella Chigagossa. Sarah oli MyHeritagen nettisivustolla etsimässä lisätietoja, joten hän päätti tehdä tarkan osoitehaun Google-kartoista.

”Sillä hetkellä, kun näin talon, ajattelin: ”Tämä talo näyttää tutulta. Arvelin nähneeni kuvan samanlaisesta talosta tutkiessani adoptioisäni suvun historiaa, mutta en ollut varma.”

Sarah halusi tarkistaa asian ja teki hakuja sukuihin liityvillä nimillä MyHeritagen SuperSearch™- hakukoneessa. Hän aloitti Bernicen nimellä ja sai nopeasti selville, että vuoden 1940 väestönlaskennassa Bernice asui South Kolin Avenuen osoitteessa. Kiinteistö oli hänen isänsä, Jacob Skowronekin, nimellä. Siitä Sarah palasi adoptioisästä tekemäänsä tutkimukseen ja huomasi, että vuoden 1930 väestönlaskennassa hänen adoptioisänsä isä, Albert Korzyniewski asui täsmälleen samassa osoitteessa ja talossa!

Vuoden 1930 USAn väestönlaskentatieto MyHeritage SuperSearch™-hakukoneessa

”Hämmästyin kovasti löydöstäni. Se tarkoittaa, että adoptio iso-isovanhempani möivät talonsa biologisille iso-isovanhemmilleni!”

Kaikki, mitä Sarah sai selville todisti hänelle yhä enemmän, että näin oli tarkoitettukin. Perheelle tämä on ollut uskomaton matka.

”Tämä on ollut supertunteellista. Olen tallentanut ja dokumentoinut monia hetkiä matkastani isäni löytämiseksi. Ajattelin, että tulevaisuuden kannalta minun on tärkeää muistaa ne.”

Juteltuaan lukemattomia kertoja puhelimessa Sarah ja Arland tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa Megyn Kelly Showssa, juuri sopivasti isänpäivänä. Heistä on jännittävää viettää ensimmäistä isänpäiväänsä yhdessä – ensimmäistä monista tulevista.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin