Tervetuloa kansainväliseen MyHeritagen käyttäjäkonferenssiin!

Tervetuloa kansainväliseen MyHeritagen käyttäjäkonferenssiin!

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että ilmoittautuminen kaikkien aikojen ensimmäiseen käyttäjäkonferenssiin on nyt avattu osoitteessa MyHeritage LIVE!

MyHeritage LIVE pidetään viikonloppuna, 2. – 4. marraskuuta 2018 Oslossa, Norjassa ja meistä olisi hauskaa, jos olisit mukana.

Ilmoittaudu nyt

Tilaisuus on avoinna kaikille, jotka haluavat tietää enemmän MyHeritagesta ml. tilaajat, DNA-asiakkaat, ne, joilla on ilmainen perussopimus ja ne, jotka eivät ole käyttäneet vielä MyHeritagea, mutta haluaisivat tietää siitä lisää.

Pääpuheenvuoron konferenssissa pitää MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet. Tilaisuudessa on kansainvälisiä puhujia ja MyHeritagen henkilöstöön kuuluvien luentoja. Linjoja on kolme: sukututkimus, DNA ja työpajat kaikentasoisille käyttäjille plus runsaasti mahdollisuuksia kysymysten esittämiseen ja toisten Myheritage-käyttäjien tapaamiseen.

Pääsylippu sisältää perjantai-illan tapahtuman, kaikki puheet, luennot ja konferenssitapahtumat. Se sisältää myös lauantain ja sunnuntain lounaat sekä kahvit ja pääsyn ainutlaatuiseen MyHeritage LIVE-juhlaan lauantai-iltana. Tilaa on rajoitetusti, joten ole hyvä ja varaa paikkasi ASAP ennen kuin varhaisen varaajan alennus päättyy!

Luettelon lähellä olevista hotelleista, ohjeet Oslon lentokentältä juhlapaikalle ja muuta tarpeellista tietoa löydät FAQ-osiosta MyHeritage LIVE websivustolla.

Odotamme sinua innolla Oslossa!

MyHeritage LIVE 2018 Conference Team