MyHeritage DNA antaa Nancylle avaimet hänen äitinsä menneisyyteen

Kommentit

 

Kolmentoista vanhana Nancy Bonno La Vernestä, Kaliforniasta sai selville, että hänen äitinsä on adoptoitu. Nancy kuuli vahingossa äitinsä, Kathyn, ja isoäitinsä keskustelun Kathyn synnyintodistuksesta. Kun Nancy kysyi äidiltään: ”Onko sinut adoptoitu?”, hänen äitinsä vastasi ”Kyllä, minut on adoptoitu, mutta sinä kyselet liian paljon.” Uteliaisuudestaan huolimatta Nancy ymmärsi, että on parasta olla puhumatta enempää tästä asiasta.

Lopulta, 21-vuotiaana, Nancy keräsi rohkeutensa ja kysyi Kathyltä hänen biologisista vanhemmistaan. Kathy kertoi, ettei hän tiedä paljoa, mutta olisi nyt halukas löytämään biologisen perheensä. Yhdessä he sitten saivat aikaiseksi jonkinlaisen kertomuksen.

Nancy kertoo: ”Äitini biologinen äiti sai hänet, katosi ja ilmestyi jälleen vain jättääkseen Kathyn hänen biologisen isänsä perheeseen ja sen jälkeen häntä ei näkynyt. Lopulta äitiäni ei kasvattanut kumpikaan biologisista vanhemmista vaan hän päätyi adoptoitavaksi.”

Kathy kuoli vuonna 2018 näkemättä koskaan biologisia vanhempiaan.

Nancy päätti haluavansa jatkaa Kathyn biologisten vanhempien etsimistä äitinsä muiston kunniaksi. Hän tiesi, että sitä äitikin olisi halunnut ja Nancystä oli tärkeää saada tämä kappale äidin elämästä päätökseen.

Katsottuaa 20/20-ohjelman jakson, jossa esitettiin perheen yhdistyminen DNA-testin avulla, Nancy päätti, että oli hänen aikansa etsiä kateissa olevaa perhettä. Nancy teki useita DNA-testejä ja latasi ne kaikille ilmaisille sivustoille, jotka löysi ml. MyHeritagen.

Nancystä tietämättään, Judy Cruz (Nancyn täti), oli tehnyt MyHeritage DNA-testin.

”Eräs ystäväni liittyi MyHeritageen ja kertoi, kuinka uskomatonta on, että voi löytää sukulaisia, joiden ei tiennyt olevan olemassa!” Judy kertoo.

Judy oli innoissaan saadessaan tuloksensa muutamia viikkoja DNA-näytteensä lähettämisen jälkeen. Etnisyysarvion lisäksi hän sai DNA-osuman Nancyyn – heillä oli yhteistä DNAta 870,8 cM.

Nancy palauttaa mieleensä MyHeritagelta saamansa sähköpostin DNA-osumasta Judyn kanssa. ”Näin hänen kuvansa ja ajattelin: ”Vau, hän on aivan äitini näköinen!”

Judy ja Nancy juttelivat puhelimessa jo samana iltana. He ovat vähitellen lisänneet puuttuvia palasia ja todenneet, että Judy on Kathyn sisko ja Nancyn täti. Molemmat ovat olleet aivan ihastuksissaan löydettyään kadoksissa olleen perheen!

Hei päättivät tavata kasvokkain Judyn syntymäpäiväjuhlilla, jotta Nancyllä olisi mahdollisuus tavata kaikki sukulaiset.

Katso video heidän tapaamisestaan  täällä:

”Ostin pakkaukseni ja lähetin DNA-näytteeni ja loppu on historiaa! En ole tehnyt tätä koskaan ennen ja olen niin iloinen, että tein sen – KATSOKAA, löysimme toisemme ja olen niin onnellinen”, Nancy sanoo.

Judy kertoo, että hänen sisarensa, Kathyn äiti, viettää edelleen Kathyn syntymäpäiviä ja mainitsee hänet usein. Vaikka Kathyn äiti on vähän aikaa sitten kuollut, oli lohduttavaa tietää, että hänen isoäitinsä on rakastanut Kathya koko elämänsä. Alla on valokuva Kathystä ja hänen biologisista vanhemmistaan:

 

Nancyn äiti ja hänen biologiset vanhempansa

Nancy ja hänen tätinsä Judy ovat iloisia mahdollisuudesta tutustua toisiinsa ja täydentää rikkoutunut ympyrä Kathyn muistoksi.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin