Velipuolet tapaavat toisensa 51 vuoden jälkeen MyHeritage DNAn avulla

Kommentit

 

Paul Hannon, 58-vuotias laivaston veteraani Connecticutista, kasvoi tietäen, että hänellä on veli jossakin. Hänen äitinsä oli raskausaikanaan saanut halvauksen eikä sen seurauksena pystynyt hoitamaan vauvaa. Vasta 6-vuotias Paul ymmärsi, kuinka vaikea äidin päätös oli. Kunnioituksesta äitiään kohtaan, Paul ei koskaan nostanut asiaa esille.

Tuo vauva, Richard Emery, on nyt 51-vuotias armeijan veteraani ja kansalliskaartilainen Virginian Winchesteristä.

Richard varttui hyvässä adoptioperheessä. Muutama vuosi sitten hän alkoi kuitenkin kiinnostua biologisesta perheestään. Hänellä oli hyvin vähän, mistä lähteä liikkeelle; tieto syntymästä Connecticutissa vuonna 1967 ja 9 kuukautta myöhemmin tapahtunut adoptio. Richard yritti ottaa yhteyttä adoption järjestäneeseen tahoon, mutta ei saanut muuta kuin tunnistamatonta tietoa biologisista vanhemmistaan.

Marraskuussa 2017 Richard katsoi televisio-ohjelmaa, jossa kerrottiin DNA-testeistä. Hän kertoo menneensä nettiin, tehneensä jonkin verran tutkimusta ja päättäneensä tilata DNA-pakkauksen MyHeritage DNA:sta.

”Mielestäni DNA-teknologian käyttäminen on fantastista. Minulle adoptiolapsena se avasi uusia ovia”

Muutama viikko myöhemmin, tulosten tultua, hän sai osuman 1. serkkuun. Richard otti yhteyttä häneen ja yhdessä he aloittivat kasata palapeliä, joka johti Pauliin.

Richard ja Paul tapasivat toisensa 51 vuoden jälkeen viime maaliskuussa Paulin luona, Connecticutissa.

Seuraa heidän tapaamistaan tästä.

Richardista on hienoa aloittaa uusi jakso elämässään. Hän sanoi:

”Olen innostunut saamaan lisätietoa perheestämme.”

Vaikka Paul on pahoillaan siitä, että heillä ei ollut mahdollisuutta yhdessä tavata heidän äitiään, joka kuoli viime tammikuussa, hän huomauttaa, että hän iloitsee paljon velipuolensa tapaamisesta.

Richardin ja Paulin biologinen äiti

”Uskon todella, että äitimme olisi tyytyväinen tapaamisestamme. Olemme saaneet yhteyden toisiimme ja voimme perheinemme viettää loppuelämämme yhdessä; siinä onnellinen loppu tarinallemme.”

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin