Dianne ja Graham, sisar- ja velipuoli tapaavat toisensa New South Walesissa

Kommentit

 

Dianne (Di), 69, on 25-vuotiaasta lähtien ollut innokas sukututkija. Viime lokakuussa hän päätti tehdä DNA-testin miehensä mukana. Hänen miehensä oli adoptoitu heti syntymän jälkeen ja Di halusi tukea hänen biologisten vanhempien etsintäänsä. Kun testin tekemisestä oli kulunut muutama kuukausi, Di sai hämmästyksekseen viestin aivan vieraalta ihmiseltä – Grahamilta – joka kertoi uskovansa, että hän ja Di ovat sisaruksia!

Di ja Graham alkoivat yhdessä koota ”palapeliä” perheidensä historiasta. He huomasivat, että heidän kummankin vanhemmat olivat asuneet Adelaidessa, Australiassa 1940-luvulla. Grahamin isä oli kuuluisa muusikko, ja soitti ”Palais” nimisellä tanssipaikalla.

Di oli kuullut äidiltään monia tarinoita siitä, kuinka äiti oli nuorena naisena tykännyt käydä tanssimassa juuri samassa paikassa. Etsittyään vanhoja valokuvia äidistään Di löysi yhden, joka oli otettu ”Palaisissa”. Hän lähetti kuvan Grahamille, joka välittömästi tunnisti isänsä seisomassa Din äidin vieressä.

 

Palais 1948. Din äiti ja Grahamin isä äärimmäisenä vasemmalla

Kumpikin, Di ja Graham, ovat iloisia päästessään viimeinkin tapaamaan toisiaan. Di kasvoi ainoana lapsena ja oli nyt innoissaan veljestä. Graham kertoo olleensa lapsena yksinäinen ja toivoneensa, että hänellä olisi sisko.

Katso heidän tunteikas tapaamisensa täältä:

 

Graham kertoo: Tunsimme välittömästi yhteyden. Di on ihana ja meillä on paljon yhteistä. Di ja Graham ovat nyt hyvin läheisiä, ja pitävät usein yhteyttä. He ovat suunnattoman kiitollisia mahdollisuudesta toistensa löytämiseen niin monien vuosien jälkeen.

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin