Perheen löytyminen MyHeritage DNAn avulla

Kommentit

Llinda Carrie, 35, Marylandin Upper Marlborosta, on koko elämänsä odottanut biologisen perheensä tapaamista. Hänellä on ollut hallussaan vain yksi ainoa vauvakuva, jonka taakse on kirjoitettu hänen äitinsä nimi, mutta ei mitään muuta tietoa.

Etsittyään vuosikausia äitiään, Llinda ajatteli, että paras mahdollisuus perheen löytämiseen olisi MyHeritage DNA-testi.

Ostettuaan pakkauksen ja saatuaan tulokset muutamien viikkojen kuluttua, Llinda oli innoissaan saadessaan osuman Miamissa asuvaan Rafael Morenoon. Kuvan takana olevan nimen ja jaetun DNAn perusteella Llinda ja Rafael päättelivät hänen olevan Rafaelin sisarentytär.

Rafael kertoi, että hänen sisarensa, Llindan biologinen äiti, oli saanut Llindan 21-vuotiaana eikä ollut kykenevä huolehtimaan Llindasta. Llindan äiti oli ajatellut, että parasta vauvan kannalta olisi antaa hänet adoptioon, jotta hän voisi kasvaa rakastavassa perheessä.

Vaikka Llindan biologinen äiti kuoli vuonna 2009, Rafaelin äiti, Llindan isoäiti, on vielä elossa ja ilahtui kuullessaan Llindasta ja oli hyvin halukas tapaamaan hänet.

Rafael kutsui Llindan Miamiin tapaamaan heitä ja samalla muuta sukua, kolmea tätiä ja monia serkkuja.

Llinda ja hänen adoptioäitinsä lensivät Miamiin ensimmäistä kertaa toukokuussa.

Katso heidän tunteikas tapaamisensa Fort Lauderdale-Hollywood-lentokentällä.

 

Rafael on kiitollinen Llindan adoptioäidille, joka kasvatti Llindan, kun hänen sisarensa ei pystynyt siihen. Rafael kertoo, että hänen sisarellaan ja heidän perheellään oli aina mielessä Llindan etu.

Rafael kertoo: ”Siitä lähtien, kun Llinda annettiin adoptioon, olemme ajatelleet häntä paljon, miettineet, mitä hän tekee ja toivoneet, että hänestä pidetään hyvää huolta.”

Llinda ihmettelee sitä välitöntä yhteyttä, jonka hän sai enoonsa ja isoäitiinsä. Hän on surullinen, kun hänellä ei ollut mahdollisuutta tavata äitiään, mutta lohduttautuu sillä, että on tavannut isoäitinsä ja muita sukulaisia.

 

Linda tapaa biologisen isoäitinsä ensimmäistä kertaa

Llinda tuntee kiitollisuutta perheen löytymisestä monien vuosien jälkeen. Se antaa hänelle aikaisemmin kokemattoman läheisyyden tunteen. Llinda suunnittelee paluuta Miamiin ja loppujen sukulaisten tapaamista heinäkuussa poikansa kanssa.

Oletko sinä tehnyt jo MyHeritage DNA-testin? Kerro meille siitä alla kommenttikentässä!

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin