MyHeritage LIVE käyttäjäkonferenssi: Luennoitsijat valokeilassa

Kommentit

MyHeritage LIVEn 2018 lähtölaskenta on nyt käynnissä!

MyHeritage Live, ensimmäinen käyttäjäkonferenssimme pidetään 2. – 4. marraskuuta Oslossa, Norjassa. MyHeritage LIVE sisältää työpajoja ja luentoja, joita pitävät kansainvälisesti tunnetut puhujat sukututkimuksen ja DNAn aloilta.

Rekisteröidy nyt MyHeritage LIVEen. 

 

Tutustu joihinkin maailmaluokan sukututkijoihin ja DNA-asiantuntijoihin, joita tapaat MyHeritage LIVEssä:

 

Gilad Japhet – Perustaja ja toimitusjohtaja, MyHeritage

Gilad Japhet on MyHeritage -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on menestyvän israelilaisen yrittäjän lisäksi ollut myös innokas sukututkija lähes koko elämänsä ajan. Kokeneena sukututkijana Gilad johtaa MyHeritagea ainutlaatuisella visiolla, intohimolla ja asiantuntemuksella. Et halua missata hänen puheenvuorojaan MyHeritage LIVE: ssä.

 

Roberta Estetes – Perustaja, DNAXplained

Roberta Estes on toiminut ammattitutkijana ja yrittäjänä yli 25 vuoden ajan. Lisäksi hän on ollut intohimoinen sukututkija vuodesta 1978. Vuonna 2005, kiinnostuksestaan ja asiantuntemuksestaan geneettiseen sukututkimukseen, hän perusti DNAeXplainin, yrityksen, joka tuottaa yksilöllisiä analyysejä DNA-tuloksista ja antaa sukututkimuksellista apua. Hän odottaa tapaavansa sinut Oslossa: ”En malta odottaa vanhojen ystävieni tapaamista ja uusien tuttavuuksien solmimista. Osallistun vuosittain vain muutamiin konferensseihin, joten valitsen ne huolella. Toivottavasti tapaamme Oslossa. ”

 

Thomas MacEntee – Perustaja, Abundant Genealogy

Thomas MacEntee on sukututkimuksen ammattilainen, joka myös bloggaa, kouluttaa, kirjoittaa, toimii sosiaalisessa mediassa, rakentaa verkkoyhteisöjä ja paljon muuta. Hän aloitti oman sukututkimukseen liittyvän yrityksen nimeltä High Definition Genealogy ja loi myös yli 3000 sukututkimusbloggaajan verkkoyhteisön nimeltä GeneaBloggers.

 

Lisa Louise Cooke – Perustaja, Genealogy Gems

Lisa Louise Cooke on Genealogy Gemsin perustaja. Genealogy Gems on sukututkimuksen ja perhehistorian monikanavainen yritys. Lisa toimii tuottajana ja juontajana suositussa verkkopodcasteissa nimeltä ”Genealogy Gems Podcast” sekä ”Family History: helppoa sukututkimusta”. Hänen podcastinsa sisältävät sukututkimusuutisia, tutkimusstrategioita, asiantuntijahaastatteluja ja sukututkijoiden inspirointia. Hän on myös monien multimediamateriaalien kirjoittaja, mm. ”Google-työkalupakki sukututkijoille”. Lisalla ja hänen puolisollaan, Billillä, on kolme tytärtä. Lisa on innoissaan luennostaan MyHeritage LIVE: ssä: ”Jos haluat globaalia sukututkimusta, niin MyHeritage LIVE -konferenssi on sinua varten!”

 

Prof. Yaniv Erlich –Tiedejohtaja, MyHeritage

Professori Yaniv Erlich, MyHeritagen tiedejohtaja, on DNA-rocktähti. Hän johtaa MyHeritage tiedetiimiä. Yanivilla on Tel Avivin yliopistosta luonnontieteen kandidaatin tutkinto laskennallisessa neurotieteessä korkeimmilla mahdollisilla arvosanoilla ja filosofian tohtorin tutkinto genomiikassa Cold Spring Harbor Laboratory:sta. Hän on toiminut Columbian yliopiston tietojenkäsittelytieteen apulaisprofessorina. Tutkimusvuosiensa aikana Yaniv on tehnyt uraauurtavia genetiikan löytöjä ja hänellä on ollut globaali vaikutus DNAn alalla.

 

Geoff Rasmussen – Perustaja ja isäntä, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen on neljän aloittelevan sukututkijan isä. Hän valmistui Brigham Youngin yliopistosta loppututkintonaan genealogia ja perhehistoria ja hän on toiminut Utahin sukututkimusyhdistyksen varapuheenjohtajana. Hän on dynaaminen sukututkimuksen puolesta puhuja ja käsittelee kaikkia sukututkimuksen muotoja. Legacy Family Tree webinaarisarjan isäntänä hän on esiintynyt virtuaalisesti lähes 100 eri maassa. Geoff on myös kirjoittanut kirjoja ja artikkeleita sekä tehnyt videoita ja verkkosivustoja. Hän on myös kehittänyt Legacy Family Tree -ohjelmistoa. Geoff on kiinnostunut tapaamaan sinut konferenssissa: ”Odotan tätä! Kaikki on kutsuttu! ”

 

Diahan Southard – Your DNA Guide

Mikrobiologian tutkinnon suorittanut Diahan Southard työskenteli ennen valmistumistaan ja sen jälkeen Sorenson Molecular Genealogy -säätiössä. Kasvaminen heräävällä geneettisen sukututkimuksen alalla johti hänet nykyiseen asemaansa Your DNA Guide:ssa. Siellä Diahan tarjoaa henkilökohtaisia interaktiivisia kokemuksia auttaessaan yksilöitä ja perheitä tulkitsemaan geneettisiä tuloksiaan sukututkimustietojensa valossa. Hänen luentonsa ovat aina hauskoja, optimistisia ja täynnä energiaa. Hänellä on intohimo geneettiseen sukututkimukseen, aito rakkaus ihmisiin ja lahja tehdä tekniikka ymmärrettäväksi.

 

Dick Eastman – Perustaja, Eastmanin Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman on yksi tunnetuimmista nimistä sukututkimusmaailmassa. Hän on ollut mukana sukututkimuksessa yli 30 vuoden ajan jätettyään tietotekniikkateollisuuden, jossa hän työskenteli hardware- ja software-puolella sekä johtotehtävissä. Sukututkimusbloggereiden edelläkävijänä hän käyttää teknologiaa parantamaan perhehistoriakokemustasi.

 

Christina Sagersten – Swedish Genealogist ja Finding Familyn perustaja

Christina Sagersten on yksi johtavista geneettisistä sukututkijoista Ruotsissa. Hän on erittäin arvostettu puhuja ja kouluttaja, ja hän on ottanut elämäntehtäväkseen auttaa juurien löytämisessä jokaista, olipa tämä sitten 7- tai 77 vuotias. Finding Familyn  perustajana Christina käyttää perinteistä sukututkimusta yhdistettynä uusimpaan DNA-teknologiaan auttaessaan ihmisiä löytämään biologisen perheensä. Hänen parhaat työpäivänsä ovat niitä, jolloin hän voi auttaa henkilöä löytämään biologisen/biologiset vanhempansa.

 

Vidar Øverlie – Norjalainen sukututkija ja bloggaaja

Vidar Øverlie on norjalainen sukututkija ja bloggaaja. Hän on tehnyt sukututkimusta yli 50 vuotta ja on arvostettu jäsen sukututkimusyhdistyksissä Norjassa, Yhdysvalloissa, Uudessa-Seelannissa ja Ruotsissa. Sukututkimusbloginsa, vidars slektsblogg, lisäksi hän on tunnettu sukututkimusluennoitsija yhdistyksissä ja kouluissa. Hän on omistanut eläkevuotensa Norjassa, Yhdysvalloissa ja Uudessa-Seelannissa sukututkimustaan tekevien auttamiseksi.

Rekisteröidy tänään ja varaa paikka.

Ellei sinun ole mahdollista osallistua MyHeritage LIVEen henkilökohtaisesti, lähetämme sukututkimus- ja DNA-linjat suorana verkossa. Pysy kuulolla.

 

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin