MyHeritage LIVE: Tutustu ohjelmaan

MyHeritage LIVE: Tutustu ohjelmaan

 

Ensimmäiseen kansainväliseen käyttäjäkonferenssiimme, joka järjestetään Oslossa Norjassa, on nyt alle kuukausi!

MyHeritage LIVE järjestetään marraskuun 2. – 4.2018. Konferenssin aikana maailmankuulut asiantuntijat sukututkimuksen ja DNAn aloilta sekä MyHeritagen toimihenkilöt pitävät luentoja ja esityksiä. Käytännön työpajat ohjaavat sinua MyHeritage-työkalujen ja ominaisuuksien käyttöön vaihe vaiheelta.

Ilmoittaudu nyt MyHeritage LIVEen

Konferenssiohjelma

Konferenssin kolme linjaa ovat: sukututkimus, DNA ja käytännön työpajat.

Sukututkimuslinja koostuu alan asiantuntijoiden ja MyHeritagen henkilökunnan pitämistä luennoista. Aiheina MyHeritage SuperSearch ™:n maksimoiminen, mätsäysteknologiat, katsaus MyHeritagen tärkeimpiin historiallisiin kokoelmiin sekä sisäpiirin sukututkimusvinkkejä.

DNA-linjalla kuulet viimeisimmistä MyHeritagen DNA -työkaluista ja -tekniikoista, DNA-mätsäyksen hyödyntämisestä, geneettisen sukututkimuksen kehityksestä ja sydäntälämmittävistä DNA-menestystarinoista.

Käytännön työpajoissa MyHeritagen tuotepäälliköt ohjaavat MyHeritagen työkalujen ja -ominaisuuksien käyttöä vaihe vaiheelta neuvovat, kuinka voit maksimoida perhehistoriakokemuksesi MyHeritagen avulla.

Tarkastele MyHeritage LIVE-ohjelmaa

Tapaa meidät Oslossa

Konferenssi on avoinna kaikille, kaikkialta maailmassa, jotka haluavat saada lisätietoa MyHeritagen palveluista – kaikki voivat osallistua: tilaajat, DNA-asiakkaat, ilmaisen perustilin omistajat ja ne, jotka eivät ole vielä käyttäneet MyHeritagea, mutta haluaisivat tietää lisää .

Olemme neuvotelleet hotellin kanssa erikoisalennuksen – sen tiedot löytyvät konferenssin verkkosivustolta.

Konferenssi on loistava tilaisuus ottaa selvää mihin suuntaan MyHeritage on menossa ja tavata muita MyHeritage-käyttäjiä kaikkialta maailmasta.

Toivottavasti tapaamme Oslossa!