MyHeritagen DNA-paljastus Fox and Friends-ohjelmassa

MyHeritagen DNA-paljastus Fox and Friends-ohjelmassa

 

MyHeritagen ystävä ja kirjan ”Something Beautiful Happened” kirjoittaja Yvette Corporon, vieraili äskettäin Fox and Friends-ohjelmassa, jossa hän paljasti Pete Hegsethin ja Rachel Campos-Duffyn DNA-testitulokset suorassa lähetyksessä. Yvette kertoi heidän DNA-etnisyysarvionsa MyHeritagen tutkimusryhmän löytämiä sukututkimustuloksia mm. kiehtovia historiallisia dokumentteja.

Katso koko jakso täältä:

Pete Hegseth

Pete oli varma siitä, että hänen tuloksensa kertoisivat hänen norjalaisesta taustastaan. Ne vahvistivat hänen olettamuksensa näyttivät ylivoimaista 96,4%:n skandinaavisuutta! Hänellä oli myös 2% irlantilaisuutta, skottilaisuutta ja walesilaisuutta sekä 1,6% pohjois-ja länsi-eurooppalaisuutta.

MyHeritage-tiimi löysi kuvan Peten iso-isovanhemmista, jotka olivat syntyneet Norjassa! Pari asettui Minnesotaan, ja Gunderista tuli hyvin vauras viljelijä. Parilla oli 11 lasta.

Gunder ja Dena Frayum, Peten iso-isovanhemmat

Gunder ja Dena Frayum, Peten iso-isovanhemmat

Kun tarkastelimme perheen toista puolta, pystyimme selittämään Pete’n syvällä luterilaisuudessa olevat juuret. Peten iso-isoisä John Hegseth muutti paljon lapsena. Kun Johnin äiti kuoli, jäi hänen isänsä leskeksi neljän lapsen kanssa. Johnin isä avioitui uudelleen ja hänen toisella vaimollaan oli ennestään kuusi lasta. Kun Johnin isä kuoli, ei hänen äitipuolellaan ollut enää mahdollisuutta huolehtia kaikista lapsista, joten hän antoi Johnin adoptioon. Johnin adoptoi mies, joka perusti paikallisen kirkon toimien sen johdossa.

John Hegsethin väestönlaskentatieto Yhdysvaltojen vuoden 1900 väestönlaskennasta MyHeritagen SuperSearchissa

John Hegsethin väestönlaskentatieto Yhdysvaltojen vuoden 1900 väestönlaskennasta MyHeritagen SuperSearchissa

Rachel Campos-Duffy

Rachelin DNA-tulokset osoittivat hänen olevan 70,9% eurooppalainen – 59,9% etelä-eurooppalainen, 8,1% pohjois-ja länsi-eurooppalainen ja 2,9% itä-eurooppalainen lisäksi 21,3% keski-amerikkalainen ja 7,8% afrikkalainen.

Rachelin etnisyysarvio MyHeritagessa

Rachelin etnisyysarvio MyHeritagessa

Hänen iso-isoisänsä Juan Jose Socko Núñez oli muusikkona Espanjassa. Juan Jose opiskeli maakunnan musiikkikoulussa, Madridissa ja muutti myöhemmin Santanderiin, jossa hän asui yhdessä neljän muun muusikon kanssa. Hänet itseasiassa sanottiin irti työpaikastaan hänen noustua puolustamaan omaa uskomustaan – ominaisuus, joka on siirtynyt Rachelille ja hänen perheelleen!

Löysimme myös Rachelin isoisän kastetodistuksen Meksikosta. Hänet oli kastettu 25. lokakuuta 1903.

Rafael Camposin kastetodistus MyHeritagen SuperSearchissa

Rafael Camposin kastetodistus MyHeritagen SuperSearchissa

Pete ja Rachel saivat käsityksen juuristaan ja me pystyimme suhtautumaan eri tavalla heidän menneisyyteensä löydettyämme kasvot heidän puissaan oleville nimille.

Tilaa jo tänään oma MyHeritage DNA-pakkauksesi ja löydä perheesi menneisyys.